Alekosz menyasszonyt keres:) (beszélgetés)
Na mevan, meggyüttetek a szeretős fórumról?:)
Olvastalak Titeket, majdnem hozzá is szóltam, mert bőven lett volna mit a testvérem párja dologhoz is, meg a férjem barátja dologhoz is.:)
jajj hát szerelmes, olyanok vagytok:DDDDDDDD hát miért nem lehet elhinni hogy valaki csakis alekoszért van oda?:D
amugy ha ő se szereti alekoszt csak játsza akkor ki a franc szereti alekoszt, én azt hittem tényleg olyan nők mennek be akiknek ő kell:(((((((
Igen, bár akkor nem gondoltam erre. Mármint kicsit fura volt, de ez most elgondolkoztatott.
Ha szavaznék, arra tippelnék, hogy ez nem igaz.
Szerintem sem montázs,bár a feje tényleg mindenhol jóval sötétebb.
Nincs telszám?
Fiuk,hívjátok fel jövőhéten!:)))))
Én nem hiszem, hogy montázs lenne...
ahogy már az első alkalommal rámászott Alekoszra...akkor megislepődtem, mert olyan szégyenlősnek mutatta magát...
az oldal alján több kép is van Barbaráról...
a végén még OLgáról is kedrül valami :D pedig én őt kedvelem a csajok közül..
Ez frankó?
nem lehet, hogy direkt csinálták? Már olyan profin hamisítanak. És a feje egy csomó helyen rossz minőségű a fotón.
Montázs szagú.
Sziasztok!
Ma nagyon tetszett nekem az Olga. Szerintem az összes nő közül ő a legszimpatikusabb.
Éva írta: "Sziasztok! Ma Alekosznak-valóban láthattok, ha fent lesztek lessetek meg ha nem akkor is ;) (vendként persze) :)"
nekem túl "egzotikus". meg kicsit férfias is.
éva sokkal jobban tetszik.
lehetett volna a ruszki válogatottné
:)
tényleg az Éva volt a legszebb köztük.
de Anikó sokkal szebb, Joys :)
Igen,ő nyilatkozott reggel a tvben:))
Mindössze 18 éves,miért is kellett volna neki Alek?
Aki megunta a bent létet és cirkuszt csinálva ott hagyta a többieket.
Azóta talán megbánta..
Akit pedig Alek tegnap elküldött, az szerintem a legszebb lány volt a csapatban:Éva.
Sajnos, keveset mutatott meg magából, és nem tagadta, hogy nincs oda Alekért.
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van értelme drága menyasszonyi cipőt vásárolni?