Akik nem várják, hogy megjöjjön februárban? (beszélgetés)
szio
menj oda,ahol a oldal témái vannak felsorolva legfelül..katt a klubok szóra...aztán jelenleg a 2. oldalon van a cím feltüntetve...ha mégse akkor max a 4. 5. oldalon ott kell legyen....
Jó az ötlet és a névadás is remek!
Már jelentkeztem is
szeja!!!
én vagyok a lehfiatalabb.... 20 éves vagyok...
sok sikert a babucihoz....
Én valamiért nem találom azt a témát amit létrehoztál :-((( Egyépként nagyon jó ötlet volt :-))
Krisznya81 bocsika :-) valamiért 91 et láttam,igen gondoltam hogy a születési dátumodhoz lehet közeli a szám :-))
Akkor én vagyok itt a legfiatalabb csajok a 21 évemmel :-OOO :-))) És ha minden jól megy akkor még idén akkor már 22 évessen a kezemben foghatom a második gyermekem :-)))
felvettelek titeket! :)
lányok ne haragudjatok ha kicsit nehézkesen fogok mindenkit felvenni,de most csinálom ezt először :) még bele kell jönnöm :)
Örülök hogy tetszik nektek!!! :)
lányok létrehoztam egy zárt klubbot :)
"2011:)baba a pocakban:)" címmel :)
nagyon szeretném ha MINDENKI aki itt van (persze azok is akik márciusban nem várják )
belépne oda!!!! Megoszthatnánk ott is a tapasztalatainkat,lehetne személyesebb kérdések is,nem látná illetéktelen...
azért raktam zártkörűvé,mert sajnos van már olyan tapasztalatom,hogy rosszindulatú külső személyek beleszólogatnak a beszélgetésekbe....idővel persze jöhetnének új kismamák is!
keressétek meg a klubbokban ezt a címet,és
küldjetek jelentkezést!
Tettszik az ötlet?
pussz mindenkinek Gitta :)
szia
nagyon drukkolok neked!!
hányinger,cicifeszülés csak nem tévedhet!!
Lányok olyan izgalmas 1-2hét vár ránk! :)
sok sok +++++++ tesztet kívánok mindenkinek!!!
nekem most olyan tünetem van,hogy alig eszek valamit,és után olyan puffadtság érzés kap el...
meg ma bicikliztem egy kicsit,és mire eljutottam a célállomásra,elkezdett fájni egy picit a hasam .. ilyen érzés volt Vikinél is még a legelején :))
Nagyon drukkolok!
Nekem is megvannak ezek a tünetek. Nagyon reménykedem!!!!!
hát de még milyen izgalmas, főleg hogy én meg a hétfőt várom már...
sok sok kis tünet, de már félek benne hinni hogy sikerül, de ugyanakkor olyan más, eddig nem mondtam senkiek, de úgy érzem magam mint még soha,
nem tudom hogy írjam le....
eddig is voltak beképzeléseim, de nem ilyen erőteljesek... és most minden összejött( émelygés, álmosság, hasszúrka, mellfeszülés.... ennyi nem szokott egyszerre lenni...komolyan tanácstalan vagyok
Sziasztok lánykák!
Lassan megyek haza, és nem tudom este otthonról fogok-e még netezni (legfeljebb telcsiről figyellek Titeket). Megyek veszek ma két tesztet, elintézem. Hétfőre tervezem a tesztelést, de lehet nem bírom ki addig. Na mindegy, majd meglátjuk.
Agibela, a nevemben a 81 a születési évemet jelöli, kedvesen elírtad 91-re, hát örülnék ha még csak a 20. évemnek futnék neki:)
köszönöm szépen :)
neked is drukk!!!!!!!! :)
sziasztok
hogy vagytok?
Sziasztok lányok!Igyekszem gyorsan visszaolvasni tegnap óta mert most aludt el Viktorka eddig nem tudtam gépközelbe jönni.
Tegnap elkezdett a fejem fájni azt hiszem ezt írtam utoljára és egész éjjel nem is tudtam aludni :-(( 3 kor aludtam el mert akkor már nem fájt annyira de még akkor is éreztem,aztán fél 10 kor ébredtünk manókámmal akkor már nem fájt :-)) Valaki ha jól láttam tapasztalt egy kis barnázást nem emlékszem ki írta de a barnázás nem rossz jel mert beágyazódáskor szokott lenni (nem mindenkinél de előfordul) egy kis pecsételő vérzés szerű,bár nekem nem volt de egy barátnőm is tapasztalta és terhes is lett :-))
barbye123 :) félre pötyögted:)
jó sokan vagyunk...
jajjj milyen szép valentinnapi ajándék lenne....ohhh
bibü megy a drukk neked is..üdv köztünk!!
Jajj drága krisznya már a célegyenesben vagy!!Nagyon izgulok érted is ám!!
Igen-igen. Jól írtad:)
Köszi, hogy újra felírtad így legalább nem felejtjük el.....
Neked még van egy jó 12 napod, akkor még picivel ovu után lehetsz, akkor most még neked a türelemmel várós időszak eleje van még. Én annyira örülök, hogy talán vasárnap eldől, akármilyen irányban, de már nagyon várom a vasárnapot.
Szia!
Köszi megnéztem :)
Ezek szerint így vagyunk:
verpe 02. 12.
jenny79 02. 12.
maszatt 02. 12.
agibella 02. 12
krisznya81 02. 13.
mandulácska 02.13
Barbie127 02. 14
nana22 02. 15.
baboca 21 02. 15
Orsi27 02. 19
Csillag*** 02. 20.
gitta84 02. 22.
bibü 02. 22.
zsiványka 02. 23.
boszy28 02. 26.
További ajánlott fórumok:
- Akik nagyon nem várják a mensit júliusban azok jöjjenek!
- Akik nagyon nem várják, hogy megjöjjön áprilisban :-)
- Gyertek, akik októberben nem várják, izguljunk, reménykedjünk együtt!
- Akik nagyon nem várják a mensit decemberre :)
- Akik augusztusra, szeptemberre nem várják, babásodjunk
- Akik nem várják, hogy megjöjjön májusban!