Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
Veronika: Furcsálltam, hogy Alekosz ennyire tud fület nyalni
tt
2011. május 31., kedd 13:45
Alekosz menyasszonya bár még kamerák nélkül nem volt kettesben Alekosszal, szívesen összeköltözne vele, és bemutatná a szüleinek is. A kacsaszájú lány a mellplasztikára maga spórolta össze a pénzt, amiatt táncolt Cipruson két hetet. A hotdogos mondatot a promófilmben pedig a szájába adták. A Velvet Alekosz választottjával, Veronikával beszélgetett.
nem játszott ő semmit
biztonságban volt, ezt tudta jól: tudta,hogy labdába se rúghat a villában, hát beállította magát nagy szexistennek.....
Talán fél a puncitól????
Vagy a kukija az övé,ő azt nem adja???:DDD
Hihi,ez jó!:D
De akkor minek játszotta a sex-cyborgot hónapokon keresztül???
én igazából azt a kis forgatócsoportot irigylem, aki elmegy velük a Maldív szigetekre és Görögorszába forgatni a "nászútról"
felvesznek néhány vágóképet a Fókusznak, aztán hűsölnek a habokban :))
szerintem nem érti a szexet
vagyis legalábbis úgy van vele, mint mondjuk én a makraméval: azt meg mi a fenének kéne csinálni???
Lehet:))
Alek tényleg nem szeretné a szexet?
nem is az életkora alapján gondolom, hogy hasonlítana Sz.M-ra, hanem a habitusa
el tudom képzelni, ahogy megfőz alekosznak, megterít, ahogy azt kell, együtt néznek este filmeket, besegíte a bográcspartikban a marhalábszár felvágásánál és a hagymaaprításban, ha kell, ül, ha kell, áll.
Feküdnie úgyiscsak alváshoz kell.:))))
Én ezt a Tündét ilyen Szíjmelinda típusnak tudom elképzelni, aki nem túl nagyigényű, könnyen kezelhető, nem szeret sokat szexelni (mert Alekosz nem tud és nem is akar) és ezzel megelégszik.
Egymásnak vannak ők teremtve!!
Alekosz az exével megy az álomutazásra
2011-05-31 08:05:05
Budapest ‒ Hoppon maradhat Veronika (19), Alekosz ugyan őt választotta a 16 menyasszonyjelölt közül, ennek ellenére a ValóVilág által nyert álomnyaralásra egykori kedvesével, Tündével szeretne elutazni.
abban bízok, h alek azért egy "fogtechnikus". :D :D
igazi sz*rrágó, és még magától is félti a pénzét.
egyszer olvastam róla, hogy még a kocsmába is úgy megy, hogy kivesz a cipősdobozból pár db 500 FT-ost, és azzal indul útnak, tehát véletlenül sem közlekedik nagycímletű pénzzel, nehogy alkalma legyen elkölteni. :D :D
ez mekkora, de tényleg így működhet. :D :D összeszámolják a káromkodásokat, a meztelenkedéseket, és egyéb nyalánkságokat amik vmibe beleütköznek. :D
aztán tételesen benyújtják a számlát. mondjuk a legnézettebb műsor volt, szinte mindenkit leültetett a képernyő elé, még azokat is, akik roppant mód utálták, de mégis megölte őket a kíváncsiság. :D :D
Számomra is alapban elképzelhetetlen lenne de hát ha abból indulunk ki, hogy sok az erős gyomrú pénz éhes p*csa....
Mondjuk lehet hogy ha a menyasszonyos balhéba nem jelentkezett egy normális tényleg csinos, szép nő akkor talán a való életben sem nagyon fognak...
Ilyen dagadt és hülye buxékat meg eddig is talált, azt mondta nem, hoyg 60 kiló alatt nem volt még nője :-)
csak ezek tudják végigcsinálni?
és nem bánja az rtl hogy megint büntizni fogják őket? nagyon rájuk fognak szállni....
Esélyem sem lenne. Nem illenék bele az elképzelésbe... :)))
Beteglelkű,aberrált,hülye lotyókkal és válogatott különc barmokkal lesz tele az 5. széria is.
Pár nappal ezelőtt mondtam,hogy nem fognak megenni együtt egy kiló sót,de ahogy elnézem egy csipetet sem... :)
De ez várható volt. 3 hét alatt nem lehet megszerelmesedni,másrészt egy ilyen jelentéktelen ,különc pasit normál körülmények között mind a 16 menyasszonyjelölt nagy ívben elkerült volna. Azért a VV4 megnyerése milyen sokat dob egy ilyen gyökéren is.... :))))
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?