Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
egyértelműen látszik, hogy nem volt igazi szex, tényleg csak dörgölödzés....Veronika ennyit bevállalt, lehet, hogy ment volna tovább, de Alkeosz elég lelombozóan csak egy darab fa volt. Nem volt behatolás.
na, itt sem volt szex, megnyugodtam
Alekosz hozta a formáját: nyalogató fadarabot játszott, és kész
Én úgy látom, nem tud viselkedni, a különféle helyzetekben a lányokkal nem találja fel magát. Megpróbál improvizálni, de ehhez nincs érzéke, mindig felsül vele.
Korábban több tévhit keringett róla, pl. hogy mindig előbb jár gondolataiban a másiknál, de ez mese, a tények, a gyakorlat nem igazolták.
Amikor az egyik lánnyal "álomrandizott", a másikra gondolt, ami azt mutatja, bizonytalan, nincsenek kiforrott érzései, a másik lány nevét emlegette, ez bizony nemcsak udvariatlanság, tapintatlanság, hanem faragatlanság is a javából.
Ő az iskolázatlanságát pótolandó, sok mindent igyekezett felszedni, ám ez kevéssé látszik meg a viselkedésén, mert az innen-onnan összeolvasott ismeretek nem álltak össze benne rendszerként, amikor szükség lenne rá, sikertelenül alkalmazza azokat.
Kommunikációs készségét igyekezett fejleszteni, de ezt visszaveti a tárgyi ismereteinek fogyatékosságai, felszínes tudása.
Egyik legszembetűnőbb hibája, hogy képtelen oldottan társalogni, közvetlenül viselkedni, ez a jelen menyasszonykeresőben pregnánsan megmutatkozott.
Összességében ez a játék sokat rontott az imázsán/vélhetően igen sok rajongója elpártolt tőle/ és több tekintetben még élesebben kihozta temérdek fogyatékosságait, jellembeli hiányosságait.
alek abban üti meg a bokáját, hogy nagyon olyan nőt akar maga mellé, aki semmilyen téren nem illik hozzá.
ennek nemcsak a csajok az akadályai hanem legfőképpen ő maga, mert képtelen a változásra, és elvárja, hogy mindenki őhozzá idomuljon.
Bepótoltam a lemaradásomat,visszanéztem az elmúlt napok videóit. :DD
Ez a fazon tiszta szégyen!!!!!!
Veronika egyszerű mint a zsebpeca ,tényleg csak arra való,hogy melegen tartsa a cerkát,Olga rideg,mint a szibériai táj,de az esze helyén van!!!! :)
A srác pofára esett amikor Olga nem ugrott ki a rózsaszirmos ágyból :))))
Egyik nőt sem tudnám elképzelni leendő gyerkőceim anyjának.
Ebből sem lesz egy bazi nagy görög lagzi.... :DDDDD
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?