Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
Alek egy eléggé rideg fazon / hiába tagadta/, aki nem képes érzelmeket kimutatni.
Amikor kihirdették a győzelmét ott a való villában, a táncra perdülése ritka kivétel volt, de ez nem változtat a lényegen.
Veronika buta is, fecsegős is, nyafogós is-egyéb jó tulajdonsága nincs.
Alek nagyon mellélőne, ha őt választaná, de nem is illenek össze, már a 13 év korkülönbség miatt se.
Nem ő lesz a menyasszony, és Magdi sem, hanem Barbara.
A megilletődött Barbi nem győzött lelkendezni tegnap a berendezett kocsma-lakás láttán, Aleknek pedig feltűnt, hogy semmit nem kérdezett, csak nevetett és dicsérgetett..
Egyelőre még nem tudni, mi dolga lesz majd a ház körül az új menyasszonynak, de hamarosan kiderül.
/Mondjuk u.ez nem késett Benkőnél annak idején, mert a szlovákiai-magyar tolmácslánynak a kanos lantművész főként takarítónői szerepet szánt, mivel a svábhegyi villája akkor már régóta ragadt a mocsoktól, amit különben mindenki láthatott, aki megnézte a vacsoracsata-estjét, amit ő adott, emlékeztek, hogy nézett ki Benkő konyharuhája a gázrezsón? Mint egy felmosórongy./
Bízzunk benne, hogy az élet-vidám, bulizós kedvű Vája-mama másként kezeli majd rajongott csemetéjének új menyasszonyát, aki nagy valószínűséggel Barbara lesz.
pár napja Alekosz megkérdezte Magit, honnan gondolja, hogy működhetne az ő kapcsolatuk, hiszen annyira ellentétes emberek: Alekosz nyugodt, lassú, (nem is emlékszem pontosan, hogy jellemezte magát, de jó volt), míg Magdi nagyszájú, dinamikus.
Erre Magdi válasza az volt, hogy ő a kapcsolataiban nem szokott domináns lenni, hanem inkább csendes.
akkor lett vna jó ez a műsor, ha nem egyoldalúra csinálták vna meg, tehát nem arról szólna, hogy a csjoknak kell csak pedálozni, hanem aleknak is meg kellett vna ütnie egy szintet, és neki is hódítania kellett vna.
képzeljétek el, ha beraktak vna határozott, intelligens nőket, akik osztották vna alekot mint a répát, rögtön szócsaták lettek vna, vitatkozások, felpezsdült vna a bentlét, és alek se pöffeszkedhetett vna.
nem lett vna uncsi a műsor, lehetett vna vmi élet, és nem ez a posvány víz.
sokmindent megtesz az ember a szerelméért, de nem mindenáron és nem mindent. mondjuk úgy, hogy ésszerű határokon belül, és önszántából, és nem kényszer hatására vagy bizonyítási kényszer céljából, hogy elfogadják.
így barbi csak egy bábút csinál magából, akit csak használni lehet mint egy automatát, akinek azt mondja majd alek ugorj a kútba, akkor megteszi. alek meg majd röhög rajta, hogy van egy bazári majma.
ilyenkor látszik, hogy nem becsüli magát semmire sem, nincs egy önálló gondolata, nem éri el, hogy legyen akarata, véleménye.
azért, hogy elfogadják, nem megszeretteteti magát, hanem megalázó áldozatokat hoz, megfelelési kényszerben szenved.
alek tényleg nem tud szeretni senkit magán kívül. roppant mód önző ember. direkt figyeltem, hogy sem lányokat, de még anyját sem.
amikor hazamentek, akkor az anyja szólt rá, hogy ölelj meg fiam. miért kell rászólni? nem természetesnek kellene lennie ennek a gesztusnak?
ráadásul, odahajolt az anyjához és hagyta, hogy az ölelgesse, puszilgassa. mintha csak tűrné a szeretet megnyilvánulási formáit, de nem értené.
azt sem értettem, hogy miért kell egyáltalán a barbinak bármit is bizonyítania?
nem értem, hogyha netán bizonyít, akkor miért egy katapultos feladattal?
és alek annyira gyáva, hogy ő lentről nézte?
és ilyenre kényszerítette a számára kedves nőt?
igen, igen, még alek is rászólt, h nyugodj már meg. idegesítő lehet egy olyan ember aki egyáltalán nem tud hallgatni vagy csendben lenni. ráadásul úgy sztárolta alek lakját mintha vmi főnyeremény lenne. félelmetes.
én, képtelen lennék segget nyalni férfinak, és alárendelt szerepet betölteni.
számomra taszító ha vki látszatjópofaságot színlel, és vája ezt teszi. egészen mást mond mint amit gondol.
de azt észre sem veszi, hogy zavaró hatású, és senki nem kíváncsi a véleményére.
barbi miért volt attól elájulva, hogy egy olyan otthonba járt ami egy kocsma, azaz söröző, és amiben egy fürdőszoba sincsen? ebben a környezetben akar élni? :( érdekes......
minden alekról szól, és barbi mibe fér bele? mit változtathat ha netán ő lesz a jelölt?
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?