Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
Hát először örültem, amikor Hajdúnak mesélte lelkesen, hogy rendbe jött az élete, és gondoltam, jaj de jó, össze szedte magát, de amikor újra olvastam, hogy képes egy szerelmi bánat miatt így elhagynia magát, és nem fogadja el, hogy az élet nem csak jó dolgokból áll, hanem rosszból is, ettől leszünk jobb emberek, hogy azokból tanulunk, addig az életben nem lesz képes felelős döntésekre...
Nem lesz képes megbírkózni egyetlen fájdalommal sem,ha képes ennyire elhagyni magát egy pasi miatt...
BB Évi már meggyógyult,egyszer meghívta magához Hajdú Péter, ahol elmondta, hogy dolgozik, napi 12 órákat, párja van, és lakást is vett...
Lényegében a siker utáni mélyből felkapaszkodott...
Most a legutóbbi hír róla,hogy azért került pszichiátriára, mert elhagyta a pasi...
Úgyhogy most szerelmi bánat miatt van ott, de nem értem meg, attól még a lakás hiteleit fizetni kell, ahhoz meg dolgozni kellene neki, nem bele betegedni a bánatba, és a munka terápiaként is jó...
Az Rtl Klubnak most egy ideig szüksége lesz Alekoszra, hiszen a menyasszonykereső után országos haknikörútra viszik, amely számukra megfelelő nézettséget hoz majd, gondolom, ez most legalább félévig így lesz, miközben Alekoszhoz dől majd a lé..
Vája-mamától ne várd, hogy a fiát észhez téríti, ő most örömittas, a csemetéje egy kisebb fajta vagyont nyert, országos népszerűségnek örvend, sokan áhítattal ejtik ki a nevét..
Az angol halandzsa-nyelven éneklő Bikicsunájt ne is említsd, különben azt hallom, a rokonok barátok körében,meg a falujában nagy sikernek örvend, Haddaway színes bőrű amerikai énekesnek viszont nem ez volt a véleménye, akinek egyik-másik dalát ott Szabolcsban lelkesen halandzsázza..
Még Alek is megérheti, amivel Bikicsunájt szembesítették, de erre még várni kell egy ideig.
Az RTL meglenne nélküle is. De Olivér, most nem lenne sehol, ha annak idején nem kötnek barátságot Alekosszal. Érdekes, hogy az anyja se ken le neki két pofont, hogy "ébredj fiam ezek pojácát csinálnak belőled!".
Nem tudom, hogy emlékeztek "bikicsunáj"-ra. Az is azt hitte, hogy a tehetsége miatt vannak oda érte. Egyszer filmezett a fókusz a falújában és - legnagyobb meglepetésemre - a csávó apja és testvére is könnyes szemmel beszéltek arról, hogy milyen tehetséges a csávó, hogy megtanulta az angol szöveget hallásból! A riporter is meglepetten nézett, de nem mondta, hogy nem rajonganak, hanem röhögnek a pasin. Annyit megtettek, hogy elvitték egy helyre, ahol volt net és ott megmutatták neki a róla szóló cikkeket és paródiákat. Egész átváltozott a pasi arca.
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?