Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
Sziasztok!
Sehol se írták, de nagyoin valószínű, hogy télre ismét lesz Vallóvilág!
:)
én nem is nézem ezt a műsort. nem Alekosz miatt, mindegy , hogy kinek kerestek volna társat - egyszerűen már unom a VV szereplőket.
De majd lesz másféle műsor úgy is, amit kitárgyalhatunk.
Köszi, kedves vagy!
Nem fogod elhinni, de várom a végét.
Azért Alekoszt is meg lehet unni..én már ott tartok!
:)
Tényleg újra indul?
Ez már tuti?
:O)))
Igaziból csak ott akadt össze a nyelve. Hát a természetbe szerintem hamarabb üt és kevésbé is észrevehető a mennyiség :)
Egyszer voltunk fenn, na most elfelejtettem a hely nevét, Miskolc mellett, ahol vannak a halas medencék, tenyésztés és ott úgy nyomták a bort az ember poharába, ahogy picit is lefogyott, hogy kb. 5 perc alatt tök részeg lettem. Persze nekem az 2 decinél már elindul :O))
nem tudom, miért bontják le utána a villát, hisz ősszel újra indul a VV.
Akkor van értelme lebontani??
nyugi Joys, nem kell dícsérned, mi így szeretünk, az Alekosz kritikáiddal együtt :)
de jövő héten vége.
És ha igen, akkor bizony lehetnek alkohol problémái...
Nem kell ahhoz berúgni, hogy legyenek valakinek, elég, ha nem bírja ki valaki a napi mennyiség nélkül, és az már alkohol probléma...
Persze,ha oda van a pálinkáért, és a konyakért, ha úgy ment be, hogy annyi pálesz legyen, amennyit csak akar, akkor nem ittasodik le...
Ha annyit akar, amennyit, akkor nyilván nem egy-egy kupicával iszik naponta...
Sziasztok!
Most jöttem haza, ezt írták valahol? Ha igen, légyszíves linkeld be...
Piszkosul berúgott a "hellén herceg", pedig a való villában azzal kérkedett, ő iszik, de sohasem ittasodik le.
Lám, lám..
:))
Sziasztok, hát én Adnt nem csíptem, annyira öregasszonyos volt és hülye is, meg kutyának nem kell ilyen természettel az biztos.És a klóros locsolás?Na meg a szájával is úgy kérődzött mint szegény fogatlan nénik.Bocsánat de ez kikívánkozott belőlem.
Barbi viszont szerintem is szerelmes.
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?