Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
ha még nem olvastátok..
/Barbara csalódottsága itt-ott érthető, de szerintem Olgáé sem lehet kisebb. Előbbit Alek kivitte a családjához is, utóbbit pedig visszahívta, miközben-talán életében első ízben-önkritikát gyakorolt, hogy korábban tévedett, amikor hazaküldte.
Alekosz egy rendezetlen érzelmi világú, link senki./
Nem vagyok meglepve, bár nem gondoltam, hogy semeddig sem tart a kapcsolatuk.
Alek a jelek szerint egyedül kíván boldogulni, aztán majd valamikor 40 fele ráébred, így sem jó, mert bezárta magát a megcsontosodott elvei és rigolyái közé, amelyek között senki nem fogadja el őt.
Majd Vája-mamától kap tanácsokat, hogy legyen miket elvetnie..
:))
Olga szerint egy hónapig se marad együtt Alek és Vera
2011.05.31. 06:35
Olga nem sokáig szomorkodott amiatt, hogy nem ismerheti meg Alekosszal a szerelmet a legfölsőbb szinteken. A hoppon maradt arajelölt a show vasárnap esti adása után még úgy érezte, képtelen lemondani az okostojásról, de másnapra szétfoszlottak az illúziói.
Alekosz hazazavarta Veronikát az első éjszaka
2011.05.31. 06:15
Nemhogy ágyba, de még bulizni se vitte magával friss menyasszonyát az érdi görög, a szabadulásukat követő órákat külön töltötték. Alekosz és Veronika a jelek szerint nem lesz egy pár.
Nem keres ő, csak sok millát kap, hogy eljátsza és röhögjön a nőkön.
Egész jó szakma.
Szerintem le kellene állni már erről a marhaságról.
Átlátszó és semmi értelme.
Foglalkozzon mindenki értelmes dolgokkal inkább.
És Amiras miért kapott ma jeleket egy olyan embertől, akivel még sosem beszélt fórumon ?
Ez is te voltál ? Csak úgy, vagy célja is van ? Vagy egy haveroddal csináljátok ezeket ketten ?
Mondta valaki, hogy bárki bárkit utál vagy irritál?
Ja, hogy Zsuzsannadorkacsaba......-ra visszasugárzik-e ?
Azt nem tudom.
Mondtam, hogy zavar ?
És téged ? (Csak mert ha már kérdezed, gondolom érdekel.)
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?