Akinek nincs klímája, hogy bírja elviselni el a meleget? (tudásbázis)
Irigyellek.
Bár inkább délután volt nagyon nagy meleg...
Igen!
Tanulok újbeszélül...
Nekem nincs is ventilátorom. :D
Általában megvan az a legalább minimális huzat, mert az ajtó és az ablak másfelé nyílik. Mindig csak az egyiket süti a Nap.
Aki idősebb, és muszáj orvoshoz járnia, annak bizony nagyon keserves lehet.
Én aztán be nem csukok semmit, meg is fulladnék. Ha meleg van, hát meleg van...
Igaz, jó vastagok a falak, de átmelegedtek már.
reggel 8 tól este 8 ig ablak zárva függőny behúzva
ventilátor mükődik
időnként fej és haj vizezés hideg vízzel
én szerencsés vagyok, nekünk van kertünk és nagy fák, alatt nyugágyba, kinti (gyerek) medence jobb mint ..... nyaralni
mert minden kéznél van , én csak úgy szoktam hívni otthonunkat, hogy 5* szálloda
Nálunk a pince a leghűvösebb. Itt is borult estére, meg dörgött is, viszont eső csak pár csepp volt sajnos.
Örülök, hogy ott esett.
És irigykedem az erdő miatt. :)) Én is laknék ennyire közel a természethez. Az erkélyemről kilátok a közeli rétre. Oda járunk ki rendszeresen. :)
Valamivel hűsebb a földszint. De ilyen tartós melegbe redőny lent van. 8 után kicsivel már besüt a nap....
Tegnap kora délután, rendesen beborult, lehűlt a levegő. Esett, jó locsolásnyi. ( kert az erdő mellett )
Nem mondom, hogy harminciksz fokban le kellene állítani az országot, de ilyenkor a napon dolgozni embertelen..
Igazad van, tisztelet azoknak, akik ilyenkor kint dolgoznak.
És együttérzés.
Sajnos az én kocsimban nincs légkondi...nem is volt valami jó Pestről hazaautózni...:-(
Elgondolkodtam rajta.
És még mindig nem értem, mi rosszat mondtam.:-(
Én semmi olyat nem akartam mondani, hogy nem tartom embernek azokat, akik ilyenkor kint dolgoznak a napon.Azt akartam mondani, hogy az ilyen munka embertelen, ezért nem embernek való.
Azokat, akik ilyenkor kint dolgoznak, elismerem, már csak azért is, mert én nem tudnám utánuk csinálni.
És együtt is érzek velük.
Ennyi, és nem több.
Igen, az volt, kár hogy eddig kellett jutni.:(
Nekem is viszketett a kezem.
Amúgy meg bringázni kell egy jót:))
Hűt a menetszél:)))
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudjam elviselni egy hóbortos anyós szeszélyeit?
- Sarokcsont kinövés!!Van valakinek ezzel kapcsolatosan tanácsa?Műtét, vagy elviselni a fájdalmat ...
- Szerintetek meddig lehet elviselni, ha egy férj nem tud elfogadni olyannak amilyen vagy és mindig meg akar változtatni?
- Alsó szomszéd nem bírja elviselni a gyerekemet, mit tegyek? bővebben lent
- Hogyan lehet elviselni a magányt?
- Van itt olyan ember akinek nincs klímája és még él?