Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
Köszi az infót!
Akkor azt kaptunk ettől a jóembertől,amit vártunk:)
Annyi érzelem szorult ebbe az emberbe,mint kígyóba kézügyesség :DDD
Én is így gondolom.
A különbség csak annyi hogy Csőrike kint, az igazi világban eszét veszte menekülni fog Alekosztól.
Tudná, de csak addig, ameddig a lány meg nem unja!
Butácska ugyan, de nem bolond.
Alek pedig egy tapintatlan hülye, aki a vele való randin három, vagy négy alkalommal is Olgával jött elő, ami nagy adag taplóságra vall.
/A vak is látja, hogy a kissé hűvös, titokzatos Olga után eszi a fene, de ebből hosszú távon nem lesz semmi./
Sziasztok:-)
Ilyen alapon akkor inkább Barbit kellett volna bent tartani, Vera még 19 éves..../persze ha sokáig akarná rángatni--nem 1-2 hétig:-))/
Sziasztok!
Mi történt ma???
Rokonok látogattak meg,csak most jutottam gép elé.
Egyértelműen Veronika való ehhez a különc, önző, fura gondolkodású fazonhoz.
Olga túl fajsúlyos lenne hozzá, intellektuálisan sem illenek össze, de közelebbi érzelmeket sem látni, ami nem is csoda, mert Alek nem tud viselkedni..
Vele szemben érzi, hogy nincs fölényben, sőt, alul marad.
Nálunk már leszakad az ég, akkorákat dörög!! Hatalmas villámok, besötétedett, és kicsavarja a fákat a szélvihar...
azta... tényleg ítéletidő nagyságú-dörgés!
Ez pontosan így van.
..és jócskán tart is Olgától, ha mellette van, érzelmi impotens, aki nem képes könnyed, gyengéd, közvetlen lenni, szemben Veronikával, akivel fel tud valamelyest oldódni.
Igen,szegényke:)
De ari:)
Ez jó...most ki lett írva a neve a csajnak:)
de jó
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?