Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
úgy értem, mint a növények és állatok közt a gomba
se ide, se oda nem sorolható
Alekosz is ilyen
aszexuális gomba
ez egyértelmű
nem lesz itt se esküvő ,se egyéb
a lány se fog odaköltözni Érdre, de a nyereménylakásba se.
Sőt, megkockáztatom: szex sem lesz. Se vasárnapig, se utáéna.
"Alekosz édesanyja a közelmúltban kifejtette, hogy ő úgy érzi, fia a bőséges választék ellenére nem fog esküvőt tartani a menyasszonykereső műsor után."
az ajakkorrigálásnál is az egészséges mértéket és az esztétikus megvalósítást tartom fontosnak:
Veronikának (és pl. Kelemen Annának, VV.SZandikának)túlzottan feltöltötték az ajkait, ez közönséges.
De akinek egy vékony csík csak a ajka, annál teljesen elfogadható egy kis feltöltés. Pl. legutóbb Zimány Lindáról olvastam, hogy kapot egy kis korrekciót a száján, de nem lett ilyen csúnya nagy kacsaszája, hanem a fényképek tanúsága szerint diszkrét volt a beavatkozás és teljesen természetesek maradtak az ajkai!
Lehet ésszerűen és esztétikusan is csinálni ezeket a szépészeti korrekciókat és lehet buta, közönséges r*bancot is alkotni ilyenekkel egy nőből.
Nyilvánvalóan (legalább is a külső közönséges kinézetből tippelek) sem Szandikán sem és Veronikának sem azért volt szüksége erre mert szint nem volt szája...
Én sem akarok magamnak sosem szilikon szájat csináltatni ugyan is sosem lesz olyan hatása mint az igazinak, de azokat nem értékelném alul akik azért vetemednek erre mert sajnos szinte ajkak nélkül születtek,,,,
továbbá: nincs bajom a megnagyobbított vagy korrigált mellekkel sem, magam is lehetségesnek tartom, majd ha szükségsnek látom már
a szilikonszáj viszont mindig, minden körülmények között riherongy külsőt kölcsönöz egy nőnek - véleményem szerint.
gondoltam, hogy valaki felkapja a vizet a tetovált szemöldökre.:)))
nincs vele bajom, ha nem szándékosan közönséges k*rvásra van csinálva.
Nekem is tetovált a szemöldököm a szőr alatt...igaz szilikon mellem nincs de még lehet gyerek után még sem érzem magam annak amit le írtál :-)
Mondjuk szilikon szájam sosem lesz...
Alekosz nagyon beteg....
Ezt nem én mondtam, de szellemes volt, Cilu!
:DD
szereti szadizni a nőket!!
a következő feladat vajon mi lesz?
bezárja őket egyesével a szaunába és kintről vigyorogva tekeri a hőmérsékletet??
Ez igaz, de ezzel a csatorna magát is égette volna, ezért ilyen típusú műsor nyilván szóba sem jöhetne, Alek pedig világgá futna a szégyentől..
A felvetésed különben kitűnő, a nézők élveznék!
:))
Sziasztok!
Tegnap (lehet már volt ma róla szó) megmutatkzott Alkeosz nagy férfias éne amikor a katapultba nem ült be :-)
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?