Alkonyat - Twilight (Újhold, Napfogyatkozás, Hajnalhasadás) (beszélgetés)
szia !
én is a 4 résznél tartok,és nekem is fura,hogy most mindent a Jakob szemszögéböl kell nézni.Kicsit vontatottnak tünik.Szerintem ne hagyjál ki semmit.Melyik résznél tartassz?Én a 11.fejezet.
Sok helyen azt olvasom, hogy könyvhöz hű lesz, már a New Moon is inkább, mint Twilight!
Bár hallottam, hogy a 4. rész 2 részes lesz!
Sok mindent leír abban is, érdemes elolvasni. Először én is átugrottam, ahol Bella meg Edwardos rész volt az elolvastam.
Másodjára már olvastam azt is, nem olyan sok, hogy ne lehetne elolvasni!!!!
Eddig hogy tetszik?
dettó!!
én sem értem ezt a nagy ugrást itt!!
igy már egy hónapja szenvedek vele!!!!
sikertelenül,hát nekem eddig a 3. tetszett a legjobban.
Sziasztok!
Már a 4. könyvet olvasom..
Nem igazán értem :S Nekem kicsit sok,hogy Bella teherbe esett... Aztán mikor kiderülne a lényeg egyszer csak 2. könyv, Jacob...
Most ezt tényleg végig kéne olvasni,hogy kiderüljön,hogy mi történik,vagy ugorhatok tovább arra a részre,ami a szülésről szól.
Összefügg a történet?
Vagy fogjam be és csak olvassak..:D
De Jacob dühít...
Vagy csak úgy kép!
Vagy amikor Bella rohan, hogy leugorjon a szikláról. Mintha ott lenne ilyesmi ruhába. De amúgy passz!
én a jövőbe látással kiegyeznék
vagy mint a kínai csávó a Hősökbe, ide oda teleportálni magam.....
Sziasztok!
Mindig akkor megy a fórum, amikor nem tok itt lenni, hát ez felháborító!:)
Viccet félretéve én bevállalnám az örök életet, most mi az a 60-70 év ami jut nekünk........
Amúgy is az első rész után vámpír akartam lenni:)
Pl. nekem nagyon bejött az a Heroes-os csaj képessége, aki ha elolvasott valamit, azt megjegyezte. Jól jönne néha.
De azért a gyorsaság is jöhet, meg persze a szépség. :)
Szuper képességet én is!
Neked melyik kellene? Lehet az alkonyaton kívülről is.
Képek a forgatásról. Valaki magyarázza már meg nekem, mi értelme volt az erdőben felépíteni Bella szobáját?