Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Alkonyat - Twilight (Újhold, Napfogyatkozás, Hajnalhasadás) (beszélgetés)
Az szép!!! Alkotunk!!!:) Ezaz!! jeee
2008-12-27 23:41
Ekkor indult útjára ez a fórum! Azért nem vagyunk gyengék, szépen teljesíttetünk eddig! :)
Az alkonyat zenéinek a dalszövege!
Köszi a linket, megnéztem!! Naon jó!! :D
Elküldtem az msn címem! Majd akkor vegyél fel te.
Nekem van msn-m! Most is fent vok msn-n!
xd Akkor nekem elküldhetnéd privibe az msn-edet! Már Pirew-el beszélgetek msn-en!
nem, az msn-es hozzászólásra válaszoltam:)
egyébként szerintem van sok elterjedt oldal, és még több kis oldal, de ha annyira szeretne csinálni valaki, akkor én nem állok útjába:D
A dalszövegek? Én az oldalra gondoltam őket felrakni, de ha meg van, akkor nem szenvedek vele. Nem vagyok semmi rossznak az elrontója, de annyi Twlight-os oldal van, ami szép és igényes. Biztos akarunk még egyet???
Nekem van, de ide inkább nem írom ki, hanem akinek kellene, az privi:)
Passzolom a kérdést! Eddig nekem senki sem mondott semmit! De arra gondoltam, hogy szívesen kigyűjtöm a dalszövegeket!
BlackMagic! Hogy áll a honlap alkotás? Ötletek gyűlnek?
Naná!!! Még a naplómba is bementettem hogy jó helyen legyen.... ;)
Egyszerűen nem lehet megunni... csak 1-2 aprócska baj van vele...
Hogy olyyyyyaaaannn rövid!!!
Elnézném még Edward-ot és Bellát együtt...
Mikor jön már a film????
Brühüüüüü :(((
Csajok...Twilight masodok reszet New Moon-t lattatok???? vagyis csak a bemutatot....
[link]
Itt van :D imadooooom :X:X:X:X
Itt hány embernek van msn-je, mert akkor felvehetne mindenki mindenkit és csinálhatnák konferencia beszélgetést! Amúgy én nem csak a film miatt megyek fel Pestre, hanem akkor csavargok egyett a városban, körbe nézek, szórakozok.
Hali!
jó ötlet lenne am ez a filmnézős dolog,csak pl énis messze lakom mindenkitől:(
nekem Alice jött ki^^ (legjobb barátnőmt hívjuk Alice-nek,engem meg Rose-nak...:D)
Valaki?????? :( Na majd gyakszi után dumálunk csajok, úgy látom senki nincs itt,hmm..kár!!
Sziasztok!!!
Ha lehet ne irjatok sokat!! Nem akarok több oldalynit olvasni hogy képbe legyek, hogy mit irtatok míg nem voltam itt!!! Ezer köszi mindenkinek!!! Az lenne a jó ha mindenki itt fetn lenne és tudnák dumálni!!! :D
NAON jó képeid vannak!!!! Edward-ról nem is beszélve!! :D
Jah! De amit letöltötünk, nem volt benne olyan rész, h röhögnek, köhögnek!!:-)
Nem tagadom már naon várom a köv.részt!!! :-) De ki nem várja közülünk??? nah?? :P
Hát jó lenne, de sajnos én nemtudok csatlakozni, pedig naon szívesen csatlakoznék!! Üdv minden Alkonyat"ismerősőmnek"!!!:-)))
Miért? Ez annyira ...........!
Minden új filmet csütörtökön adnak először a mozik... pénteken vagy azon a hétvégén?
Igen, ez paranoia.. :) Csak suliba járok most munka mellett :))
De kedves vagy, hogy így aggódsz :)
További ajánlott fórumok: