Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Alekosz menyasszonyt keres:) fórum

Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)

❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
7246. varand (válaszként erre: 7242. - Alkeszosz)
2011. jún. 1. 12:50

Valóban nics miről beszélni!

Az Szlsz műsor mesterkéltsége önmagáért beszél!

A lezárása pedig méltó megkoronázása Alek hozzáállásának...!

7245. zebracsikó (válaszként erre: 7244. - Alkeszosz)
2011. jún. 1. 12:31
gyere máskor is :))
7244. Alkeszosz
2011. jún. 1. 12:29
Szidjátok csak Alekoszt, addig sem a szomszédot zaklatjátok a hangos zene miatt, meg a macskákat csúzlizzátok az ablakból! :):)
7243. zebracsikó (válaszként erre: 7242. - Alkeszosz)
2011. jún. 1. 12:29
:)))
7242. Alkeszosz (válaszként erre: 7240. - Zebracsikó)
2011. jún. 1. 12:28

Lehet véleményetek, de már sokadszor olvasom, hogy "Húúúú! Nocsak nocsak! Hogy eltűntek az Alekosz rajongói! Vajon miért?"

GYengébbek kedvéért leírom újra, hogy ezért írtam azt, hogy sokunk számára a műsornak vége, nincs tovább miről beszélni.

Vicces hogyan hiányolja néhány kis gonosz manó a vitát. :):):)

7241. Alkeszosz (válaszként erre: 7238. - 36a26f5226)
2011. jún. 1. 12:26
Jó rendben! :):)
7240. zebracsikó (válaszként erre: 7234. - Alkeszosz)
2011. jún. 1. 12:25
Komolyan úgy véled, hogy a műsor vége után nem lehet már véleményünk??????????????
7239. Alkeszosz

Sok szeretettel küldöm ezt a vetési varjút azoknak, akik szeretnek károgni mások sikerét látván.

:):):):)

[link]

Sziasztok!

Kész van a gép, nagyon bonyolult a windows7, mondták is a digisek, mert láttam a laptopjukban, hogy nekik az van, hogy új neveket kell megszokni, egyelőre nem is találok semmit...

Még dolgozom az egyéni beállításokon... Teljesen más, mint az XP...

MÉg nem tudom miért, a windows7, ha pár percig nem vagyok a gépnél, kikapcsol, bontja a kapcsolatot, meg a digi is, erre még rá kell kérdeznem, miért...

Meg tényleg, nincs olyan, hogy saját gép, számítógép van, alul, a gyorsítónál úgy van, hogy a kurzort oda viszem, akkor kis méretben megjelenik az, amiben vagyok, és arra kell rákattintani, hogy az oldal bejöjjön, stb...

Még fel kell fedeznem a gépet, semmit sem értek rajta, teljesen más ez az új windows7...

Még megyek a dolgaimra, de este, ha nem lesz vihar, itt leszek...

Ha vihar lesz, akkor mától mindent kihúzok, mindenből, mégegyszer nem hiányzik ez az egész...

Az előbb is jó nagyokat dörgött, már jön a vihar ismét...

A tv-net társaságok mára, 5 nap alatt tudták a károkat a ház lépcsőházaiban helyre állítani...

A digisek is nemrég dolgoztak nálam, elég sokáig... Most jutottak el hozzám, annyi kár ért sok lakót...

Velünk szemben, az Intersparba is becsapott a villám, ott is minden, kamerától kezdve leégett, a vagyonőr ismerőseimtől hallottam, akik ott dolgoznak...

A kárszakértő is most ment el nem rég... Lefényképezte a kartonban, a gépből kibelezett alkatrészeket, felvette a jegyzőkönyvet, nem is kérdeztem meg, mikor várható a pénz...

A mobil interneten olvasni tudtalak titeket, csak valamiért belépni nem engedett soha... Annál mindig kidob, de folyamatosan olvastam a bejegyzéseket... Jókat nevetgéltem a hsz.-eken, főleg a vasárnapi show után... Legalább egy picit vissza adtátok a humorom... Úgyis jó pár napra elvitte a cica...

Majd akkor leszek ismét a régi, ha a pénz is vissza jött a biztosítótól...

Na sziasztok, majd leszek valamikor...

7237. Alkeszosz (válaszként erre: 7236. - Sensitiv)
2011. jún. 1. 12:22

Te meg lehet hogy alkoholfüggő, vagy kábítószerfüggő vagy?

Gondolom ha Te ilyen pontosan tudod diagnosztizálni a helyzetet, akkor ez visszafelé is igaz lehet. :):)

Szórakoztass még. :):)

7236. Sensitiv (válaszként erre: 7233. - Alkeszosz)
2011. jún. 1. 12:14

alek függő vagy. vele tudsz azonosulni. és amiatt bánt téged az, hogy róla beszélnek, mert ha őróla mondanak rosszat, akkor úgy érzed téged bántanak. :D

de ez beteges ragaszkodás, ezen orvos tud segíteni.

mi jól érezzük magunkat és ez a fő. és ha te nevetsz, akkor te is jól érzed magad. de azért arra törekedhetnél, hogy néha szöveget váltasz, mert szóról-szóra ugyanezt vágtad le a vv-s topikban is. :D :D nem tűnt fel?:D

7235. Sensitiv (válaszként erre: 7233. - Alkeszosz)
2011. jún. 1. 12:11

fejezd már be kérlek szépen!

már elmondtam neked, hogy nem te fogod előírni azt, hogy ki miről és mikor és mennyit fog bármiről is beszélni! mi legalább egymással kommunikálunk. :)

de téged ez roppant mód zavar. feltetted magadnak azt a kérdést: hogy miért is? ha zavar, ne olvass minket, ne járkálj ebbe a topikba.

ki mondta azt, hogyha vége van egy másornak, akkor bezár egy fórum? te? kit érdekel? minket nem! :D

és ezzel az erővel amikor bármelyik témát kitárgyalja az ember a fórumon, akkor azért zárjon be, mert te ezt mondod? :D ugyanmár. :D

röhögj csak ezerrel, minket ez nem zavar. tulajdonképpen nagyon mást nem is tudsz tenni. :D :D mi meg rajtad röhögünk egy jót. :D :D

7234. Alkeszosz (válaszként erre: 7233. - Alkeszosz)
2011. jún. 1. 12:08

Majd el felejtetettem.

Az Alekosz menyaszonyt keres c. műsornak is vége már. :):)

Ne menjetek pihenni, nyaralni. Maradjatok itt a topikban, hátha váratlanul újraindul. :):)

7233. Alkeszosz
2011. jún. 1. 12:07

Vége a vV4-nek! Jó reggelt kívánok!

Általában ha egy műsornak vége, akkor leáll a műsorral kapcsolatos fórum.

Aki ezt fel bírja dolgozni, :) az keres másik fórumot.

De az a vicces hogy néhányan maradtak szidni tovább a nyertest, és kárognak keseregnek tovább irigységtől fűtve. :):)

Néha benézek ide röhögni ezen.

:):)

7232. varand (válaszként erre: 7205. - Joys)
2011. jún. 1. 12:01
Ez több fórumon is tapasztalom! Csak az FB-s horda a kemény mag!
7231. Sensitiv (válaszként erre: 7226. - Salabakter)
2011. jún. 1. 11:55
és reklámozták a "foglalkozásukat". :D :D hány ügyfélre tettek ezzel szert. :D
7230. Sensitiv (válaszként erre: 7227. - Maruszja)
2011. jún. 1. 11:54
és ne feledkezzünk meg arról sem, hogy ezeknek a szar műsoroknak azért közösség formáló hatásuk van. egybe tömörülönk, és beszélünk róla, és ezzel csináljuk a reklámot nekik. tehát nem tudja kivonni magát az ember ez alól, mert akárhova is mész, mindenki erről beszél. :)
7229. Sensitiv (válaszként erre: 7225. - Maruszja)
2011. jún. 1. 11:53

na igen, nincs az a pénzt ami kárpótolná az embert, hogy kibírja alekot. neki egy jó pszichológusra lenne szüksége, aki kigyógyítaná őt a sok kényszerbetegségből, aki rádöbbentené őt, hogy mennyire buta ember, hogy nem normális elképzelései vannak az életről stb....

tipikus az az ember, aki sokat beszél, de keveset mond. és amit kimond, azon is sokat gondolkozik, mintha bonyolult gondolatok kavarodnának a fejében. :D :D

7228. Maruszja (válaszként erre: 7226. - Salabakter)
2011. jún. 1. 11:46
Van pénz rá, akkor miért ne! Egyébként meg mi vagyunk a hülyék a nézők, mert ha nem nézné senki ezeket a férjem szerint b..i műsorokat, akkor nem lenne nézettsége és levennék. De nézzük! A francba! Én is!
7227. Maruszja (válaszként erre: 7223. - Sensitiv)
2011. jún. 1. 11:44

Teljesen igazad van.

Ahogy hallottam már toborozzák a VV 5-öt is. Istenem mit kell néznünk megint! Igaz nem kötelező. De a TV-k alíg adnak vannak normális műsort. Van több mint 40 csatorna és minden filmet már százszor ismételnek. Az én férjem a Bad Spencer filmet szereti. Már kivülről tudjuk mind, hogy melyik jelenet után mi következik. De azon legalább derülni lehet.

2011. jún. 1. 11:43
Azért a nőknek is jó buli volt!Ettek,ittak,villogtak ingyen a luxusban.
7225. Maruszja (válaszként erre: 7216. - 6451523b1a)
2011. jún. 1. 11:41
Én amondó vagyok, hogy nem minden a pénz a vagyon. Ezt az Alekoszt kibírni nap, mint nap. Akkor örül a párja, ha éjszaka van és alszik. Az a sok hülye dumája. Én tuti falra mentem volna tőle, vagy a börtönben végeztem volna.
7224. Sensitiv (válaszként erre: 7176. - E417245f24)
2011. jún. 1. 11:01
jajjjj, de egyetértek veled. :) nagyon igaz. és sajnos ennek adtak teret, hogy ezt frankóztassák, és innen vegyenek példát.
7223. Sensitiv (válaszként erre: 7193. - Sz.josku)
2011. jún. 1. 10:57
számomra ez az igénytelenség felső foka.
7222. Sensitiv (válaszként erre: 7197. - Zebracsikó)
2011. jún. 1. 10:56
ez nagyon jóóóóó :D :D hülyeség a legfelsőbb szinteken. mennyire találó. :D
7221. Sensitiv (válaszként erre: 7198. - Zebracsikó)
2011. jún. 1. 10:55
nem intelligens és nem is úriember. egy igazi tahó, suttyó, akinek még sokat kell tanulnia az életről, hogy boldogulni tudjon.
7220. Sensitiv (válaszként erre: 7201. - Zebracsikó)
2011. jún. 1. 10:54
ezen egy cseppet sem csodálkozom.... :D :D
7219. Sensitiv (válaszként erre: 7205. - Joys)
2011. jún. 1. 10:53
vsíznű kiábrándultak egy ilyen töketlen pasitól. :D :D
7218. Sensitiv (válaszként erre: 7207. - Joys)
2011. jún. 1. 10:53
naja. és még odaveti a riportban, hogy tünde ennyit megérdemel. miért? többet nem? :D :D
7217. Sensitiv (válaszként erre: 7208. - Joys)
2011. jún. 1. 10:52

na igen, alek egy jellemtelen ember. úgy csinál mintha...... megmutatta a lánynak azt amiből majd kimarad. hihetetlen egy bunkó állat.

és egy férfi csak akkor mutat be egy nőt a szüleinek, ha az már nagyon fontos az életében és komoly tervei vannak vele szemben.

❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook