Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
na igen, a normálist párosítják az unalmashoz, és az alpári, buta, ostobát pedig a szórakoztatóhoz.
és hol van az igényesség?
én azt nem értem, hogy hogy lehet így társalogni két embernek, hogy az egyik mond vmit, és a másik bele sem kérdez? nem érdekli őt?
vagy egyszerűen annyira szeretne a "tuti"-ba benne lenni hogy nem akar alapot adni semminek sem, csak áradozik, lelkendezik, segget nyal. minek? hol a méltósága ennek a lánynak?
ja, domináns hím akar lenni! hogy csak az ő feromonjai lengjék be a választott nő szaglószervét!!!!!
:DD
ez nekem is gyanús már egy ideje
mikor kidobta a testvérét, akkor is már nyilvánvaló volt, hogy Magdi is "olyanféle", hisz cikkek is egyszerre jelentek meg róluk
mégis csak Beatrix verte ki a biztosítékot, s Magdi azóta is bent henyél a villában, rejtélyes!!
azzal töltötték fel a száját :)
jaj, de gonosz vagyok!!!
büntetésből nem ezsem meg a pudingomat, jó?
Akkor az már ismert volt, azért nem tartott neki szembesítést Alekosz?
És Veronikának mije van?
mert ezzel el lehetett adni a címlapokat, sőt, mivel teljesen sikertelen volt minden tekintetben a hódításaiban, ez a kifejezés cinikus volt, s ezzel is csak kinevettették őt
jól emlékszem, saját magát nevezte így ?
aszexuális???
De akkor miért lett sex-cyborgként beállítva?
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?