Akik voltak már tesztíráson (Auchan, Cora, Tesco..stb) kb. mikorra várható, vagy nem várható, hogy visszahívnak? (tudásbázis)
Én Tesco-s tesztíráson voltam.Nem akartam csak egy-két hónapot ott dolgozni,ezért elmentem erre a tesztre.Két napra rá hívtak,hogy mehetek dolgozni.De innen már nagyon "teszkós" a történet,nem ide tartozik.
Még hívhatnak,sőt,fognak is,mert soha nincs elég munkaerő,és nem egy örök állás ugye....
Hehehe ;DD
mondjuk nem értem én se, hogy jöhet ki 200%, de tudtommal az eredményt nem is közlik.
Matek órán dühös tanító néni:
- Ha ezt így folytatjátok, az osztály 50 %-a meg fog bukni!
Pistike felröhög. Mire a tanító néni:
- Te meg Pistike, mint röhögsz?
- Hehe, nem is vagyunk annyian!
hát baromira nehéz volt :D :D csak igazából nem szerettem volna azt írni, hogy csak az igazán életképtelenek nem bírnak egy ilyen tesztet megfelelően kitölteni.
egyébként a karrierem mindkét alkalommal kb 1 hétig tartott eme neves hipermarketben :D :D
Már több mint egy hete (sőt, már lassan két hete lesz), hogy voltam tesztíráson, de azóta se hívtak, semmi.
Csak arra merek gondolni, hogy rossz nap írtam a tesztet, nem tudtam koncentrálni, mert aznap műtötték a testvéremet.. De talán még remélhetek, hátha hátha??
További ajánlott fórumok:
- Adóvisszatérítés mikorra várható?
- Mikorra várható az első fogacska? Milyen előzményei vannak?
- 1O kg fölösleggel és heti 3 edzéssel kb. mikorra várható (és milyen) eredmény?
- Mikorra várhatom a GYES-t?
- Meg tudná valaki mondani, hogy a hasfalon keresztül történő Down-szűrésnek mikorra várható az eredménye? És mennyire biztos?
- Ha Takarékszövetkezeti számláról egy másik Takarékszövetkezeti számlára utalok, akkor mikorra várható, hogy az illető megkapja a pénzt?