Akik nem várják, hogy megjöjjön februárban? (beszélgetés)
Szia drága!
A délelőttöm vacak volt...görcsöltem...elmentem gyogyóba vettem magneB6 meg terhesvitamint mától kezdem szedni...de hallod most estére szinte egyszer sem görcsöltem(kopp-kopp)nem hittem volna hogy ennyire jó...
amugy hányinger ritkán van...és a melleim egyáltalán nem fájnak..csak mostmár látom hogy kezdenek sötétedni az udvaraim:))
Jaa és az egyik parám reggel:éreztem egy nagy meleget a lábam közt...na mondom úristen...megjött!!!Megyek wc-re és látom hogy egy (bocsi)nagy adag fehér folyás van a betétemen..na ugyhogy azt is sűrűbben kell cserélni napközben..mert a folyásom is nőtt..
Szia!!
Jajj de jó hogy bővül a táborunk!!!
Haláli egy fiad van megnéztem a fotót!!!:))))
Fúú nagyon drukkolunk neked mindannyian!!
Köszi :-))Én is drukkolok neked :-) Nekem hálistennek többnyire mióta megszültem rendszeressek a ciklusaim.Ha nem jön meg jövőhét kedden majd hétvégén tesztelek hogy jó erős legyen az a csík és biztos legyek benne :-))
Te mikor akarsz tesztelni?
sziasztok
mizujs?
Sziasztok!Én is csatlakozom :-) Van egy rosszcsont mindjárt 20 hónapos kispasim és most nekiláttunk a kistesónak :-) Bár nem sokat tudunk együtt lenni de elvileg peteéréskor pont 2x együtt voltunk hát reménykedünk :-) Jövőhéten keddre nem várom...remélem nem is jön :-)) A kisfiam az első hónapban sikeres próbálkozás volt remélem a kistesó sem várat magára sokat :-))
Jan.19.én volt az utolsó mensim 1.napja,péntek óta nagyon érzékenyek a melleim és szombat és vasárnap volt jónéhány hasszúrkálásom..nem emlékszem a fiammal volt e ilyesmi csak azt tudom hogy vele az émelygés mindennapos volt a 20.hétig sokat öleltem a wc-t :-(((
Drukkolok mindenkinek :-DDD
tényleg ahány ház annyi szokás :)))
pedig milyen egyszerű lenne ha adott tünet egyértelmüen 1 dologra utalna...hm..
azért köszönöm csajok!!
Sziasztok lányok!!!
Látom irtatok páran...örülök ha máshogy nem is de ezzel a kis verssel hozzátudtam járulni a bébihez:)))
Elmentem magneB6-ot venni meg terhesvitamint,meg sütöttem gofrit...két émelygés közt:))))
Pettka örülök neki hogy nem adod fel,hiába tudom hogy tombolsz belül hogy nem sikerült ez a hónap se...na de a próbálkozások visznek előre nem igaz???Nyomon követem a márciusi fórumot:))))
krisznya már csak 5 nap!!!Annyira izgulok érted!!!!!Nagyon nagyon szuper valentin napi ajándék lenne!!!:))
Orsy te hogy vagy?Kislányod?
maszatt..annyit tudok hogy a hasszurka az jó jel...de a folyásra nem tudok mit irni...sajna nem figyeltem az enyémet...nemtudom drága!!!
De minden esetre nagyon szorítok neked!!Figyeld a jeleket☺☺☺
újabb tüneteim:benyilaló érzés a hasamba alúl talán a petefészkemnél, és nyálkás folyás! Soha nem szokott nyálkás folyásom lenni menzesz előtt!
Szombatra nem várom!
Szerintetek?
Őszintén!
Sziasztok Lányok!
Nagyon eltűnt mindenki?! Mi újság veletek? Hihetetlen, de nem is olyan régen indult el a fórum, és már mindjárt itt is vannak a tesztelős napok, vagy jobban mondva nem várt mensi napok. Van már úgy néz ki egy pozink!! (Sziporka) Nekem még 4 nap, és próbálok remélni, ma már van egyfajta feszítő érzés az alhasamban, nem olyan mint a korábbi nem várt mensik előtt. Mindenkinek még kitartást kívánok, hogy kibírjuk a nem vártig, talán most a legnehezebb!!!!
szia
hú az már mindjárt itt van, megy a drukk:)
Én jól csak mennem kellene tanulni, franc franc
Szia! Várakozó álláspontot szombaton kellene nem megjönnie. Semmi tünet, csak hasfeszülés, remélem ez talán valami jót jelent:)
És te, hogy vagy?
sziasztok
hogy vagytok?
Szia Pettka!
De jó, hogy benéztél! Szuper jó a hozzáállásod. Ha nem sikerül ebben a hónapban, én tuti csatlakozom. Ha meg sikerül, akkor megyek érdeklődni. Egyenlőre még nagyon bizakodok, hogy sikerült... :)
További ajánlott fórumok:
- Akik nagyon nem várják a mensit júliusban azok jöjjenek!
- Akik nagyon nem várják, hogy megjöjjön áprilisban :-)
- Gyertek, akik októberben nem várják, izguljunk, reménykedjünk együtt!
- Akik nagyon nem várják a mensit decemberre :)
- Akik augusztusra, szeptemberre nem várják, babásodjunk
- Akik nem várják, hogy megjöjjön májusban!