Akik nem várják, hogy megjöjjön februárban? (beszélgetés)
Ezt küldöm minden kedves fórumtársamnak sok szeretettel akik még zebrás tesztre várnak:
IMA
Kérünk téged, édes Istenünk,
egyetlen vágyunk van, teljesítsd nekünk!
Adj egy kis életet ide a Földre,
hálásak leszünk érte mindörökre.
Küldd el hozzánk, ragyogja be életünk,
mert boldogok csak Vele lehetünk.
Add, hogy álmunk, ne csak álom legyen
szépítse még szebbé az életet.
Egy édes gyermek, ki feledtetné a gondokat,
S ünnepnapokká varázsolná a hétköznapokat,
Érte érdemes élni, hogy átélhessük a csodát,
mely elkísér egy hosszú életen át.
Küzdeni fogunk, nem adjuk fel soha,
lehet az élet bármilyen mostoha.
Érte élünk, hogy foghassa kezünk,
anya-apa csak Rád vár, gyere, mert nagyon szeretünk.
ÁMEN
Kedves Anika!
Fogadd gratulációmat...és örömteli babavárást kívánok neked!!
Gratulálok drága...én már tegnap délben vártam hogy tesztelj és dicsekedhess....na látod nem kellett várnod..kimutatta!!!
Ha szombaton újra megcsinálod akkor hiper szuper erős csíkod lesz!!
Vigyázz magadra drága!!
Szia! Szerintem elképzelhető, hogy a peteérést érezted. Remélem kihasználtátok az alkalmat.
Persze, hogy indítsunk terhes fórumot is!!! :)
én ma nem nagyon érzek semmit :( hasam is csak alig fájdogál,cicim már szinte egyáltalán nem :(
lehet hogy az eddigi tünetek,csak a peteérés miatt voltak :(
de messze vagyok a 22.-étől :(
igen indítsuk a márciusi fórumot is!! :)
meg talán legyen egy terhes fórumunk is! :) majd szépen sorban mindenki beleszövődik oda is!!:)
Sziasztok lányok!
verpe szívből kívánom,hogy hétvégén ++++ legyen a teszted!!! nehéz lehet így :( de sikerülni fog!!
Sziasztok Lányok!
Nem is tudom, hogy én hogy tudnám elviselni, hogy ilyen sokáig ne legyen velem a férjem. Minden elismerésem a Tiétek!
Már előre félek, hogy milyen nehéz lesz nélküle...kibírni azt a 4 hetet...
Annyira jó lenne, ha most összejött volna, és tudni azt, hogy itt van velem egy része, és már ketten várjuk haza.
Na majd kiderül hétvégén:-)
Az én férjem is kamionozik...
Tudom mit érzel....:-(
Köszi csajszi nagyon aranyos vagy.
Én is bizakodom de legalább halvány csík lett. Persze hogy fel teszem a képet. Mindenkinek megy a drukk ++++++
Köszi, aranyos vagy!
Gratulálok a pocaklakóhoz! :)
juhúúú! :)
A halvány csík is csík! Szombatra szép erős lesz!
Azért drukkolok, jóóó? +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
jaj, csajok...én már alig bírom kivárni a hétvégét!!:-)
mér legszívesebben holnap tesztelnék, de csak egy 25-ös tesztem van otthon, az meg tuti nem mutatja még ki, ha van is babóca.
Azért izgulok ennyire, mert egy hét múlva a párom indul kamionozni, és kb. 4 hét után fog majd hazajönni pár napra. És ez lesz 6 hónapig...úgyhogy ha most nem jött össze, akkor várhatunk a babócára...:-(
Szia!Akarok gratulálni,de előbb megmutatod a tesztedet?légysziii....
Nem baj ha halvány is én órákon keresztül szoktam nézni hogy meg-e jelenik a második halvány csik,amikor én tesztelgetek...:)
Szia!
Még itt vagyok, szóval én is túl vagyok már jó pár negatív teszten, de bizakodjunk. Ha meg most nem sikerül, akkor a következő alkalommal talán, és akkor indítunk egy új fórumot, a márciusban nem váróknak:) De addig is küldöm feléd a drukkot, és szorítok neked is!!!
Szép napot mindenkinek!!!
Amint tudok visszanézek, de rengeteg a meló!!
Szia Anika!
Gratulálok a babócához a pocidban!!! Köszönjük, hogy drukkolsz nekünk. Mi is nagyon bizakodunk mind akik itt vagyunk!!
Barbye!
Üdv köztünk, én 02.13-ra nem várom, így nagyjából együtt fogunk tesztelni, én 14-re tervezem a tesztelést, ha nem jön meg 13-án. Nem akarok csalódni. Végül is hellyel közzel már kevesebb mint egy hét van hátra, szerintem már érezheted a tüneteket. Nekem nem nagyon van tünetem, talán csak a tegnap esti haspuffadás. Szóval szorítok neked nagyon!!!
szija!
nem vagyok elkeseredve.... csak furák ezek a dolgok... és mndig reménykedem...
a hányingert be tudom beszélni...
de miért van tojásfehérjés folyásom?
Sziasztok Lányok!!
Jó reggelt mindenkinek!
Sziporka, mmegjegyzem (csak nagyon halkan), hogy talán lassan kezdhetünk örülni:) Majd tesztelj pár nap múlva újra, nagyon-nagyon szorítok, hogy tényleg baba legyen, és szépen erősödjön a két csík!!!
Ilyen fiatalon nem szabad ennyire elkeseredni!
Jönni fog az a baba meglátod!
Mi már 2,5 éve kísérleteztünk, mire sikerült.
Igaz én 2x annyi idős vok.....
További ajánlott fórumok:
- Akik nagyon nem várják a mensit júliusban azok jöjjenek!
- Akik nagyon nem várják, hogy megjöjjön áprilisban :-)
- Gyertek, akik októberben nem várják, izguljunk, reménykedjünk együtt!
- Akik nagyon nem várják a mensit decemberre :)
- Akik augusztusra, szeptemberre nem várják, babásodjunk
- Akik nem várják, hogy megjöjjön májusban!