Akik barátnőket keresnek (beszélgetés)
UH-n és vizsgálaton :) plusz vettem a nagyfiúnak harisnyát, mert amit egy hónapja vettem tropa! inkább vettem kettőt drágábban de az legyen használható
részvétem a sógornőd miatt cottilady. én ma jártam a hadak útját, el is fáradtam rendesen.
azt hittem már senki nincs itt régota nem irt senki
hát én is... pedig eleinte egész normális volt...
sajnálom hogy van ilyen sogornöd
hát ez egy hosszú történet. röviden annyi, hogy van egy sz@rkeverő sógornőm...akit legszívesebben már úgy megcsapnék, de abból meg én jönnék ki rosszul...de egyszer megkapja :-D
szia
hát ja ki van halva sajnos.én vagyok most már.miért mi baj otthon,?
az nem jo nálam minden oké várom a jo idöt
hát nálunk inkább nem írom le... vannak balhék... a fórum is ki van halva... :S Lassan elfogyunk innen? És Nálatok mi a helyet?
én is még ma is egy párszor 2010-et mondtam :-D De hát ez minden évben így szokott lenni nálam :-D
az új dátum lesz szokatlan egy darabig. 2011 leírni is furi :)
tök fura hogy uj év van még megkell szokni
szintén itthon töltöttük a szilvesztert :) átaludtam az újévet, jó volt
sziasztok mi is itthon voltunk szilveszterkor jo volt
sziasztok
mi itthon voltunk szilveszterkor. BUÉK mindenkinek!!!
Hát igen, ez a Jézuska dolog a gyerekeknek mindig rejtély :-) De talán ettől is szép :-)
Én nagyrészt egyedül töltöttem, megnéztem egy filmet, játszottam a neten, kirakóztam, éjfél után koccintottunk, aztán ugyanaz, mint előtte. Nekem a szilveszter is ugyanolyan nap, mint a többi. Csak új falinaptárat kell venni!:)
A Jézuska nekem pulcsit hozott, kistáskákat, meleg zokninak, parfümöket, ilyesmit.
Látom, a gyerekek mindenhol hasznos ajándékokat kaptak!:)
Biztos örültek neki, én is mindig imádtam a Jézuskát. Sose tudtunk rájönni, hogy került a fa alá minden, mikor zárva volt az ajtó. :)
sziasztok remélem jol teltek az ünnepek buék
Kinga kapott járássegítőt (bár kiderült, hogy feleslegesen vettük meg neki, mert már magától ment karácsonyra :-D), egy nagy plüss szamarat, mászó micimackót, plüssjáték-párna-takaró szettet, egy nagy zenélő elefántot meg egy kisautót (kisautó-függő :-D) nálatok mit hozott a Jézuska?
nálunk szerencsére nincs hó :-) hát nálunk az éjszaka úgy volt, hogy elzavartak minket itthonról és Párom unokatestvérével meg annak pasijával discoban kötöttünk ki :-D Jó volt :-D
És Neked hogy telt? :-)
én alvással fogok ünnepelni :) bár én örülök ha a srácok aludni hagynak a gyerekek kifestőt, játéktelcsit, zsírkrétát, kisautókat kaptak a jézuskától
Sziasztok!
Ki hogy ünnepli az éjszakát?:)
Nálatok takarítják a havat az utakon? Én szépen eltaknyoltam tegnap...gyorsan összeszedtem magam, mielőtt keresztül ment volna rajtam egy járgány...
Karácsony hogy telt? Jézuska miket vitt a gyerkőcöknek, anyunak, apunak, akárkinek?:)
Meséljetek!^^
boldog új évet mindenkinek!:)
hát igen... én is jövök fel párszor, de általában az utolsó hsz. az enyém :S embereeeeeeeek! gyerünk már!
rendesen kihalt ez a fórum mostanában
Mi újra itthon vagyunk :-) Tényleg nagyon keveset írunk, hol van mindenki????
További ajánlott fórumok: