Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
:)
Lehet egy kicsit várat magára a Mi időnk?
A Doki azt mondta okt.9 után lehet menni,akkor telik le a 3 hónap.De a mensim a hónap legelején fog megjönni :( a második napon kell mennem mert most rövid protokoll lesz.Ilyenkor mi van?
Segítség!!!:)
nagyon örülök,hogy ilyen jól sikerült:)
Tegyél tegyél:)
Drága
Minden rendben lesz érzem!!!:):):)
Sziasztok Lányok!
Megjöttem a Balatonról.Alig győztem visszaolvasni az elmúlt hét levelezéseit.:)Hhw továbbra is szorítok!!!Kittus várunk a hírekkel.
Csincsike!
Gratulálok!!!Csak így tovább!Eljött a Te időd!!!:)
Biztos rendben lesz:)))
+++++++++++++++
Köszi lányok! :)
12. napon vagyok és 1 5 napos babánk van fagyasztva, reméljük felébred. :)
Csincsike
Ez nagyon király)))
Nagyon szép méretek!!!!!
Hajrá))))
Kr
Aranyos vagy))
Köszi)
Igen,próbálok segíteni,ahol csak tudok,lehet pont emiatt nem sikerül nekünk,de így legalább mások hasznára lehetek)
Most néztem az előbb egy videót,a lombik alapítvány oldalán találtam és ott annyira szaladgált a hátamon a hideg.... A vezetője amiket mondott,mintha magam hallgattam volna sokszor...
A sors fintora,hogy nekik sem sikerült még a baba....
De hiszem azt,hogy minden eljön a maga idejében)
A rokoni kapcsolat elvileg azért kell jogilag,mert akkor feltételezik,hogy nem apénzért segítessz,hanem önzetlenül.
Ha anonim vagy,akkor meg nem xy kapja meg a sejted,hanem akinek épp szüksége van rá.Pl ha a barátnődnek kellene,akkor te bemész,és azt mondod,hogy te szeretnél neki adni,nem biztos,hogy engedik,csak úgy,hogy adsz le sejtet,és vagy ő kapja meg vagy sem...
Nem tudom így érthető nagyjából?
Elvileg szívbeteg pl,magas vérnyomásos,epilepsziás...ilyen beteg nem lehetsz,amit örökölni is lehet.
Sziasztok! Jobb oldalon egy 19 mm-es domináns tüsző, méhnyálkahártya 10 mm. :)
Csütörtökön kell mennem újra.
Ó, Bogica! Iszonyúan sajnálom, hogy ez az álmod se valósulhatott meg! De a baba-prodzsekted igenis meg fog valósulni!!! Az önzetlen segítségnyújtást meg itt nap mint nap gyakorlod. Úgyhogy szomorúságra nincs ok! :-)
Egyébként meg érdekelne (bár én nem lehetek donor), hogy jelen esetben az "egészséges" mit takar? PL. pajzsmirigy-betegséggel még egészségesnek számít-e az ember (ami manapság lassan már népbetegségnek számít)? Vagy IR-rel (ami szintén elég nagy létszámot befed)? Szóval hogy mik azok a betegségek/állapotok, amik kizáró tényezők - erről ugyebár nem esett a riportban szó.
Csak nem értem ha rokoni kapcsolat kell akkor az anonimhoz nem kell???
Jó lenne ha tudnék valakinek segíteni....mondjuk igen az anyagi része húzós....
Csajok én úgy emlékszem,úgy van,hogy max 5 támogatott lombik programban vehetsz részt,vagy addig,ameddig 2x nem szülsz(vagy 2 gyerekig) ezt pontosan nem emlékszem,hogy is volt.
Ha az első kettő sikeres,akkor a harmadikat már ki kell fizetned,nem mehet tbre.
Ez a donoros úgy van,én szerettem volna menni,viszont nem szültem még,emiatt nem engedélyezték.Max úgy mehettem volna,ha a saját programomban vagyok épp benne,és abból adományozok petesejtet.Sajnos az anyagiak miatt nem tudtuk ezt megcsinálni,most meg már kifutottam a 35 évből((
Örülök viszont,hogy vannak még olyanok,akik hasonlóan gondolkodnak mint én is,és szívesen segítenek önzetlenül is a másiknak))))
Nem nem szeretnék egy tesóra vágyunk ha kettő tesó lesz nagyon örülünk de ott be is fejeznénk:)))
Ráadásul képzeld facebook volt,hogy mennyi gyermeked lesz...No nekem 6 jósolt:-DDD
nem te írtad ki a jóslást:)
Igen ebbe még beleférek....
Családban sem volt semmi komoly betegség egészségesek vagyunk visszamenőleg is és még van addig 5 évem......
Azt nem tudom,hogy ha nekem már mondjuk felhasználtam az 5 lombik esélyem akkor mi van???
Kr
Köszi,hogy megmutattad! Megnéztem.