Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
Szia!
De igen,furi így:)
mert ha nem kerül elő, nem kapja meg a codálatos kertibútort...
A nyaralást nem közösen nyerte az "ifjú pár" ?
Volt egyszer egy riport, ahol éppen szerepelt valamivel. Ott mondták, hogy járt színjátszó körbe,hát ezért neveztem amatőr színésznek.
Lehet túloztam a titulussal. :DDD
A jelzővel a végén nem értek egyet, ő nem áldozat/amilyen volt, olyan maradt/, hanem egy félre sikerült, extrém tulajdonságokkal teli nyertes, aki komoly profithoz juttatta a csatornát, önmagát pedig egy kisebb fajta vagyonhoz.
Minden, csak nem egy szerethető fazon ő.
Veronika jól csinálta:
megnyerte s lelépett
én is ezt tettem volna
ugyan minek is kéne neki Alekosz? Valaki komolyan gondolta?
Különben is nyert egy m inden igényt kielégítő kertibútrot. :)))
Az Rtl Klubnak gratulálj!
:DD
Pont annyit csinált , amennyit ebben a játékban elvártak tőle: elvégezte az adott feladatokat.
Mégis mit kellett volna még csinálnia odabent? Kapálnia a műfüvet??
Innen szeretnék külön "gratulálni" mindazoknak, akik ezt az öntelt hólyagot több millióhoz juttatták a semmiért.
Gusztustalan lehúzás, amit csinált, de a retekklub meg is érdemli.
Alekosz /még/ nem alkoholista, csak az átlagosnál jobban kedveli az italt, a finom borokat és a pálinka-féléket.
Öntelt és öntörvényű fickó, aki t.képpen senki nem hallgat, a szüleire pláne nem.
viszont kétségtelenül hűséges típus:
évtizedek óta mindig a bohóccal bújik ágyba :)
Olga visszahívását egy dolog motiválta:
Barbaráról és Magdiról is kiderült, hogy kínos a múltjuk.
Így muszáj volt visszatáncolnia valakinek, aki érdekes, feddhetetlen, ellenpólusa Veronkának, megosztó személyiség.
Egyetlenegy ilyen nő volt a felhozatalban: Olga.
Egyszerűen ezért kellett ezt meglépni, s nem azért, mert Alekosznak annyira hiányzott.
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?