Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Jó regelt!
Davider köszön akérdésed.
Nem érzek igazán semmit. Nem tudom, hogy ez jó vagy rossz jel.
Az Agolutin injekció mellett megjöhet a menses?
Te 10.-én mész?
Milyen protokolod lesz?
De jó írj majd,hogy hogy mész tovább:)))
Elvileg 5. a 28 nap de utóbbi időben 24-26 napra jön meg szóval bármikor megjöhet de 10. kell mennem akkor kapom a többi szúrit:-D
Gratulálok!
Ez fog a szemem előtt lebegni,hiszen nem sokkal kevesebb az enyém,és hát ha ...
Jó hétvégét mindenkinek.
Nem nagyon leszek,mert itthon lesz a párom az "utolsó"2 hetet töltjük együtt idén,mert félévre külföldre megy és szeretnék minél több időt vele tölteni,de fogok jönni!
Kedves vagy! Most először kipihenem a sok hormont, de aztán újult erővel megrohamozok valami dokit, hogy varázsoljon belőlem petesejtet,
Neked mikor kell megjönnie? Még egy hét?
Én megnézetném magam másik dokival, hátha ő mást mond, és mégsem kell őket odébbrakni.
Engem is májusban Szűcs doki küldött laparoszkópiára, hogy lát valami folyadékot a petefészekben, meg kell nézni. Hát nem volt kellemes, és nem is találtak semmit.
Csajok!
Egy kis bíztatás: nekem 1,2 volt az AMH eredményem és 8petesejtet sikerült "felnevelgetnem" és 7 megtermékenyült! Ezekből kaptam vissza tegnap kettőt és 5ment a fagyóba! :)
Szép napot mindenkinek és köszi a drukkokat! :)))
Sziasztok lányok!
A Szűcs dokinak van magánrendelése? és ha igen akkor hol?
Kittus86, szorítok!!!
gein: a dokik általában a nagyon alacsony AMH-okkal nem naon szeretnek kezdeni, mert naon pici az esélye ( kevés a petesejt termelődés és emiatt kisebb az esély és a siker ), ők ezt mondják, persze szerintem nem igaz, csak meg kell találni azt a dokit aki nem így vélekedik és akkor sinen megy minden. Nekem is kevés sajna a koromhoz képest 1,4 és 31 éves vok. Én azt mondom és szerintem itt sokan egyet fognak érteni velem, ameddig van egy petesejted is van remény, ha nincs akkor is, persze más formába, de meglehet oldani a terhességet!!! Kitartás
Köszike!
Kímélem magam,nem csinálok semmit! :)))
A beülti olyan volt mint egy rákszűrés!
Tegnap szurkált egy picit a hasam,de ma már nem érzek semmit! Nem tudom,hogy mi a jó,de az elsőnél 3-4napig fájt a hasam és az nem sikerült! Most teljesen máshogy érzem magam! :))) Remélem most összejön! :)))
Köszi!
Pihizek! :)))
Hali!
Pihizek,meg néha sétálok 1et!
Szept.10én lesz a vv! Remélem minden ok lesz! :)
Akkor drukkolok,hogy eltűnjön az a ciszta:)
Kihez jársz??
Szeptember végén indul a második lombik, akkor telik le a 3 hónap, amit a beültetés napjától számolnak.
Most voltam a dokinál megbeszélni az indulást, de sajnos talált egy cisztát, így most egy hónapig gyógyszert kell szednem. Ha elmúlik kezdünk, ha nem akkor is csak előbb leszívja. Na ettől már előre rettegek.
De jó lenne ha sikerülne neki:-DD
Gein te most hogyan állsz?
A magánrendelés lenne szerintem a legjobb, ha tudsz rá áldozni. A Zekénél ez 15.000. A honlapon minden info fent van zekejozsef.hu.
Ja, és ha bejelentkezéskor mondod a kórlap számodat akkor a doki elhozza majd magával amikor menned kell. Nagyon kényelmes volt, hogy így már minden korábbi eredmény ott volt a kezébe.
Fel fejjel! Az én AMH is pocsék, 0,2, de beültetéskor egy olyan lánnyal voltam egy kórterembe akinek 0,1 alatt volt és neki is lett egy szép embriója:) Amíg nem stimuláltak egyetlen doki sem tudhatja, hogy hogyan reagálnál a kezelésre!
Lívia
Magánja is van mindegyik dokinak.
Ha szeretnél hosszasabban elbeszélgetni bármelyikkel,akkor azt melegen ajánlom! Sokkal hamarabb bejutsz bármilyen vizsgálatra utána!
10-15 ezer között vannak a díjak.
Kedves gein!Nagyon köszönöm a biztatást.Akkor telefonáljak oda és kérjek időpontot a Zeke dokihoz?
Magán rendelése nincs véletlenül?Vagy nyugodtan menjek a BMC-be hozzá?Nem lesz gond belőle?