Alkonyat - Twilight (Újhold, Napfogyatkozás, Hajnalhasadás) (beszélgetés)
Aki Carlisle-t átváltoztatta... Róla ezt írták.
És a Volturik bőre is már igen fura, szóval gondolom ez az öregedés jele...
Hát nem tudom meddig lehetne úgy élni, hogy még mindig van mit csinálni. Én is kijárnék jópár egyetemet, megnézném a világ minden zugát. Kipróbálnám magam jónéhány szakmában. Itt nagyjából most egy nagyot választhatsz, mert mire elvégeznéd a másikat éhenhalsz, hacsak nem jó családba születtél, és az orvosi után még jogra is járhatsz, vagy ilyesmi... Meghát mire megtalálod a helyed az életben nagyjából vége is.
A volturit meg bármikor fel tudod dühíteni :P
Az meg természetesen szörnyen fáj, ha elvesztesz egy szerettet, de ezt sajnos az emberi életben is el kell fogadnod, túl kell élned.
Öreg, gyenge vámpír...?
Akkor mi van a Volturikkal! Ők már több mint 3000 évesek, és nem tűnnek túl gyengének.
Az a vámpír inkább kiégett volt, lelkileg gyenge... mint sem testileg. Meg lehet, hogy az éhségtől gyengül is le.
Szerintem!
Pont ezt akartam írni :D
Látni, hogy mindenki akit szeretek meghal, inkább nem köszi!
Most eszembe jutott a Hegylakós film is!
Hát szerintem sose lehet minden a tied. Legalábbis az emberi életben mindig többre vágyunk. Tök mindegy mennyit keresel, mennyi pénzed van, hány barátod van, mindig vágysz valamire, mindig szeretnél vmit még tenni.
Egyébként az örök élet mit takar? Mert a könyvben volt már "öreg, gyenge vámpír.."
Mi marad, ha mindent megkaphatsz?
Mi életet az örök létben?
Az első két rész után azt mondom IGEN!
Persze ez később még biztos változni fog, ha így rákérdezel...
Bár szerintem az embernek soha nem jó ami van, mindig másra vágyódik.
Most minden viccet félre téve, a lehető legkomolyabban kérdezem tőlletek.
Ti be mernétek vállalni az örök életet?
Amúgy unalmamban összeszámoltam, ha valamelyik gazdag elvetemül alkonyat rajongó mindent megakarna venni az ereklyecenterből mennyibe fájna neki.
694250 plussz mínusz 10000 Ft! Nem semmi!
Szia!
Nekem is a 4. tetszett a legjobban! Akkor csütörtökig még agyalhatsz rajta!!!
Esetleg nem tudjátok, honnan tudnék letölteni témákat a számítógépre? Twilighteset???
Sziasztok!
Igen az eleje, majd később meséli el a dolgokat!
Egy kis magyarázat van még csak hozzá: [link]
Októberben!
Apró baki! :P
csak csütörtökön tudom elkezdeni, de nagyon fogok igyekezni:))
sztem ez lesz a favorit
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani hogy hol lehet a 3.-4. részhez hozzájutni? Valakinek megvan esetleg? A hugom szülinapjára szeretném, mert "remeg" érte. Előre is köszi a segítséget! :)
Egyébként nekem a könyvben nincs kifejezetten kedvenc részem eddig. A kettőt végigpityeregtem...
Viszont a filmben az abszolút kedvenc rész, amit naponta többször is megnézek külön, mikor Edward felviszi Bellát a hegyre, a felhők fölé... Az a kis rét, az a zene, az a beteg,mazochista oroszlán...<3
:D Nekem a 4.-be a Fido-s rész!!!! Aki olvasta tudja. Azon annyit röhögtem!
Persze van több, de ez a favorit! :D
Na nem írok ma ide többet!!!!
Sziasztok! :D
Szia!
Az én párom is így volt :D
Egyébként én is egy hónapja kb. (kicsivel talán több), hogy először hallottam erről a filmről!
Én a filmzenét láttam először a Paramore-Decode, gondoltam megnézem a filmet :D Először a youtube-n néztem 10 perces részekbe van felrakva :D
Aztán ezen felbuzdulva letöltöttem a könyveket, kb. egy-két 7 alatt el is olvastam őket, és azóta ... nem is tom, talán nekem is, mint neked "a legtisztább heroin".
Mikor lesz november????? :(