Alkonyat - Twilight (Újhold, Napfogyatkozás, Hajnalhasadás) (beszélgetés)
Alice nagyon eltalálták, én pont így képzeltem volna el! De akkor Rosalie személyében kit láttál volna szívesebben?
Marisa Tomei is jó lett volna Alice szerepére, de rajta azért látszik, hogy már nem éppen fiatal.
Viszont Jasper lehetett volna szőkébb. Mert amikor Bella elsőnek látja meg őket az ebédlőben, akkor Jessica is azt mondja, hogy Alice a világ fájdalmas képű szöszivel jár. Meg a könyv is szőkének írja le. A filmbe meg inkább a barna kategória, mint sem a szőke. Habár van benne egy kis szőke, de nem sok.
Nem négy könyv van!
Twilight
New Moon
Eclipse
Breaking Dawn
Szia
4 könyv? Nem csak kettő van? Alkonyat, Újhold? Én most olvasom az újholdat.
Nagyon tetszik a könyv és a film is.
Sziasztok!
Végigrágtam magam a 4 könyvön. Volt pár olyan pillanat, amikor azt mondtam, hogy ez nekem túl sok, és hiányoltam a magyarázatokat, de nem tudtam letenni. Annyira olvastam, hogy azt sem vettem észre, hogy a kutyusom közbe megrágta a laptopom töltőjét, így a páromén kellett folytatnom az olvasást, nekem meg egy új töltő ha nem tudom megcsináltatni 30e :S
De egyetértek, legyen már nov 20!
Én is a filmet láttam először, de nekem tetszik a filmbeli Edward Cullen. Megérne egy ajtócsapkodást, az tuti! Szerintem jól eltalálták a színészeket, egyedül Rosalie nem tetszik a filmben. A színésznő szerintem korántsem olyan gyönyörű, mint ahogy azt a könyv alapján gondolnám.
Köszönöm a biztatást! Úgy tűnik idejében elkaptam, már csak taknyos vagyok. A torkom nem fáj, meg a fejem sem.
AliceCullen nem tudom, hogy pontosan mikor fog mgejelenni. Nézd meg valamelyik online oldalon! Én könyves boltból fogom megvenni.
Tényleg nem tudjátok, hogy az Eclipse mikor jelenik meg a könyves boltokban?
Azt tudom, hogy októberben, de hanyadikán?
Már alig várom mert így nem volt az igazi ahogy én olvastam/gépen/
Ebbe 100%-ig igazad van, olyan mintha alig telne az idő de annyira be vagyok zsongva, főleg, hogy utána lesz a szülinapom!
Gyógyulj meg hamar!
Habár vigasztaljon az a tudat, hogy a harmadik könyv nem sokára meglesz!
Amúgy nem rossz, ha számon tartod, csak ha vár valamit már a fű se nő, vánszorogva múlnak a percek, amig elérsz odáig. Én most spec egy lehetlletnyit beteg vagyok. Kerülget a takony kór, így van ami le kössön. De nyugi megmaradok!
Na csók nektek, ma már nem hiszem, hogy feljövök!
Még egy "jó" játék!
Kérdés: Van olyan színész, akit szívesebben látnátok Edward szerepében?
Amikor olvatátok a könyvet, ti milyennek képzeltétek Edwardot?
Széép jóó estét. Jelentem másodjára olvastam el a teljes 4 kötetet angolul és ég mindig anniyra tetszik mint elsőre, sőt sokkal hamarabb elolvastam mint először.
Legyen már november 20 !!!!!!!
Rájöttem, egy álom része!
Mondjuk a könyvben ilyen nem volt, de mindegy...
XD
Látom te is számolod a napokat!