Alkonyat - Twilight (Újhold, Napfogyatkozás, Hajnalhasadás) (beszélgetés)
Jobb lenne ha a világ premier (azt amikor a világon elsőnek mutatják be) át tennék 16-ára, mert akkor újhold lesz, ami azért egy picit jobban passzolna a film hangulatához! Na meg négy nappal kevesebbet kellene várni a filmre!
:)
Na ne idegesíts.....:-D
Ezzel sajna egy kicsit lassabban fogok haladni de majd leírom a véleményt!:-D
:D Húúú, de nem fog neked akkor tetszeni a 3. rész :DDD Bella és Jacob :DDDD
De nem mondtam semmit, számon lakat, lakat a számon!!!! :D
Sziasztok!
Majd nézd meg, hogy Bellán más kabát van. :D
A könyvben is úgy volt, hogy sokat beszélgetnek!
Azt nézzétek meg, mikor a bézbóloznak (nem tudom, hogy írják, így fonetikusan nyomom :D) és Rose kiesik, és Carleslie rászól, hogy viselkedjen, na az nem Carleslie, hanem egy teljesen más fickó :DDD Majd figyuzzátok meg!!!!!
Láttam az új bemutatóját én is a New Moonnak (sőt tologatják 20-ról 26-ra meg vissza), én még meg is sirattam Bellát, mikor álmában sikoltozik (na jó a könyvet olvasva is megsirattam, hülye Edward :P).
Hú gyerekek! Ez az új trailer nagggyyyon durva volt!
Még most is borsódzik a hátam! Muszáj volt megnéznem még 2x gyorsan hirtelen... annyira jó!
Már alig várom. Innentől még nehezebb lesz kivárni :(
De majd tartjuk egymásban a lelket, jó?
:D Ja, a hófehérke sem rossz!
De ha javasolhatok... Aki még nem olvasta:
Steph-től a Burok! Az elején elég nehezen indult be aztán hirtelen megvilágosodtam és egyszer csak mire izgis lett vége lett. és ott voltam hogy hát jó lenne tudni mi is a folytatás... lehet ennek is lesz még, ki tudja.
szóval azt is olvashatjátok, jó volt. Egész más mint a Twilight, de jó.
ja, de süsü vagyok... megnézem a könyvmolyoknál...
puszi!
Egy kérdés!
Kitöröltem az e-mailt amiben értesítettek hogy egyszerre jelenik meg az Eclips 2 kötése. Ez eddig ok! De akkor mikor is?
Hát igen... mindenkinek más.
Én az elején nagyon utáltam a szinkronosat. Aztán már megszoktam azt is. De azért még mindig az eredeti hanggal szeretem mert eredeti hangon eredeti hanglejtéssel és mimikával az igazi! Azt leutánozni úgysem tudja senki... ;)
?
Valami nem stimmt....
beírtam és egy alap oldalt hoz be. Jó a hivatkozás?
Vagy másik könyvel!
Ajánlom a Hófehérkét! Igazán izgi! :P
Én egyszerre olvasom az Alkonyatot és az Új holdat most éppen.
A melóba menet és jövet meg ebészünetben Alkonyat, lefekvés előtt és fürdés közben Új hold.
Én a szinkronos verzióban szeretem Edward hangját, szerintem azt jól eltalálták... a többi tényleg felejtős
A gáz az, hogy akár magyarul, akár angolul nézem, már fejből tudom az egészet és lassan a könyvek is erre a sorsra jutnak. Lehet, meg kéne próbálkozni mondjuk a német szinkronnal :)
Jó ötlet volt a szavazás... és hát úgy látom azért vagunk már egy páran! Csak így tovább!
Halkan jegyzem meg hogy tegnap megint megnéztem feliratosan a filmet.. imádom az eredeti hanggal!És kicsit beleolvastam a BD. elejébe a "mondjuk el apunak" részbe... azt nagyon csípem! ;)
Ja, és azt hiszem újraolvasom a 2. könyvet hogy mire megjelenik a 3. "forró váltás" legyen...
További fanatikus szép napokat mindenkinek! És kitartást nemsokára November...
Ejha!
Láttátok a szavazást!
Nem gyenge!
:(
Írtam ki egy szavazárt, hogy megtudjuk hányan is vagyunk!
Jelen vagy az Alkonyat-Twilight nevű fórumban a címe. Így szerintem megtudhatjuk egy olyan kb. értéket.
Köszike!
Végig abba van!
Ezt is csak azért vettem észre mert már kb 10szerre néztem!
Erre konkrétan nem emlékszem,mármiint hogy ott abban van utána meg nem,de pl amikor fent vannak a sziklán és meséli Edward Bellának,hogy Carlisle először nála "álta meg" utána a feleségénél Esme-nél,na pl ott esik az eső csupa viz Ewdard csöpög róla a viz és bent ülnek a fa alatt mire a végére ér a mondandónak már kint gugolnak a sziklánál,utána mutatják bellát és nagy vastag kötött keszstyű van rajta ekkor elmondja Edward hogy nem csak az apja miatt vega hanem mert nem akar szörny lenni utána megint mutatják Bellát és már nincs rajta a kesztyű :)
Van benne egy jó pár ilyen de ettől még IMÁDJUK, nem igaz? :)