Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
Emlékeztek Julia Roberts filmjére, amelynek magyar címe "Egy ágyban az ellenséggel" volt?
Abban a férje volt cezaromániás, betegesen rendmániás..
Ott is hagyta a pasit-egy életre.
Sziasztok kukkolók! :))))
A VV után ezt már nem igazán nézem, csak bele-bele kukkantok :)))) Nme köt le.... Viszont ettől a Magditól egyenesen égnek áll a szőr a hátamon..... Pffff.... igazi hárpia
:DDD
Nem emlékszel a VV-ben, hogy a többiek megszólták a szőrös hónalja miatt, na az gusztustalan volt, de nem zavarta. Szerintem csak megjátssza ezeket a rigolyákat, mert nagyon ellentmondásos.
..mert fő a precizitás!
..ja és remélem, arra is ügyel, hogy az egyik golyója ne álljon lejjebb, mint a másik, mert az nem elég sikkes.
/bocsi../
párom felhördülése a műsor kapcsán:
"Alekosz senkinek nem jöhet be. Van olyan, hogy valakinek a sovány, valakinek a kövér, ilyen-olyan jön be, de az elmebeteg hülye az senkinek sem!"
Ez az ember valóban beteg, és ezekkel a rigolyáival, meg amikről még nem is tudunk, meg fogja őrjíteni a jövendőbelijét, de egész környezetét-mindiiiig, mindenkor, minden körülmények között.
Nagy kihívás lesz vele együtt élni-mondja Balázs.
Milyen igaza van..
ez volt a leggázabb rész eddig.
Hölgyeim, végeztünk.
mindÉÉÉg
megütöm, ha egyszer az életben összetalálkozok vele.
karcos lesz a szobainas, az baj
de a kinyúlt fehér alsónadrág az okés
hogy is van ez????????
cipőpucolás
esetleg kiganézás disznóólból?
jobb lenne
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?