Akik a pécsi szülészeti klinikára járnak (beszélgetés)
Nekem sincs túl jó tapasztalatom vele kapcsolatban, egyszer a tüszőmre azt mondta cysta és operálni kell.
A második alkalom mikor kiakadtam rá, hogy műteni kell mert méhen kívüli terhességem van.
Én azóta messze elkerülöm őt!
sziasztok
érdeklődnék hogy valaki jár e a Várnagy Ákos doktorhoz? Én most mennék hozzá először. Hogy érdemes menni magánba vagy a klinikára?
Én szívből ajánlom neked őt, nagyon kedves, rendes ember! 38-39 körül van. Hivatalos munkaidejében az andrológián és a lombikon igen, meddő párokkal foglalkozik. Emellett a magánrendelésén bárkivel!
Szerintem keresd meg nyugodtan és beszélj vele!
Hétfőnként rendel 4-6 között a Szülészeten, 7.000 Ft egy alkalom. Ő biztosan ad beutalót hormon vérvételre, ahol meg lehet nézni a peteéréses dolgodat meg sokminden mást is.
06309872412 a száma.
A lényeg, hogy nyugodj meg! Minden rendben lesz!
Nagyon szorítok, hogy jövőre Te is boldog kismama-anyuka lehess!
Én folyamatosan néztem a hőmet hónapokon keresztül és mivel láttam rajta, hogy nem így kéne kinéznie, megmutattam az akkori dokimnak. Aki legyintett rá és közölte, hogy még nincs egy éve, akkor nem foglalkoznak vele. Aztán legközelebbre elfelejtette, apát beutalta az andrológiára, kiderült, hogy negatív. Nekem volt már UH-ról egy leletem, miszerint tiszta policisztás a petefészkem. Persze ennek ellenére kaptam a clostit.
Nagyon nehezen tudtam kisírni, hogy csinálják meg a laparoszkópot. Akkor össze is vesztem a régi dokimmal és felkerültem a klinikára. Onnantól lettem jó kezekben. Először még a Kerecsényi dokihoz jártam, de ő egy idő után a Kovács dokit javasolta, mert ő nem meddőségi szakember. Persze közben le is lépett külföldre. Így maradtam azóta is a Kovács dokinál.
Remélem segítettem!
Nagyon egyszerű a dolog: Azt mondod, hogy már több, mint egy éve próbálkoztok és nem jön össze.
Ha bevallod, hogy még nincs egy év, nem áll senki szóba veletek! Tapasztalat! Sajna muszály a cél érdekében kicsit füllenteni:-)
Jövő hétre kérj te is keddre időpontot:-)
Én akkor megyek megint 8-ra!
túl sok mindent ne vigyél, szerencsére jó esetben 2 nap múlva "kidobnak" és mehetsz haza!:)
de célszerű külön a szülőszobára 1 kis táska meg a gyerekágyra is, de a szülőszobára nem kell sok minden, csak 1 hálóing, papucs, törölköző, zsepi, esetleg 1 liter ásványvíz...
gyerekágyon is kell hálóing, törölközők, tizstálkodószer, papucs(mondjuk én abból 2-t vittem egy "száraz" és egy amiben zuhanyoztam), betét, babának pelus, ilyesmik. HA valami kimarad az sem gond, majd a párod beviszi, reggel 7től este 7ig van látogatás. JA valami normális ennivaló sem árt, mert a benti szerintem ehetetlen(pedig én nem mondanám magamat finnyásnak, de valami szörnyű..)
Hát én ennél sokkal több dolgot nem is pakoltam a táskába....
Ezt még szedjem külön? Na, majd átnézem mégegyszer mit lehet tenni:-)
Nekünk is első baba, szóval én sem tapasztalatból vagyok ilyen "okos".
Én egy csomagot csináltam, aminek a tetejére pakoltam olyanokat, amik kellhetnek a szülésnél.
Persze először a kisebbik táskát fogtam, aztán rájöttem, hogy törölközőt még nem is raktam, így egy nagyobb táskát fogtam végül.
Meg van egy pelenkázó táskám, amiben a baba cuccai vannak. Pelenkából csak minimálisat pakoltam, majd hoznak még be látogatáskor. Hálóinget is 2-t raktam be, másik 2 itthon készenlétben.
Szia!
Köszi, hogy írtál,sokat segítettél! Mi holnap töltjük be a 36. hetet, szóval pont egy héttel vagyunk fiatalabbak :) Most pakolom a kórházi csomagomat, és mivel első baba, sok dologban bizonytalan vagyok...a neten azt írják, hogy legyen két külön csomag (a szülőszobába egy kicsi és külön a gyermekágyra), de nem tudom, h itt is ez a szokás? Te hogy pakoltál?
Szia Mosaic!
Én voltam már látogatáson, de sajna nem tudom mikor lesz legközelebb. Próbáld meg őket felhívni telefonon, biztosan szívesen megmondják.
A babának azt mondták, hogy ruhát nem érdemes, mert adnak és fürdetéskor megy minden a szennyesbe, nem válogatják szét melyik a kórházé. Ha regaszkodsz hozzá és viszel be, akkor figyelned kell rá neked.
pelenkát ha jól emélékszem 3 db van egy napra a kvótában, így ha többször tisztába akarod tenni-mert nyilván nem lesz elég a 3 db- akkor pelenkát is kell vinni. Én olyant vettem, ami köldökvédős, 28 db-os csomag.
Nedves popsitörlő kendőt csomagoltam még be.
Pólyát ők adnak.
Textil pelenkát érdemes még bevinni pár db-ot, büfiztetéshez, szoptatáshoz, meg ilyenekre.
Más nem nagyon kell.
Haza menetelhez kell a saját ruhája, de én azt nem viszem be, apa hozza majd, össze van neki készítve.
Remélem segítettem!
Ti hol tartotok egyébként?
Mi 37 hetet töltjük 17-én pénteken.
Mandulácska!
Szerintem a PCO miatt nem kell külön endokrinilógiára menned. Nekem a szülészeti klinika meddőségi rendelésén állapította meg a Kovács Kálmán és rögtön írt fel metformint, ami használt, igaz a végén mégis lombik lett, mert mindkét petevezetéken el volt záródva. Az elsőnél nem szedtem a metformint és nem is sikerült. A második sikerült, ott szedtem a metformint.:)
További ajánlott fórumok:
- Pécsi Megyei Kórház szülészete - tapasztalatok
- Pécsi Szülészeti Klinika-mennyi a hálapénz?
- Pécsi szülészet - Szülnétek ügyeletben? Milyen szülészt ajánlanátok?
- Van tapasztalatotok a pécsi szülészeti klinikáról?
- A pécsi szülészeti klinikára hány órára kell menni terhességi diabétesz gondozásra?
- I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati klinikára szükséges beutaló, ha járó beteg rendelésre mennék?