Alkonyat - Twilight (Újhold, Napfogyatkozás, Hajnalhasadás) (beszélgetés)
Az egészben az az érdekes, hogy ha elolvasod az értékelést, akkor abban szinte benne vannak a válaszok. És ha azokat jelölöm se Edward jön ki.
Valami nem ok ezzel...
A kvizpart.hu-n néztétek már az Alkonyatos gyorskvízeket? Elég sok van, bár van amelyiknél elszúrtak 1-2 dolgot.
Én most brahiból megcsináltam megint a tesztet, hogy vajon melyik válasz jó Edwardnak... És nem tudtam úgy megcsinálni, hogy ő jöjjön ki!!!!
Kijött vkinek valahogy Edward?
Még mit nem! Nekem is Jacob jött ki, pedig aki ismer az tudja, hogy őt az első hét után megfolytanám!
De a helyzet más lenne James-el! Tudom, hogy ő a főgonosz, de éppen ettől olyan vonzó számomra. Jacob nem is érdekel.
Ezt nézzétek, mit találtam: [link]
Ki illik hozzád az Alkonyatból?
Na, én akármennyire is hangoztattam, hogy Edward, Edward, kijött Jacob. :)))
Köszike... :)
majd lehet valamikor megveszem őket... mondjuk mikor megkapom az első fizum :D
Szia!
Az Új Hold van még csak meg könyvben, a többi még csak a neten fordításban!
A Napfogyatkozás (Eclipse) lesz majd októberbe tán kiadva nálunk!
De ha kell netcím ahonnan le lehet tölteni őket, szólj!
:D Én is tudom, hogy valahol nagyon lemaradtam! De mentségemre legyen, hogy akkor még Benim kicsi volt és alig foglalkoztam mással!
Most meg valahogy rá kattantam :D
Sziasztok...
láttam nemrég filmben az Alkonyat című filmet és nagyon megtetszett... meg szeretném venni könyvben is meg a többi részét is... meg tudnátok mondani a többi kötet címét sorrendben? Ezer hála :D
XD
Boldog névnapot Bella!
(ma Bella napja van)
Sziasztok!
Lassan két hete, hogy fogva tart ez az 5 könyv!
jó mindenkinek más.
azt tudom hogy beleszeret a bella lányában de ettöl többet nem tudok.
nekem be jön meret szenvedélyes,szeszélyes.
Kiváncsi leszek, a 4. rész elolvasása után is ez lesz-e a véleményed. :)
Nekem Jacob túl szeszélyes, bár lehet ettől hihetőbb is a karaktere... Én azért maradok Edward párti. :)
igen nem is azt mondtam hogy nem birom csak kicsit sok.
emlékszem mikor olvastam a másodikat és elhagyta az edward a bellát hát nem is igazán érdekelt elösször,de ahogy olvastam és ismertem meg a jacobot,hát nekem ö a favorit.
Szerintem pont attól hiteles, hogy "nyavajog".
Átérzed a fájdalmát, vele együtt örlődsz.
És pont ettő lesz katartikus az a rész, amikor vízbe ugrik, vagy mikor újra látják egymást.
Ez szerintem pont így tökéletes!
ja és a cstlö botlót mert mindig történik vmi vele.
barátnöm mondta hogy mi lesz a negyedikben ,tudom a lényegét.
de a film bemutató nagyon jónak igérkezik.:)
Biztos tetszeni fog a 4. kötet is!
Bella tényleg sokat nyávog a második részben, de hát ő ilyen! Talán éppen ezért annyira szerethető, mert nem a tipikus erős nő karakterét látjuk benne, hanem a törékeny és érzékeny lányét!
nagyon szeretem a filmet olvastam is könyvben öket.
most kedem a 4.kötetet.
és a film is pazar lesz.
söt.....
nekem a második rész nem tetszett abból a szempontól hogy sokat nyavajog,örlödik bella.
ja és hát a legnagyobb szivfájdalmam hogy a bella nem a jacobot válassztja az edward helyett.
nekem sokkal szimpatikusabb szereplő!!!ali várom hogy elkezdjem a 4. kötetet.