Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
Ami azt illeti, nem tudtam megírni nektek, amikor mutatták otthon Alekoszt, hogy mondta, hogy az újságokat pont úgy kapta meg, ahogy megrendelte a szüleitől, két példányban, és az övé ujjnyom nélküli, gyűrődés mentesen, szétolvasás nélküli, natúr újságokat...
Ha nem a képekért kell gyűrődés mentesnek lenni, akkor tényleg tipikus autisztikus hozzáállás, hogy nem lehet gyűrött, csak natúr, miszerint még senki nem olvasta az újságokat...
szerintem te alapból beteg ember lehetsz. nem tudsz társalogni emberekkel, csak sértegetni tudsz másokat, de rajtad röhög mindenki. pont ugyanolyan vagy mint alek.
ugyanaz a szint.
csal elárulom mellékesen, hogy soha nem éltem se alkohollal se kábszerrel. :D a diagnosztizáláshoz nem ez kell, hanem tudás, de te ezt nem értheted, mert az neked nincs. ez pontosan látszik. :D
mit csinál? vendéglátózik?
ének, szinti?
Sziasztok!
Valaki azt írta, hogy ezek nem esznek meg együtt egy kiló sót se, majd javított, hogy egy csipetet se.
Nos, még egy huncut hangyafasznyit se sikerült:
Alekosz szakított: [link]
Alekosz elképesztő vallomása
2011. június 1., szerda 10:15
Sokszor, sokan bántották Alekoszt amiatt, hogy rengeteget iszik. Édesanyja azonban megvédte fiát, azt állította, nem alkoholista, csak a bezártság miatt van gyakran pohár a kezében.
Alekosz Olgával bulizott?
2011. június 1., szerda 13:45
Meglehetősen furcsa hírek jutottak el szerkesztőségünkbe. Az RTL Klubhoz közel álló informátorunk szerint Alekosz a vasárnap esti stáb bulin Olgával szórakozott, miközben Veronikát hazaküldte. Olga szerint ez nem így történt.
Alkeszosz!
Felvetted már Alekosszal a kapcsolatot?
Biztos vagyok benne, hogy megteszed, vagy tervezed megtenni.
Nem, nem ciki rajongani érte.
Itt mindenkinek egy szavazata van, az egymástól eltérő vélemények jól megfértek, és ezután is megférnek egymás mellett.
Bízom benne.
Alkesz, Alkesz, károgásról, irigységről szó sincs.
Javaslom, higgadj le és tárgyilagosan gondold végig így utólag, érdemes volt-e ezért az önmagát lejárató seggfejért drukkolnotok, aki vajon viselkedésével-beleértve menyasszonykereső műsort is- rászolgált-e a bizalmatokra és elismerésetekre??
Az se baj, ha változatlanul pozitív a véleményed róla.
A többségét ismerted eddig is.
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?