Alkonyat - Twilight (Újhold, Napfogyatkozás, Hajnalhasadás) (beszélgetés)
Utólag is boldog névnapot!
Én tegnap kaptam meg az Újholdat névnapomra! Nagyon örültem neki :)
megvettem énis:D <3
imádom *-* már elolvastam,de mégegyszer-százszor lefogom:D:D
pusz:D
(elsemhiszem h beleraktak!XD):))
Megnéztem ott vagy! De ma megvettem könyvben is a New Moont! Istenem én annyira boldog vagyok!
[link]
eztnézzétek:D
lehet h benneleszek a "rajongói vélemények"-részben :D:D
Bellával együtt élheted át az összes borzalmat, amit ő is megélt - darabokra tört a szíve. Majd pedig újra beleszeretsz az életbe - és Edwardba. Együtt akarsz vele élni,és meghalni! :) Letehetetlen,csodálatos könyv!
P. Petra (14)
ezdejóó:D Twilight(L)<3
imádom :D
Ezt most láttam iwiwen:
Nyerj Twilight DVD-t!
Twilight musical, figurák, Újhold könyv és Alkonyat DVD EXTRA!
Kulisszatitkokat tartalmazó könyv, stb.
[link]
Edward = pokemon
Ez az évezred poénja!
hehehehehehhehehehehehehehehe
Amiket én tudok: Edward szerepében Szvetlov Balázs, Belláéban Csuha Bori, és James hangja Bozsó Péter lesz. Szerintem annyira nem illik hozzájuk, főleg a két főszereplőhöz.. Könyörgöm, Edward mint a pokemon főszereplőjének hangja.. És Bella szinkronhangja, annyira nem illik hozzá, úúú... :(:(
Kik leszneka szinkron hangok?
Amúgy benne lennétek egy csere - bere projektben? Mindenki mondaná, hogy neki milyen Alkonyatos cucca van, amit szívesen elcserélne, és így cserélgethetnék! Amúgy van itt Debreceni Alkonyat rajongó?
Megnéztem, kik lesznek a magyar hangok a DVD-n. Hát, mielőtt tudtam volna, hogy szinkronizált lesz vagy sem, reménykedtem, hogy "sem" (szóval feliratos). De most, hogy megtudtam, kik lesznek a szinkron hangok, komolyan mondom, sírhatnékom van.. Én úgy meg sem nézem, de tényleg, kiábrándító. Meg mondom, én amúgy is rég óta reménykedem, hogy minden film feliratos lesz és nem szinkronos.
Ma lessz Kristen egyik filmje a Jéghideg otthon. Ki nézi? Én biztosan! Kíváncsi vagyok rá, itt mit alakít!
Hát nem ezt jó komolyan rakta ki! :)
[link]
Mire bukkantam megint! :P:P:P:P
Amúgy éltek még? Olyan kihat mostanában ez a fórum!
Oh, most olvastam tovább... szóval ti a filmről beszéltek, nekem a könyv van meg.xD
Hali! Nekem megvan az első 4 kötet (New Moon, Eclipse, Breaking dawn), plusz még a Midnight Sun megírt részei. Magyarul. Ha kell, elküldöm neked.
szija!HA megvan neked az Uj Hold át kuldenéd nekem e-mailen? léci!(e-mailem.:bakma@freemail.hu)előre is köszönöm
Amúgy láttátok/tudtátok/észrevettétek, hogy a legutóbbi Túsztárgyalókban, Esme is benne volt. Egy bolond nőt alakított, de nagyon komoly volt őt így látni! :P
[link]
Ezt látnotok kell! Véleményeket kérek róla!
Szívesen!
A videót megnézted? Tetszett?
ÓÓÓÓÓ az tök jó!!!!:D:D:D
Köszi szépen!!
Extrák:
- Kimaradt jelenetek
- Audiókommentár Catherine Hardwicke, Kristen Stewart és Robert Pattinson közreműködésével
- Videóklip: Muse - Super Massive Black Hole
- Videóklip: Paramore - Decode
- Videóklip: Linkin Park - Leave Out All the Rest
- Bővített jelenetek: 5 jelenet
- Kezdődik a kaland: út a könyvtől a vászonig (7 részes dokumentumfilm)
- Előzetes
- 2 kisfilm a Comic-Con vásárról
Szija!!
Azt szeretném megkérdezni h a második DVD-n mi van??Mert hát gondolom az elsőn a film:D csak a másodikat nem tudom!:S:S:S
[link]
Ezt látnotok kell! Véleményeket kérek róla!
Találtam Alkonyatos képszerkesztő oldalt. Vagyis egy olyan oldalt, ahol több képkeret van, és van 3 Alkonyat témújú is. 2-be rendes képet kell bele rakni, de az egyikbe meg egy arcképet kell rakni, és olyan, mintha Edward ölelne! Szóval hajrá mindenkinek!
[link]
[link] - Ez az amiben Edward ölel!
[link]
Megrendetem a Booklintól az Alkonyat dupla lemezes extra változatát! Gondoltam szólok, ha érdekel esetleg valakit!
Húú nekem nagyon sok kedvenc jelenetem van. Pl. amikor baseballoznak az nagyon jó, meg amikor Edward viszi a suliba Bellát és mindenki őket nézi, az első bioszóra, stb....
Én azért nagyon bírom, amikor Rosalie eltöri azt az üveg tálat, meg az egész bemutatjuk a családnak Bellát részt! Nagyon muris! :)
Kedvenc jelenet...hmmm...mikor az erdoben vannak, mikor kettesben vannak Edward szobajaban es kirepulnek, a vegen mikor tancolnak...nem is tudom mondani hogy melyk a kedvenc jelenetem, mert az egesz film ahogy van a kedvencem :D
További ajánlott fórumok: