Akik barátnőket keresnek (beszélgetés)
Rossz, mert nem mondom, hogy nem, de így legalább könnyebb lesz neki majd az oviban, mert hozzászokik, meg így legalább gyerekek között van, fejlődik, és rengeteget foglalkoznak vele a bölcsiben is :-) Még szoknia kell neki is, de azt mondják, hogy napról napra jobb már :-)
Nem rossz érzés, hogy kicsit elszakadtatok egymástól? Mondjuk így jó, hogy éppen van munkád. Kicsit terelődik a figyelmed neked is.:)
a munka nem éppen a legcsodásabb, de hát dolgozni muszáj :-) Kinga viszont egészen elvan :-) majd megszokja remélem a kis Drágám :-)
Köszi :-) Hát nagyon sokat sírt, ma viszont már egészen jól elvolt. Akkor sírt, amikor eljöttem, kb 9ig sírdogált, de utána beletörődött :-) ebédelni csodásan ebédelt, mindent megevett :-) el is aludt mikorra odaértem, úgyhogy várni kellett, aludt kb 3/4 órát, ami szerintem nem rossz teljesítmény a 2. napon :-)
sziasztok vagyok de eddig nem tudtam jönni
sziasztok
szombat délután bevittek a kórházba, mert erősen feszített, szúrt a hasam péntek éjjel óta, .
ma engedtek haza, remélem rendben is leszünk majd, mert a kórházba szörnyű lenni. megvizsgáltak, zárt a méhszáj, UH is jó volt, kaptam két magnézium infuziót, azt mondják attól is lehetett, vagy attól hogy köhögtem 2 hétig. Remélem többet nem jön elő, és minden rendben marad.
sziasztok
és milyen a munka? picid bölcsit hogy viseli?
Jajj, had gratuláljak elsőként, mint fórumozó.:)
Mindkettőtöknek. Kicsilány hogy viselte az első napot? Nem volt hiszti?:)
Itt szerencsére nincs annyira veszettül hideg, csak minden csupa sár. Remélem, a tavasz közeledik! Ma elénekeltük a Sándor napjánt a gyerekekkel, bízom benne, hogy 29 lurkó hangja csodát tesz!:)
igaz, hogy süt a napocska, de itt nálunk nagyon hideg van még :SS Kisasszonyom mától hivatalosan is bölcsis lett :-) én meg dolgozó nő :DD
jozsi, mi volt a vizsgálaton? Remélem, minden rendben. Mikorra várható a picuri?:)
Szurkoljunk közösen, hogy jöjjön a tavasz! Az emeberek úgy látom, kezdenek megzizzenni, a napocska süt, ez a kettő már jelez valamit!:)
sziasztok
szorítunk értetek!
mi van veletek, nagyon el vagytok tűnve!
hát már én sem bánnám ha már kint lenne :)
lassan már jöhetne a kis Törpi :-) úgy várom már :D milyen napotok volt?
egyben :) pénteken megyek az utolsó UH-ra és NST-re is aztán meglátjuk mi lesz
köszi, még mindig köhögök, de jól vagyunk.ti?
szia! mizújs veled judit? jól vagytok?
hát ezt én is meg tudnám.én is most iszok teát
semmit! :-) mindent megcsináltak helyettem szombaton és csak annyi dolgom volt hogy a jó meleg ágyikóban szürcsölgessem a forró teát :-) hát azért meg tudnám szokni :PP
én is jobban vagyok már :-) jót tett az 1 napos "semmittevés" :-)
oké megfogadom mivel még nincsen gyereken nem vagyok nagyon jártas a gyerekekkel
túl fogod élni, csak legyél határozott :)
hát gondolom hogy nem mert szeretnek a kicsik rohangálni.majd holnap én is megtudom hogy milyenek a gyerekek
á csak le kellett ülnie egy székre és ott maradnia néhány percet :) ő meg nem az az üldögélős fajta
huha nem semmi.de gondolom nem nagyon büntették meg
semmi extra :) egyben vagyok még mindig, este megyek szülőire az oviba, meghallgatom a féléves értékelést, kíváncsi vagyok mit fognak mondani, főleg azután hogy ma boti verekedett büntit kapott és rosszul viselte a kis bohóc. úgy ordított mintha őt kalapálták volna el :)
További ajánlott fórumok: