Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Figyi nincs vele baj biztosan nagyon jó doki volt fénykorában de szerintem ha tudsz válassz mást és lehet csak az adatokat vette fel ő máshoz kerülsz...Mikor jön meg mikor mész vérvételre???
Üdv közöttünk....
miért gondolod,hogy inszem lesz??
IR, az inzulinrezisztencia vizsgálat.
Vérből mérik, az inzulin és a cukor szintjét. (vesznek vért reggel éhgyomorra, majd meg kell inni egy glükóz oldatot, 60 és 120 perc múlva pedig újra vérvétel.)
Remélem jól írtam.
A BMC-ben megcsinálják (térítésmentes)
Szia Sylvy30!
Üdvözlünk a "táborban".
Elküldtek AMH és IR vizsgálatokra? Azt néha előszeretettel elfelejtik előírni, pedig szerintem fontosak.
A többiek még inkább többet tudnak, biztosan írnak még tanácsokat.
Lombik vagy inszem lesz?
Köszönöm:-)
Még nem adom fel, van egy halvány reménysugár, de ha mégsem, akkor sem adom fel..., megyünk tovább!:-)))
Felkészültem:-(
De tényleg most már legalább valami elindult...
3 a magyar igazság (ez már nekem lombikok számában megvolt) és 1 a ráadás
:(:(:(
Ezek nem jó hírek! Biztosan nagyon nehéz, de ezt most el kell engedned azt hiszem. Nagyon sajnálom.
Kitartást Neked!
Szűcs dokihoz.....
remélem,mert én is kicsit nehezteltem,hogy nem vizsgált meg,hogy kiürült-e rendesen....
hát még reménykedem.
Hallottam olyat is, hogy valakinek kimaradt a gonapeptyl mellett, de szerintem az nem túl jó.
Te kihez jársz?
Annyira sajnálom sajnos lehet ennek nem lesz jó vége ...de úgy gondolom ha méhen kívüli emelkedett volna rendesen a hcg az azért rosszabb,mert akkor vár rád egy műtét.....annyira sajnálom láttam,hogy írtál olyan félve léptem be de még is azt gondoltam jót írsz.....
Kitartás péntekig valószínű hiába nézte volna meg nem látott volna semmit hisz ha van is baba és jó helyen (ez lenne a legjobb) akkor még nagyon picike és akkor még nem látszódik a petezsák sem.....szorítok neked.....
Köszi még nem jött meg engem sem néztek meg az előző vetélés után remélem rendben van minden nincs gond és nem azért nem jön meg...:(
Sziasztok Lányok!
Köszönöm a drukkokat.
Megvolt ma a 2. HCG vv-m.
24,4 lett:-(
Koncz azt mondta, hogy még két napig adjam tovább a progeszteron injekciót,pénteken újra vv, bár nem sok reményt fűz hozzá, hogy lesz belőle valami.
Azt mondta, hogy vagy van egy méhenkivűli terhesség!!!!, vagy nem fejlődik megfelően az embrió.
Ennek ellenére mégsem csinált UH-t. Nem értem.
Délutánra lett egy halvány mensim is, erre visszahívtam a Konczot, azt mondta, hogy akkor is menjen tovább az Agolutin péntekig.
Nagyon vegyes érzéseim vannak.
Davider:
nekem nem zavart be a Gonapeptyl, menetrendszerűen megjött mellette a menses.
:(:(
Nekik is csak a nemi betegségekre volt vv, ha jól emlékszem. Nekem sem jut más az eszembe csak a HIV, meg a hepatitis.
Remélem tudtok kezdeni, nagyon szorítok!
Sziasztok,
Kicsit kivagyok,mert elfelejtettem, hogy a férjemnek is kellenek a vérvizsgálat eredményei a lombik kezdéshez.Most megint versenyfutás az idővel,hogy meglegyen az eredmény mire megjön.
Nekünk Hiv és Hepatitis kell ha jól emlékszem de nincs nálam a papír.Nem emlékszik valaki hogy melyik kell nekünk?
Hű, Lolo, ez nagyon bosszantó lehetett, megértem, hogy még mindig ideges vagy! :( Sokszor nagy a fejetlenség. :/
Davider, nekem bezavart. Addig tök szabályos 28-29 napos ciklusaim voltak, de mikor szúrtam a gonapeptylt 32-re jött, akkor sokat olvasgattam, és sokaknak volt így. Szóval normális. :)