Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
Mit vártál tőle?! Ő egy nagyon egyszerű kis nénike..
Az igazat megvallva Alek rendellenességét szakértelem hiányában mi sem ismertük fel, egyedül zebi, aki gyógypedagógus, de azt kezdettől, már a VV4 első heteiben sokan észleltük, hogy nála valami nagyon nem gömbölyű és ez a különc érzéketlen fickó nem teljesen normális..
Most már tudjuk az okát is, Alekkel is elolvastatták, de ő nem írja alá, egészen más véleményen van, és egészségesnek hiszi magát.
Lelke legyen rajta.
A vasárnap választandó menyasszonyát viszont már előre sajnálom és a kapcsolatának nem sok jövőt jósolok, u.is ez a fura fazon a normális együttélésre, kiegyensúlyozott párkapcsolatra képtelen, ezt laikus szemmel is látni..
Ennek az ég világon semmi értelme nem volt.
Alek eljátszotta a herceget a szedett-vetett lány csapatnak, akik kezüket-lábukat törték a kegyeiért..
Felemelő élmény volt!
:)PP
Mondjuk az tény, hogy Vája mamáról lerí nagyon a tanulatlanság, hogy nem ismerte fel a fiáról, hogy aspergeres, autisztikus tünetekkel, mert ha műveltebb lenne, nem keverné össze a mániáival, mint amikor a szobában lévő rendetlenségre reagált...
Vája mamának sem nagyon voltak értelmes megnyilvánulásai...
..hát Alektól biztosan nem, mert ő csak csőrözött, meg nyalogatta a lányok fülcimpáit éjszaka, de azt alaposan, egyebet nem tett!
:DDD
..és még őt hívja a sajtó hellén csődörnek..röhög a vakbelem.
Nem vesztettél semmit.
Vasárnap dől el, kit választ Alek.
Azzal vége is lesz ennek a 3 hetes menyasszonykeresőnek..
A sokféle nyereményt, szponzori adományokat elolvashatod a vonatkozó web-lapon, én felsorolni se tudnám.
Görögországi nyaralás az lesz, kerti-bútor garnitúra is.
Sziasztok!!
Szép napot mindenkinek!
..erre én is befizettem volna!
:D
Alek egy igazi nyelvújító!
"bájostalanság"-ezt találta ki a versében..
:))
/hát nem kell megzabálni ezt a lángészt..?/
a National Geographic-on.
:))
köszönöm az elismerést. :)
azért megnéztem volna alekot vérmes nők társaságában. csak úgy kapkodta volna a fejét, és nem győzte volna befogadni a kiosztásokat. :D :D
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?