Akik Atkinseznek (beszélgetés)
Szia veres!
Üssetek agyon!!!!!!!!!!!!!!
Tudod mit ettem????????????
ÉN a minta atkinses,FRANCIA KRÉMEST!!!!!!!!!!!
Bakera úgy utálom magam,hogy nagyon.
Pót névnapoztunk,és hát most azt mondtam levan sz@rva,megeszek egyet.(Nagyyon finom volt)
Holnap szigorúan szigorítás!!
Szia Mindenkinek!
Reggel óta most van net,nem tudtam jönni!:((
Vendégeket várunk,majd jelentkezem!
Puszi mindenkinek,CUPP,CUPP!:))
sziasztok!
baj van híztam egy kilót, de azért ,mert ettem hurkát, és mint láttam ma reggel a könyvbe azt nem szabad(((
basszus(((
Töpörtyűt simán ehetsz bármikor!!!!!!!
Jó reggelt mindenkinek.! Kis családom már fennt van. Keton első, a pattogatott kukorica!!! Pedig megálltam vele félúton, mert annyira jó volt a film, hogy teljesen elfelejtettem. Apokaliptiko, azt hiszem így kell írni. [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Mel Gibson[{[{[/A]}]}] új filmjét néztük. Nézzétek meg nagyon durva, és egyben jó is. Ja csak az a baj,hogy a nálunk legnagyobb méretű kukoricát vettük.
Jujj lányok,majd elfelejtettem, hogy gyónnom kell.
Pulykacombból volt ma leves. Tésztát nem ettem, de lement 1/2 krumpli, pár karika sárgarépa, és pici zöldborsó. :(
Meg mondjuk nem kellett volna így hajnalban a maradék töpörtyűt kivégeznem.
Ezen kívül 1/2 mozzarella pár szem csemegeubi volt a mai betevő.
Szép napot mindenkinek!
Kedves Lady!
Küldök egy kis önbizalmat :)
Egy percig sem szabad azt gondolnod, hogy elviselhetetlen vagy. Itt mindenki a sorstársad.
Azzal, hogy vagy, hogy itt vagy, ugyanúgy erőt adsz, felnézünk Rád.
Neked sokkal nehezebb, hisz a koleszban nem adatik meg az a háttér amit nekünk a családunk közelsége nyújt, de biztos vagyok benne, hogy meg tudod csinálni, hiszen nagyon ügyes vagy!!!!!!
Az írásod a szívemet melengette, köszönet érte. :)
Kívánok Neked én is sok erőt, sok-sok vidám percet Velünk, és jó étvágyat a pipicombhoz :)
Ne beszélj butaságokat!
Miért lennél elviselhetetlen,hiszen azért van itt mindenki,hogy a másiknak segítsen.
Én is szeretem a tejet,de már azt se tudom milyen az íze!:))
Ehetsz majd tejes dolgokat de nem az első fázisban!
Addig is kitartás!
nem szbad!!!!!!!
VERESKE mondta nekem is, mert tegnap majd megvesztem érte, DE elmúlt)))
SOS! Előtte: Szil! --> tudom hogy jószándék vezérelt, és amúgy is akármit írtok, nekem az már maga a csoda hogy el tudtok viselni és tartjátok bennem a lelket, meg példát mutattok, segítőkészségetek a plafont veri stb.. a lényeg gyönyörűek,okosak, EMBEREK vagytok!
Az SOS-re visszatérve: lusta vagyok kattintgatni (legalábbis sokat és sokfelé), tehát itt érdeklődnék, hogy tejet lehet-e inni?
másképp vagyunk ,akkor összerakva)))
nekem okszor a tudat elég volt, ha ettem valamiből 1 falatot, vagy ha beleszagolhattam egy olyan kajcsi lábosába, ami tiltott volt))
Jaj dehogy szil!
De gondolj bele,xxlady jól lakott volna 1cm buktával?-szerintem nem,és a ch?-ja, a tojásrántotta laktat és a ch majdnem nulla!
Kukorica ügyben nem vagyok nagyon jártas,de mintha azt olvastam volna,hogy nem ajánlott!
Akinek van könyve szerintem benne van.(nekem nincs)
húúúúúúú, akkor most kapok, mert bűnre csábítottam a lányokat???(((
jószándék vezérelt)))
Gratulálok!
Jobban jártál hidd el a rántottával!:)
csak egy javastal,mert már én is jártam így, de nem akarom osztani az észt...
vegyél le buktát és a végéből egyél meg 1 centit egy kis lekvárral..
így ettél is meg nem is és még bűntudatod sem lehet,mert ma tényleg nagyon keveset ettél)))
Jó sokat segítettem igaz?
Ha most ennéd meg a sajtod?
További ajánlott fórumok:
- Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak.
- Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval!
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Törzsgárda, avagy akik összetartanak
- Iskolakezdés - Leendő elsősök és akik már tapasztaltabbak
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)