Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Az én férjemnél biztos nem türelmetlenebb. Én igyekeztem úgy intézni, hogy a lehető legkevesebbet legyen ott. Már attól is hülyét kapott, mikor a leszívás, meg beülti után kötelezően feküdnöm kellett vagy 2 órát. Mondtam is neki, hogy menjen addig el valamerre, elég ha értem jön, de arról meg hallani se akart. Meg mikor annyira tele volt a váró, hogy csak a folyóson álltunk ááááá...
A kérdzegetéshez már kezdek hozzászokni, viszont ezt az új helyzetet (hogy lassan körvonalazódik, hogy mi az oka az eddigi sikertelenségünknek) azt még nehezen kezelem. Mi próbáljuk minél tovább titokban tartani, mert úgy érzem, ha akár a család is tudná, akkor az érdeklődések és kérdezgetések csak jobban kiborítanának! Meg van egy sejtésem róla, hogy anyósom révén nem sokáig maradna ez az infó családon belül, és meg akarom kímélni magunkat (főleg páromat) attól, hogy bárki szánakozva, sajnálkozva, vagy leminősítve nézzen, szóljon hozzánk/páromhoz.
Nálunk is csak úgy becsúszott a sógornőméknél a gyerek, aki első unoka anyósoméknak...akkor mi még nem terveztük a babát, így nem érintett annyira rosszul, mint az, hogy most már útban van náluk a 2. Nálunk meg két éve semmi... Igazából az a legrosszabb, mikor be nem áll a szája és sorolja, hogy sogornőm így meg úgy van és ez meg az van vele...(de ebbe konkrétan az emésztési dolgai is beletartoznak) Hát komolyan kiborulok ettől!!! De szerencsére páromnak el tudom mondani hogy ez bánt engem és próbálja terelgetni az anyját az elfogadhatóbb viselkedés irányába!
Köszi nagyon a tanácsokat!
Igen azt olvastam, hogy futószalag az egész és a lelki dolgokkal nem tudnak foglalkozni pedig szerintem kellene nagyon is!!
A párom miatt aggódom mert Ő elég türelmetlen ember.Mondtam neki, hogy csak akkor kezdjünk neki ha lesz türelme végig csinálni mert nem szeretnék miatta is idegeskedni.Mi megbeszéltük, hogy 3-szor próbálkozunk lombikkal többet nem.
Igen ezzel én is így vagyok.Most idegesít, hogy nem kérdeznek rá aztán amikor valakitől hallom vissza a dolgokat akkor idegesít, hogy miért pletykálnak rólam.Az egyik rokonnak is kivették az egyik petevezetékét a másikat átfújták és azt mondták neki novemberig próbálkozzanak.Fiatal még ráér.
Én őt nagyon korrektnek tartom. Viszont mindent kérdezz meg, ami eszedbe jut, vagy kérdés felmerül, mert magától nem mond semmit - ez egyébként az összes dokira igaz. De készségesen válaszol. Egyébként arra készülj fel, hogy futószalag az egész. Órákig ott ülsz és 5 perc után kivágnak a vizsgálóból, mint a taknyot. Engem ez eleinte megviselt, de aztán hozzászoktam.
Ez így van. Nem nagyon tudják ezt kezelni az emberek. De néha még én magam sem. Van, hogy attól mászok a falra, ha kérdezgetnek, máskor az idegesít, hogy meg se kérdezik, hogy hogy állunk a babatémában.
És még nem én vagyok itt a fórumon az, aki legrégebb óta próbálkozik a babával. Bogicáék 8 éve... Én úgy veszem észre, ennyi idő alatt lemondott már rólunk a család, hogy nekünk úgysem lesz. Sógoromék majdnem egyidősek velünk, ott az egyik gyerek már 18 lesz, másik 20 múlt. Egyből sikerültek. Nehéz. Eleinte gyakran kérdezgettek minket, hogy mi újság, család, barátok, mostmár nem. Szerintem elkönyveltek.
Akkor remélem nekünk is a Szűcs lesz a dokink:))
Én sem mutatom a lelki oldalát senkinek.Csak a páromnak szoktam sírdogálni. Más senki nem tudja, hogy micsoda hurrikán tombol belül.Sajnos ezzel sokan nem tudnak mit kezdeni és aki nincs benne az nem is tudja kezelni sem.Én konkrétan gyűlöltem a sógornőmet aztán a baba miatt átjártunk de semmi több.
Úristen Hajna.74 5 éve!!A sógoromék alig ismerték egymást 1 éve mikor véletlenül összejött a baba és nem tudom akarták e igazán.Azóta is gondok vannak náluk mert nem is éltek együtt.Mi a párocskámmal 12 éve ismerjük egymást és 5 éve vagyunk együtt.Anyósom a halálba kerget, hogy így a kisunoka meg úgy a kisunoka.Nem látja, hogy kiborulok tőle.Szólni nem akarok mert első unoka hát örüljön neki de akkor is észrevehetné, hogy nekünk ez nem akkora szám.
Igazából ők nem tudják, hogy ez engem mennyire megvisel lelkileg, mármint, hogy nincsa baba, mert a lelki oldalát nem mondom el nekik, mert őket nem érinti a téma, így a sajnálkozáson kívül nem tudnak rá mit mondani.
Lívia, nekünk kérték a házassági kivonatot másolva. Én Szűcshöz jártam, én őt szerettem a legjobban. Skriba doktornőnél kezdtem annó, de én ott hagytam, nekem ő nem volt szimpatikus. És akkor még enyhén fogalmaztam...
Simán fogod tudni kezelni :)Ha jó barátnőd akkor biztatni fog végig,a küzdelmek alatt!Az én egyik nagyon jó barátnőm is terhes és már nagyon várom hogy megszülessen.
Ildi, én nem adtam. Két lombikom volt. Úgy terveztük, hogyha sikerül, akkor is max. a biológosnőnek adunk. És ennyi.
Megértelek, mi több mint 5 éve. És az a halálom, mikor olyan sztorival jönnek, hogy "ismerek valakit, akik már teljesen lemondtak róla és 10 év után spontán lett nekik", meg a "nézd meg a Jakupcsek Gabriellát, meg a Fehér Annát". Én nem akarok 50 évesen szülni, most vagyok 37. Most szeretnék, nem még 5 év múlva. Ha arra gondolok, hogy még ennyi évet végig kéne csinálni, én azt nem bírnám, komolyan.
Én sem tudom kivel megbeszélni. A legjobb barátnőm soha nem is akart gyereket és már nem is lesz neki. A másik nagyon jó barátnőm jóval fiatalabb tőlem és még nem akar gyereket. Bevallom kicsit parázok tőle, hogyha eldöntik, hogy jöhet a baba, és sikerül is, előbb, mint nekem, akkor vajon hogy fogom én azt kezelni?!
ti szedtetek már bromocriptin-t? magas lett a prolaktinom, ezt kaptam...
az A vitamin segítene, csak azt meg most nem nagyon kéne, mivel (nagy adagban) magzatkárosító hatású!
Nálatok hogy volt az orvos választás?A párom papírján a Szűcs doki neve szerepel akkor Ő lesz az orvosunk?Dokival még nem beszéltünk csak a vizsgálatokat írták ki.Minden dokiról olvasok jókat főleg a doktornőről (akinek nem emlékszem a nevére) de Ő most szült sajna.
Pimpa81 nagyon köszönöm.Sajnos minden jel nélküli volt a kismedence gyulladás a maszek nőgyógyász csak annyit mondott minden alkalommal, hogy ciszta van ciszta van majd felszívódik.Hát nem sajnos.
icu79 köszi.Nem izgulok csak fura volt, hogy semmit sem kértek.Amúgy augusztus 10.-én két tanúval megesküszünk:))Már alig várom.
Nem stresszelem magam a történteken amíg van remény a babára addig hajrá!!Szuper emberek vannak itt.
Már első nap a BMC-ben idegen emberek ránk köszöntek!!
Lívia! Üdv itt!
Icu! Hogy vagy?
Szia,Üdv köztünk.Borzasztó amit olvasok,mindig leblokkolok mennyi problémával küzdünk mi nők.Kitartást Neked!
Ezek szerint a pattanásaim valami másra vezethetők vissza.Az IR diétát én is tartom,hormonokat kapok.Talán nem ártana megint csinálni egy hormonsort.
Miért nem kérik ezt a BMC-ben?Már több mint egy évesek az eredményeim.Azóta 4 stimum volt,nem létezik hogy nem változott azóta semmi.
Sziasztok!
Tőlünk sem kértek semmilyen papírt,csak én kértem meg őket,hogy javítsák át a nevemet a kartonon mert időközben összeházasodtunk.Lívia üdv köztünk!Nem semmi amin átmentél:(Ez egy nagyon jó fórum sok segítőkész emberrel.
Nekik ez már természetes, Neked lesz egyedül furcsa. Próbáld magad nem kellemetlenül érezni, nedves törlőkendő előtte. Ne izgulj minden rendben lesz! :)
További ajánlott fórumok: