Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Köszönöm szépen.Remélem a kartonszámunk mégiscsak szerencsét hoz.
Lívia, ezek remek hírek, nagyon drukkolok, hogy sikerüljön, és valóra váljon az álmotok!
gratulálunk és jó egészséget kívánunk nekik:)
Igen de azért döbbenet, ahány orvos annyi vélemény.
Még szerencse, hogy vagytok és nem adjuk fel.
Köszönöm mindenképp írok.Egyébkéni a centrumban a csajok nagyon aranyosak mindig kedvesek és segítőkészek.
Más is így látja?
Ja és a nap fénypontja: Megszült a párom unokatesója, gyönyörű kislány:DDDD
Én úgy gondolom ha nekem már sikerült az álmom és van akinek ezzel segíthetek miért ne.....remélem lesz rá módom:)
Szia!
Nagyon finom lett,jól be is laktunk belőle! :)))
Küldtem volna szivesen csak nem tudtam,hogy hova küldjem! :)))
Olvastam, hogy egyszer majd adnál petsejtet. Nagyon rendes vagy, hogy gondolsz másokra!
Kevés ilyen rendes lány van sajnos!
Na, ez a beszéd! Örülök neki! Én is mindig padlót fogok, de aztán csak felcsillan valami remény és újra nekikezdek.
Látod, hogy másik doki mást mond! Ez aztán a jó hír!
Rendes Tőled, hogy a gondolsz azokra akiknek csak donorral lehet:))
Nagyon nagyon örülök neked rendben lesz jó lesz :)))
Drukkolok irj ha beszélték dokival:)
Kedves Bogica977.Nagyon köszönöm!! Megyek a Zekéhez és még tovább ha kell.Az örökbefogadást is indítjuk azért mert bármi lehet.Igen olvastam rettenetesen hosszú idő az örökbefogadási várólista de mindenki azt mondja megéri várni.
Nagyon jó ötlet köszönöm, megcsinálom.
Kedves davider! Új remény.Azt mondta a nőgyógyászom, nincs olyan h a petefészket nem lehet megszúrni.Lenullázzák a petefészkemet és újra stimulálás.Ne hagyjam menjek tovább.Intézem az időpontot Zeke dokibácsihoz:)))
A mostani már megvolt :(
De nembaj,most Neked drukkolok szívből ezerrel!!!:):):)
Ginaa, nem, már a mai naptól újra dolgozik!
Egy telefont megér, persze! :) De még az is lehet, hogy a mostani meg a következő mensid is csúszik pár napot, és máris időben vagy!
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül Zeke még szabin van?
Igen azért telefonálj mindenképp:)
Jajjj!!!
Sejtettem,hogy így van.:(:(:(
Hát akkor nincs mit tenni hangolódok a novemberre:(
De azért majd telefonálok:)
Köszi,hogy írtál.:)
Bogica977
Ha nálatok csak a pénz az akadálya a lombiknak, és adnál is petesejtet, akkor szerintem össze kéne állnod egy lánnyal, akinek petesejt kell, és gondolom ő szívesen füzetné.
azt hiszem nekem is így volt egyszer, meg kellett várni a következő ciklust,épp pár nappal "csúsztam le" a kezdésről, de ha meg kell várni a 3 hónapot akkor meg kell. De biztos ami biztos alapon, próbálkozz be, kérdezz rá...
Vagy az is jó:))Hívd fel:)
Azt hiszem felhívom majd a Zeke dokibácsit,hogy ilyenkor mizu?Inkább legyen(ha lehet) hosszú, úgy is maradt 9 gonapeptylem.Nem akarok még egy üres hónapot!!!Végre szeptember van!:)
További ajánlott fórumok: