Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Manka! Jó nagy mázlid volt!
Sylvy! Nekünk is Újvári doki vette fel az adatokat, de utána ne ő foglalkozik majd veletek sem, mert ő már csak "besegít", így mondták nekem a recepción. Ha majd tudod már, mikor lesz a 22. napod, akkor érdemes arra a napra kérned Uh-ra időpontot (mert én elfelejtettem és nem is fértem be aznapra) és akkor kérheted, hogy melyik dokihoz...aztán reméljük lesz is a kívánt dokinál hely!)
Szia!
Elvileg van igen, itt dupla transzfernek hívják, akár másnap vagy 2 nap múlva az elsőhöz képest újra transzferálnak.
Hogy kiknél alkalmazzák elsősorban azt nem tudom. Elvileg nekem is ez lett volna most (Kanyó doktornő javasolta), de mégsem így lett.
Egy hónap szabi után én is kipihent mosolygós lennék:-DD
na de viccet félre téve persze tud ő is nagyon kedves lenni egyik beültetésemnél meg sem kérdeztem miért fájt de ő már úgy várt,hogy ott volt egy kép és elmagyarázta,hogy hátra hajló a méhem ezért kellett megcsípni.....
Nagyon örülök,hogy sikerült beszélni vele és indultok:)
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni,hogy a BMC-be végeznek transfert egymást követő napon,volt valakinek ilyen? Japán módszernek hívják,ha jól tudom.
Nahát ez remek hír! :)
Úgy látszik jót tett Zekének a szabi. Hajrá-hajrá! :)
Elkezdem visszaolvasni,h. kivel mi történt aztán rájövök,h. ha pár napot kihagyok nem is tudom követni...:)Csincsi,Davider Ti is nagyon célgyenesbe vagytok...Hajrá:)!
Holnap ezzel a gonapeptyllel kapcsolatban kérdeznék valamit....:)Majd jövök..:)Pák-pák:)
Sziasztol Lányok :)
Egy párnapig nem voltam..:)
hhvv,Kittus,Lívia nagyon szorítok Nektek:)
Én 3 nap alatt 3 nőgyógyásznál voltam:(
Jajjj,ez egy kicsit húzos volt:)
Hétfőn egy nagyon kedves dokinőnél voltam endometriózis vizsgálat miatt,de szerencsémre azt mondta,h.teljeséggel kizárhatjuk...:))
Vett kenetet és kért tesztelést,nehogy valamilyen fertőzés legyen,mert előfordulhat,h.tünetmentesnek érzem magam,de mégis ott van...Kedden az Esztk-ban voltam rákszűrésen,nem akartam maszeknál 10e.Ft-ért:)
Ma elkisértem a Drágámat minta leadásra,és mondtam a recepción az aszisztensnek,h.szeretnék a Zekéhez bemenni,nehogy valami lemaradjon a lombikhoz,hátha amig szabin volt a Szűcs esetleg kifelejtett valami vizsgálatot."Dehát tudja,h. ezért időpontot kell kérni?" Igen tudom,de legyenszíves megkérdezni,ha csak egy rövid konz.,de fontos..!Képzeljétek el,jött a Zeke és kedvesen behívott 3/4 8-kor,h. átnézi a dolgaimat.Clamidia vizsgálatra elküldték?Mondtam Neki.h.év elején...Jaaa,hát az is kell frissen..még jó,hogy volt annyi eszem,hogy ma bementem:-)
Megkérdezte,h. ráérek-e várni,hát persze...tudja mit,menjen be az öltözöbe most megvizsgálom...olyan kedes volt,h.rá sem ismertem:)1/4 9-re végeztem,ilyen még soha nem volt:))Tuti,h.csúszok még 1 hónapot,ha ma nem megyek:(!Hosszú protokol lesz.
22-én kell elkezdenem adni a gonapeptylt és 10.02-én kell bemennem vízelet,vérvétel és uh. vizsgálatra.Utánna meglátja miből mennyit kapok.
Teljesen felpörögtem:)
Mindenkinek millió szépet és jót,drukk ezerrel:))!Szép álmokat:)
Szilvi, üdv köztünk! :)
Szerintem minden dokinál találunk olyan pácienst aki pont őt nem szereti, vagy pont szereti. Ne izgulj, ha valakivel nem vagy megelégedve, nem tetszik a stílusa kérd magad máshoz. A lényeg, hogy Neked szimpatikus legyen. Minden dokira igaz, hogy nem mondanak túl sokat, ha kérdésed van kérdezz, mert ők azt hiszik itt mindenki mindennel tisztába van, meg hát idejük sincs mesedélutánt tartani annyian járunk. Így is van, hogy több órát kell várni arra, hogy bejuss 1-1 vizsgálatra, és aztán 5 percet sem vagy bent. Szóval csak ügyesen, drukkolunk, hogy megtalálják a grimbuszt! :)
Persze szóval majd utána jársz és döntesz:)))
Jó éjt akkor majd holnap:)
Mikor kell megjönni mikor mész?
Miért gondolod,hogy inszem??
2005-2006.2007-ben jártunk nekünk rögtön lombik volt abból is ICSI akkor 5 beültetésem volt sajnos 2 sikerült de elhalt majd kettő nem sikerült de az 5.sikeres volt van egy 4,5 éves lánykám....most júliusban mentünk a tesóért volt egy fagyasztott balsztocita beültették sikerült de sajnos el ment csökkent a hcg...:(
Most hosszú protokollt kezdtük ha minden jól megy akkor szeptember vége felé lesz a beültetés....
Arra készülj fel,hogy ott nem ápolgatják a lelkedet Zeke doki neki nagyon sok betege van nagyon jó orvos de futó szalagos a dolog ott mindenkinél Zeke néha keményen beszól vagy próbál viccelni ami nekünk nem vicc....Koncz tanár úr nála én egyszer voltam nagyon jó orvos neki is sok betege van velem akkor nagyon kedves volt mintha még picit át is érezte volna a dolgot ..de ott érzelmeket nem fogsz látni...
Szűcs doki ő az én dokim én szeretem régen ő együtt érzett a betegeivel....most már bekerült a mókus kerékbe de ha kérdezel válaszol ha bármi bajod van és tud segít ...szóval én nem bántam,hogy anno hozzá kerültem....