Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
Miket olvasok itt? Ez az Alekosz kész röhej egy pasi. Mondtam én, hogy nem lesz tartós egyik lány felé sem szinlelt szereleme.
Én holnapután 61 éves leszek, de nekem nem kellene annyi tuti, nem hogy még harcoljak is érte! Valami baja van ennek az agyában.
Dehogy. :)
Klubba tömörültünk, és ott beszélgetünk.
Ez az eltűnés oka, valamint az, hogy véget ért a VV4, a menyasszonykeresős műsor meg egy elcseszett dögunalom volt, aminél még a reklám is érdekesebb.
Tehát összefoglalva, ennyi.
Alekban ezek szerint mélyen csalódott Veronika, de van oka a csalódottságra a már haza küldött Olgának, akit visszahívott, de Barbarának is, akit még a szüleihez is kivitt, Érdre, ezzel elhúzva előtte a mézesmadzagot.
Ez eléggé inkorrekt megnyilvánulás volt, egy igazi férfi ilyet nem tesz, igaz, Alek kezdet óta nem tartozott ebbe a kategóriába..
Alek, mint olvasni, rekord idő alatt dobta Veronikát, de utóbbinak is elege lett a görög beütésű média-bohócból, amit nem is csodálok.
Ha nem akarja összekötni vele az életét, ne tegye, de az enyhén szólva pofátlanság és Veronika megszégyenítése, hogy nem őt viszi magával az álomnyaralásra, hanem egykori barátnőjét, Tündét, akire régóta ráunt és akivel szakított.
Ez valami nosztalgia nála, hogy ennyire ragaszkodik hozzá?!
Alekosz eddig sem volt komplett, ezután se várható más tőle.
Érdekes, de teljesen eltűntek innen az Alekosz-rajongók, pedig a VV4 idején még szép számmal jelen voltak és harciasan védelmezték őt, ha valaki bírálni merészelte, most meg sehol senki.
Besokalltak volna a menyasszonykeresőben látottaktól?!
és mégis milyen pénzhez tudott volna hozzájutni Alkeosz által?
Maximum a nyaraláshoz, de anyagi haszonhoz biztos nem.
Vagy úgy gondolod, Alekosz átutalta volna neki a millióit??
Ugyanmár.
Alekosz sértegette menyasszony-jelöltjeit
2011. június 1., szerda 07:15
Alekoszról többnyire megpróbálják azt a képet kialakítani, hogy mennyire intelligens úriember, aki tenyerén hordozza a nőket. Műsorait elnézve azonban ez egyáltalán nincs így. A StoryOnline most összeszedte azon tetteit, amelyek azt bizonyítják, a görög hős cseppet sem makulátlan.
Veronika: Alekosz becsapott, eldobott
2011.06.01. 06:15
Egy ország előtt bohócot csinált belőlem, ennek a műsornak a Hülyeség a legfölsőbb szinteken címet kellett volna adni – mondta magából kikelve a mellőzött menyasszony, aki úgy érzi, hogy az érdi görög régi szerelme, Tünde miatt már szakított is vele.
Ezek szerint nyilvánvaló,hogy Veronika a pénzre hajtott.Mivel máris ki van belőle rekesztve,nem ő megy az álomszigetekre,egyből nem kell neki Alekosz!!Rájött,hogy mégsem lesz egy fejőstehén.
Pedig jogos,hogy Tündit viszi,megérdemli,ha annyi évet lehúzott vele!
(B)alekosz derékba fogja kapni a csullit rendesen. Ilyen gyökerek hogy lehetnek a "nőjével" együtt???
Normális emberek leülnek és megbeszélik a problémáikat,ezek meg mit csinálnak? A tv-n keresztül üzengetnek egymásnak. Szánalmasak....
A címre visszatérve: ha ez a szerelem legfelsőbb szintje,amit láttunk,akkor milyen lehet a legalja???? Inkább nem szeretném tudni.... :)))
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?