Akik Atkinseznek (beszélgetés)
Vereske,Mariann!
Vettek már ketoncsíkot?
Ma reggel csináltam egy tesztet.
Kettő dolgot mér az enyém: glükóz és keton.
Reggeli második pisiből csináltam(így olvastam,hogy ez a jó)a glükóz normál,a keton a három lilás színből a középső volt.
Szerintetek ez jó?
Ég a zsírom vagy nem?
Hehe. Apának is elkaptam a tallért :)
Nem vettem észre, hogy az ő nevében írok.
Hiába ez a hétfő. :))))
Nagyon boldog névnapot Neked is!!
Nem csapunk agyon, ne reménykedj, tudod nagyon hiányoznál a csapatból. Majd gyere gyónni.
Tallért elkaptam, most már tényleg meló.
Szép napot!
Szia Bazsó!
Már épp szólni akartam, hogy ne felejtsd el, hogy mérni akartad magad.
Mennem kell dolgozni. Fél szemmel a tallért fogom figyelni, meg olvasgatom mit írtok, aztán majd délután, vagy este jövök.
Jók legyetek és ügyesek.
Szép napot Pofika!
Amiben én néztem az a bolero italpor,úgy hogy az nem jó!!
Szia Mariann!
Ne keseredj el! Mindenki bűnözött egy kicsit a 7 végén, Bazsó tanárnéni kiosztotta a feketepontokat, úgyhogy ma mindenki tiszta lappal indul. :)
Lényeg, hogy nem adjuk fel.
Ott bizony!!
Pedig már tornáztam is,de a hasizmom már nem a régi.
Sziasztok Lányok !
Milyen frissek vagytok ma reggel.
Megnéztem én is a porom összetevőit. Nekem Haas van, ott nem merik kiírni az édesítők nevét, csak , hogy E951,E952,E954. Most majd jól utánanézek mik is ezek valójában.
Veres, ha most nem szólsz eszembe nem jut, hogy aszpartám és társai :( mondjuk azt tudtam, hogy természetes anyag semmi nincs benne. Köszi.
Tényleg kellene keresni helyette valami mást..
Szuper az eredményed. Ügyes vagy.
Szia Szomszédka!
Hiányoltalak tegnap!
Nálunk is szokott ilyen támadás lenni,hogy adrágám orvul lefoglalja a gépet.
Még jó,hogy nem fórumozik,csak kutyázik.
Szedd össze magad Kincsem és előre!!:))
Van amikor csak a centik mennek!!! Én most annak is örülök, hogy nem híztam többet.
R: 1,5 adag kávé tejszínnel
Megyünk a csajszival orvoshoz, mert úgy köhög még mindig, hogy már hány is.
A mérleg szerint változás nincs,viszont a centik tuti kevesebbek,mert rámjött egy olyan farmerom ami a terhességem előtt volt jó.
A 11cm nagyon szuper!!
Ügyes vagy!
Sziasztok Drágáim! Itt vagyok, bár kicsit kómásan. Kerülget a nyavalya engem is...
No, mostmár a sarkamra kell állni, előkapom az egyik Királykás étrendet! Ti itt minta Atkinsesek voltatok, én meg bűnöztem össze-vissza: tehát szégyelljem magam!
Tegnap este, vagyis délután a párocskám rátelepedett a gépre - ezért nem voltam itt!
Nekem is rélik valami,olvastam valahol.
Az én édesítőmben ciklamát és szacharin van.
Főzéshez is használható.
Már egész jól megszoktam az ízét.
Majd Pofinak szólunk,hogy ne igya ezt a port!
Szia Vereske!
Megnéztem,hogy mit tartalmaz a por.
-maltodextrin
-aszpartám
-szacharin
-ciklamát
Gondolom ezek az édesitők,lehet hogy ettől valamelyiktől fáj a gyomrod.
Az elöbb elfelejtettem, így most pótolom, hogy minden kis ünnepeltnek mézesbödönös boldogságos minden jót kívánok!
Én is lépek, holnap meló.
Édes álmokat!
Pofika!
Jó lesz holnap is a pöri,nálunk már köpött a maci,a kicsim alszik már régen,én is elteszem magam holnapra.:)
Mindenkinek Jó Éjszakát!
Jó zsírégetést!:)
Hát ez tényleg tök jó!
Puszi Neked is!
Én hála istennek nem . A vizet nem nagyon szeretem, a teával is hadilábon állok. Most úgy csinálom, hogy napközbe megy 1,5 l. víz és este meg valamilyen ízesített trutty. Csak ne lenne minden finomságba annyi műanyag sz@r :(
Tényleg egy hullámhosszon vagyunk:)
Én is most néztelek. Te akkor kezdted a *t amikor én az atkinst, és ráadásul még a mensink is egy napon jött meg. Én is nagyon vigyorgós vagyok, egyszer élünk. Az elismerést köszönöm,Neked is nagyon szép eredményeid vannak.
Puszillak
További ajánlott fórumok:
- Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak.
- Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval!
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Törzsgárda, avagy akik összetartanak
- Iskolakezdés - Leendő elsősök és akik már tapasztaltabbak
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)