Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
Alekosz mit fog vajon erre mondani?
"adjunk neki egy esélyt, hadd bizonyítsa be az irántam való szerelmét"
"egy percig se maradhat tovább a közelemben ilyen nőszemély"
"vessük kemény próbatétel alá, leckéztessük meg"
Ja valamit olvastam, hogy közlik vele a híreket, hogy kicsoda, micsoda...
De nem hinném, hogy kidobhatja őket, mert a viselkedésükkel(tesók), akármennyire is gyomorforgató "nézettséget" produkálnak.
És még azért érdekelne kiről tudja elhinni, hogy valóban érte van ott, kiről gondolja azt, hogy valóban tetszik, és ne adj isten szerelmesek belé...
Szerelem...szép szó....
Ma olvastam:testvérpár prosti, itt a luxus jelzőt lehagytam, nekem az ilyen narancsbőrös némber nem az.
Aztán Barbaráról valaki linkelt fel hirdetés, ő is prosti, a Brigi vagy mi a neve dettó.
Ki van még?
A cipó szájú az valami durva sötét verem, és szerintem hányhatnékja van Alkosztól, ez egy az egyben látszik, meg is értem...
Van még Olga, én őt nagyon csípem, mert hideg, távolságtartó,okos, rafkós, de ő is rühelli a herceget, egyértelmű, ma azt olvastam róla, hogy az állampolgárságra hajt, itt már hangosan röhögtem.
Asszem' Andi marad, vagy mi a neve a szemüvegesnek, ő aranyos kis Nő, okos is, nem értem mi a túrót keres ott.
Háton mászó Olvivér ezt jól kiválogatta, bár beleszólása rohadjak meg nem volt.
Szép műsor, 12-es karikával, a nők söpredékével, talán 2 kivétellel.
Bár aki ilyen műsorba elmegy....
Az a fiatal csaj Évi szerintem csapkodta a térdét örömében, hogy kiszabadult....
Nem semmi.
Hát valahol sejtettem,hogy a testvérpáros,"útszéli" lehet.
Alekosz szerintem jól meglepődött.
Egyébként nem új hír, csak nem szoktam Blikket olvasni:
szerintem holnapra rendezzenek a rapid esküvőt Olgával, még mielőtt róla is kiderül.....
aztán kalap-kabát!
hoppácska
rövidecske lesz ez a műsor, ha Alekosz a kurvákat (lassan már mindről kiderül) kihajítja.
Akkor holnap vége is???
:DDDDDDDDDDD
Ezt nézzétek meg! Új!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Haláliak a beszólásaid!! :))
hogy a fenébe kapna a műsor által állampolgárságot?
ez az egész süketelés!!!
bárki nyeri, ugyanúgy nem lesz igazi házasság, mint a benkődánieles műsorban, csak egy show.
Bizony így van..
:)
Alek új nyereménylakása a Corvin-sétányon van, közel a Corvin mozihoz, de még csak ezután lesz ideje elfoglalni.
A méreg-drága "csodabusz" pedig-hacsak előtte nem történik valami váratlan szerelmi légyott-gondolom az utolsó napok szerelmi románcaihoz és erotikus óráihoz/lepedőzés/ kell majd, ha ugyan lesz rá jelentkező..
..csak legyen türelmetek kivárni!
:))
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?