Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
majd meglátjuk:))
vagy nem:D
Egyelőre én sem, bár csodákra mindig akad példa!
:)P
Alekosz nem egy házasuló típus.
Apaként sem tudom elképzelni.
Ez meglepő hír! Kurvákból lassan tele lesz a padlás..
Ezek után Alek biztosan elküldi, azaz eggyel kevesebb lány nyújtózkodik majd utána..
Ez kétségtelenül Andrea esélyét növeli, aki igen szolidan, mértéktartóan viselkedik és a jelek szerint őszinte is.
Ez eddig sem volt kétséges, a menyasszonykeresőre a csatorna invitálta meg, amit jól tett, hogy elfogadott, ha meg sikerül itt valakit kifognia-ami azért nem látszik valószínűtlennek, azzal csak nyerhet.
Majd megneveli a lányt, vagy az-őt.
:)
Bár nem úgy nézem, hogy a közeljövőben komoly kapcsolatra, uram bocsá', házasodni készül..
Remélem, még lesz hozzá szerencsénk és egy kicsit jobban megismerhetjük.
Az máris látszik, nem bugyuta, naiv, magát megjátszó lány, a többit majd meglátjuk.
Hányinger ez a műsor, a lányokról meg no comment!!!
jééééééééééézusom!!!
Sziasztok!
Szerintem az egyetlen még valamennyire értelmes nő bent Olga.
Szépnek egyiket sem mondanám.
Vicces volt ahoyg Veronika ki akadt Olga beszédére...nem értem miért amúgy...arra kérte Olivér magát emelje fénybe a töbi nővel szembe. Megtette.
Amúgy a testvérpár nagyon tahó stílusú szerintem.
De az mindre jellemző, hogy buta és egyszerű.
sziasztok
szerintem is igazatok van,olyan buta nők vannak bent hogy én szégyellem magamat néha,milyenek a magyarok.tisztelet a kivételnek.nekem Olga szimpatikus ,de sose lehet tudni ki kért van ott bent
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?