Alkonyat - Twilight (Újhold, Napfogyatkozás, Hajnalhasadás) (beszélgetés)
Érdekes dolgot tapasztaltam: minél többször olvasom el a New Moon-t, annál inkább megkedvelem Jacobot. Szerintem ő a leginkább emberibb, leghihetőbb karakter az egészben.
De azért továbbra is Edward 4ever!:)
"Vettem még egy lélegzetet és lenyugodtam. „Huh. Már értem, miről beszélt mindenki.Te
bűzlesz, Jacob.”
Munya! A próféta szóljon belőled!
Ha úgy van, akkor majd azért mégiscsak egyszerre nézzük! Csak nem egy helyen! ;)
A cinema city oldalán már fent van a várható sikerfilmek közt, időpont nincs csak plakát amin a 20-a van de a cikk végén azt írják, hogy november végén!
Ne 26-án legyen, akkor szalagavtóra kell mennem!
Ezen én is "sokat" gondolkodtam :DDDD mármint a mensisen :DDDD Istenem de dilajok vagyunk :DDDD
Melyik keksz az?
Szerintem minden plázába ugyanakkor mutatják be! Szerintem....
Sziasztok!
:D Hát jót derültem.. hová elkalandoztok! De én is azt mondom, szerintem azt megérzik és ha nem erőteljes a vér illata, nem hiszem hogy elfogyasztják az illetőt! Ami azt illeti éppen este jött meg a mensim és még az is eszembe jutott vajon hogy ha Bella éli át azokat a nehéz napokat, akkor Edwardnak még nehezebb! ;) :DDD
Ja, és láttam hogy egy bizonyos keksz fajtával lehet Volvót nyerni! Hajrá csajok! cuppanjatok rá az egészséges reggelire, hátha valakinek összejön! ;)
:D Basszus csajok, min nem agyaltok! AIDS-os vér?!
Halottak, tehát szerintem nem lehet bajuk a beteg ember vérétől!
Sziasztok!
Láttátok, hogy november 26-ra tolták a bemutit nálunk? [link]
Tényleg sokkot kaphat?
Amúgy, ha vajon olyan ember vérért szívnák ki, aki mondjuk éces (mert ott ugye bár a vér fértőződött meg) ők nem lennének vajon rosszul?
„Én –„ nem voltam benne biztos, hogy mit mondjak. Nevetne a következtetéseimen,
elmondaná, hogy őrült vagyok? Megint csak egy színes álmom volt? „Egy kicsit
aggódom Edward miatt…sokkot kaphat egy vámpír?”
Pafff, ez nagyon tuti:)
Én elsőnek nem ismertem fel barnán! De még ma is jól meg kell néznem a képet, hogy tényleg Nikki e az, de amúgy rendben van. Zorcika igazad van ezt illetően:
Nem is annyira a lánnyal van a baj, talán a sminkje, öltözködése, az egész egyénisége. nekem a könyvbeli nem ilyen. Nekem a könyvbeli Rosalie egy fagyos szépség. Én olyan tünde szerű törékeny virágszálnak képzeltem, aki nem enged magához közel senkit, ugyanakkor van véleménye mindenről. A filmben meg inkább olyan vagány belevaló csajszi.)
Igen, Alice szerintem is teli találat volt.
Rosalienak nem is tudom kit tettem volna oda. Nem is annyira a lánnyal van a baj, talán a sminkje, öltözködése, az egész egyénisége. nekem a könyvbeli nem ilyen. Nekem a könyvbeli Rosalie egy fagyos szépség. Én olyan tünde szerű törékeny virágszálnak képzeltem, aki nem enged magához közel senkit, ugyanakkor van véleménye mindenről. A filmben meg inkább olyan vagány belevaló csajszi.
Emett is nagyon tuti szerintem, pont az a bolondos nagy mackó :D
Jasper nekem tetszik. A 4.filmben leszek rá kiváncsi, hogy hogy oldják meg a bőrét.. :P Meg ott lesznek majd még érdekes effektek... Jajj,alig várom már! :D Meg a filmben nagyon jó az a meredt tekintete. Az is nagyon tetszett. Kiváncsi vagyok az ő külünleges képessége szóba kerül-e majd a film során... :S
Sziasztok!
Én úgy tudom 22-én.