Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
Sziasztok!
Fiúk, lányok, végre találtam egy netező lottózót, hát tegnap este nagyon nagy anyagi kár ért...
Tegnap villám csapott a lakóházunkba, és minden lakónak leégett mindene, a kár hatalmas...
Az elektromosságot nem rongálta meg, a digisek szerint a net kábelen jött le a villám, és égetett szét mindent, ami egy hálózaton volt vele...
Rettenetesen el vagyok keseredve, de hatalmas trauma ért azzal, amikor az ablakban állva, az erkélynél, csapott le a villám az épületre...
Leégett a gépem, a monitor, a billentyű, az egér, a nyomtatóm, a telefon, minden...
Eddig 100ezer forintos anyagi kárt okozott nekem a villámlás...
Lesz szakértői vélemény, aztán, hogy mikor fizet a biztosító, nem tudom!!
A gépem már kész van, a többi, monitor,stb..., hétfő körül lesz kész...
Csaba, majd akkor beszélünk, amit megbeszéltünk... POnt megtaláltalak skype-on, amikor lecsapott a villám...
Nagyon megijedtem, hogy testközelből láttam, hogy milyen erős, milyen nagyfeszültség... Még jó, hogy nem mentem ki az erkélyre, csak az ajtóban álltam meg, néztem, hogy mekkora ítéletidő csapott le nálunk...
Az ablakban álltam, amikor hatalmas dörgés mellett csapott a házba a villám...
Még jó, hogy nem csapott agyon..
Persze a hitelkártyámról tudom megoldani, de, mivel ezzel még nagyobb lesz az anyagi kiadásom, el kell mennem valami mocskos munkát találni, hogy megkeressem a pénzt... Még takarítani is, ha nincs más...
pardon z=y
mindig megfordul :)
egyértelműen látszik, hogy csak maszatolás-dörgölőzés van
nem volt semmiféle behatolás :)))
No itt aztán nem volt dugás csak morzsolás :DD
Maximum maszatolás.... :))
Ez igaz, de el ne felejtsd, a rajongó vak és szemet huny a nyilvánvaló hibák fölött is, és ilyenkor képtelen tárgyilagos lenni.
Kicsit mindannyian ilyenek vagyunk, olyan mint a szerelmes ember, csak idővel lát tisztán.
Alekosz!
:SSSSS
és nem csak a szája:)))))))
én, egyvalamit nem értek. a rajongóknak ezek a negatív tulajdonságok miért csak most tűnnek fel? alek eddig sem volt kiemelkedő se szellemileg se küldsőleg, se sehogy.
alek most csak bizonyítékot szolgáltat arra, hogy mennyire buta, tudatlan, tájékozatlan ember.
Nem vesztettél semmit, Móni..
/Vája-mama is nyilván úgy gondolja, mint az amerikai sztárok:mindegy mit írnak rólunk, csak írjanak../
Megírta a bulvár-sajtó, és itt a világhálón is olvasható volt, de még ebben a topikban is.
De már nincs jelentősége. Minden csoda három napig tart.
Történt ilyen?
Ez nem semmi!:))
Egyetértek, csak abban tévedsz, hogy Veronika rá tudja majd tenni a kezét a frissen szerzett vagyonra..
A közelébe sem engedik majd Vája-mamáék!
:)
Olga helyében én nem mentem volna újra vissza, mert ha netalán elnyerné Alek szívét, azt úgy megbánja majd, mint a kiskutya, amely hetet kölykedzett.
Mindannyian lemaradtunk, az erről készült videó nem publikus, azt rejtegetik.
A csatorna joggal szégyelli dédelgetett és piedesztálra emelt sztárjuk kapitális baklövését.
Mondjuk a helyükben én sem büszkélkednék vele..
:PP
Veronika talál jól járhat vele, nagyon buta, a szája miatt szerintem randa is. Neki ez a legtöbb amire viheti: kap pénzt, lakást, "celebséget". Majd ha megkopasztja a görög csődört és a lakás is az ő nevén lesz, más pasi után néz :).
Olgát viszont csak degradálja ez a műsor.
Azt hiszen, Alek megítélésén ez semmit nem változtat, de még az én bioritmusomon sem..
Gratulálok az elért sikeréhez, ami a pénzt és egyéb anyagi javait illeti, de bármelyik lányt választja holnap, egyformán sajnálni fogom őket, mert a görög herceg mellett nagy valószínűséggel megjósolható, hogy nagy boldogság aligha vár rájuk.
Ha tippelnék, Olgára adnám a voksom, mert ő izgalmas, rejtélyes lehet Alek számára, és mindeddig bevehetetlen vár, akit még nem ismert ki./Igaz, mi sem../
Abban is eléggé biztos vagyok, hogy Vája-mamáék nem őt választanák, mert Olga nem az ő szintjük.
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?