Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
Ja,a párom azt mondta nem létezik hogy az a nő csak 34 éves,inkább 54:))
Hát én ráverek majdnem egy tízest,de....
Ja, megvan a tippem Alek vasárnapi menyasszony-jelöltjére:
A konyhai alkalmazott Barbara lesz, aki elnyeri a görög istent, aztán viheti!
Nagy kérdés, mennyi ideig lesznek együtt..
Megígérem, innentől kezdve már csak dicsér/get/ni fogom Alekot!
Csak még ki kell gondolnom, mi az, amit dicsérhetek rajta, mert a VV4 5.5 hónapja alatt ilyet alig találtam..
:DD
/majd segítsetek, ha gondban leszek../
A Való Világ szexállatnak kikiáltott győztese Magdival és Barbival töltött egy napot, és amikor az előbbi rákérdezett, hogy mit élvezett a legjobban, Alekosz rávágta, hogy golfautót imádta a legjobban. "Jó volt vezetni. Olyan puha" – mondta Magdinak, miután együtt töltöttek egy estét, és éppen kedélyesen reggelizgettek. Erre nem lehetett mit mondani. Alekosz egyébként a műsor végén Andreát, kicsi póniját küldte haza.
Ja, oda van a konyakért, a pálinkáért, és azt hiszem, a vodkáért??
Oda is úgy ment vissza, hogy lesz belőle annyi, amennyit ő akar... gondolom, bátorításnak...:DD
Ha Andi esett ki, akkor Nakamura összejöhet vele !
Nakamura, hajts rá Andira !
úristen, tényleg ??
ez egy kissé számító gondolkodást tükröz .
nekem szerintem ennyi bezártság után nem ez lenne az egyik első gondolatom, az tuti.
:)
nyugi Joys, már csak ezen a héten kell nézned :)
Gigi meg Béla is mindenhova bepúposkodnak már!
Gigi úgy beszél Béla klipforgatásán, mintha legalábbis ő sz*rta volna a spanyolviaszt.
Nagyon bölcs megjegyzése: "ilyen a popszakma" - ugyan már éppen ő honnan a túróból tudná, milyen is az?! Abból, hogy Bélának hangszerek nélkül csináltak egy tucctucc dalt 20 perc alatt???
AZ aztán tényleg nagy teljesítmény.
Igaza volt Fábrynak: ismeretlen senkikből ismert senkik lesznek.
nem menekült meg
az összes celebpartyn ott lesz
mint ahogy ordenáré sisters is
Te mondtad, nem én.
:)
tudom, Joys :)
csak Alekosz miatt :)
Magdi ráébredt, ha akar valamit nyerni a szponzorok által felajánlott cikkekből, berendezésekből, akkor viselkednie kell.
Ezt látjuk nála.
Aki itt barátságnál többet érez Alek iránt, az talán Barbi, más senki.
Igen, beteg, de mentálisan, nem a golyói miatt..
:)))
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?