Akik barátnőket keresnek (beszélgetés)
Szia! Én hmvhelyi vagyok.:)
Sokszor csak megfigyelő vagyok, mert nem tudok hozzászólni a dolgokhoz. Sosem voltam terhes, azt sem tudom, miért kell magnéziumot enni és miért kemény a hasa szegény társunknak.:(
sziasztok lányok!
Szívesen szert tennék új barátnőre mivel a régiek sajnos elköltöztek, aki meg a közelben van megváltozott egyéb okok miatt. Párkapcsolatban élek van egy kislányom, vele vagyok itthon de mellette tanulok. Szeretek olvasni, festeni, és jókat beszélgetni. Imádok főzni de enni is:P:) Szegeden élek ha van esetleg vki aki szintén szegedi bátran írjon ha egy kis beszélgetésre vágyik, de nem szegediekkkel is szívesen beszélgetek bármiről.:)
sziasztok
köszi jól, sokat voltam sétálni ilyen jó időben.
épzés neve: Lábápoló
Oktatás helye: Győr, Veszprém, Székesfehérvár, Szombathely, Zalaegerszeg
OKJ: 33 815 02 0010 33 02
Képzés tartama: 3 hónap
Képzés díja: 60000
Vizsga díja: 32500
A képzés célja: Lábápolás, az eszközök szakszerű használata, parafinos és SPA kezelés lábon, a végtagok svédmasszázsa, hennadíszítés.
A képzés időtartama:3hónap
A következő csoport indulásának dátuma: 2011. február 15. - hétvégi képzés, minden héten szombaton vagy vasárnap 6x45 perc
Siess a jelentkezéssel, ne maradj le! A jelentkezési határidő hamarosan lejár, és a csoportban a helyek száma korlátozott! Jelentkezz még ma!
Ha elkésel, már csak a következő csoportunkban tudunk számodra helyet biztosítani (körülbelül 2,5 hónap elteltével).
Sikeres vizsgák aránya a 2009-es tanévben: 99%
Képzés neve: Speciális Lábápoló
OKJ: 33 815 02 0001 54 01
A képzés megkezdésének szükséges feltételei: Iskolai előképzettség: érettségi vizsga
Szakmai előképzettség: 33 7812 02 begin_of_the_skype_highlighting 33 7812 02 end_of_the_skype_highlighting Kéz- és lábápoló, műkörömépítő
31 815 01 0000 00 00 Kéz- és lábápoló, műkörömépítő
33 815 02 0010 33 02 Lábápoló
Előírt gyakorlat: a fenti szakmai előképzettségek esetén 4 év vagy
egészségügyi szakképesítések és a fenti szakmai
végzettségek esetén 2 év A képzés során a gépi pedikűr alkalmazása, benőtt köröm kezelése, tyúkszem, spange alklamazása.
Nappali Szintvizsga
II. Éves Kozmetikusok figyelem!!!!
Februártól csütörtök 1 órától Fizika óra lesz ! mindenki jöjjön!!!Már ezen a héten kezdődik!!!
szintvizsga napok!
Fodrász 11. évfolyam: 2011 május 02. 10 óra
Fodrász 12. évfolyam: 2011 május 03. 10 óra
kozmetikus 13. évfolyam: 2011 április 14. 10 óra
Megosztás:
Add a Facebook-hoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add a Twitter-hez
épzés neve: Kézápoló és műkörömépítő
OKJ: OKJ-33 815 02 0010 33 01
A képzés három hónapos időtartamot követően államilag elismert bizonyítvány elnyerésével zárul. Mindkét területen versenyképes szakismeret megszerzését teszi lehetővé, minden téren megfelelve az uniós elvárásoknak
A képzés célja: Kézápolás, az eszközök szakszerű használata, klasszikus-, francia-, japán manikűr végzése, parafinos és SPA kezelés kézen, az összes alapvető műköröm készítési és díszítési technika, a végtagok svédmasszázsa, hennadíszítés.
A képzés időtartama:3hónap
A következő csoport indulásának dátuma: 2011. februá 15. - hétvégi képzés, minden héten szombaton vagy vasárnap 6x45 perc
Siess a jelentkezéssel, ne maradj le! A jelentkezési határidő hamarosan lejár, és a csoportban a helyek száma korlátozott! Jelentkezz még ma!
Ha elkésel, már csak a következő csoportunkban tudunk számodra helyet biztosítani (körülbelül 2,5 hónap elteltével).
Sikeres vizsgák aránya a 2009-es tanévben: 99%
Kép
További ajánlott fórumok:
- Akik legjobb barátnőt keresnek
- Aki szeretne jo barátnöket akik segitenek egymásnak jöjjön ide
- Miért fizetnek több adót akik többet keresnek?
- Hölgyek, Lányok, akik esetleg társat keresnek
- Akik régóta keresnek munkát 50 év felett
- Sok mindenről kell lemondanod a kevés fizetésed miatt? (akik föleg minimált keresnek....)