Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Na ezzel én is pont így vagyok :-D
Pont ezért szeretem a naplókat,mert bekukk é smár képbe is kerülök:))
Szóval gonapeptyl adom most várom hogy megjöjjön ma kellene de sosem húzom 28 napig szóval 25-26 napra megjött az utóbbi időben most 28. napon vagyok kíváncsian várom majd 10 hétfőn megyek Uh. és a többi injekcióért úgy gondolom szeptember 18-24 között meg lesz a leszívás.....
Gonapeptyl bezavarhat a menszeszbe?
Tényleg róla még soha semmi rosszat nem hallottam.....
na akkor most ő van szabin?
Ez a Zeke emberségből nem százas tuti:-DD
Sajnálom ne mérgelődj nincs értelme és mi volt hogyan tovább??
Voltam ma nagyrutin, meg hormon vérvételen és egy tök felesleges UH-n, ugyanis ugyanarra a vizsgálatkérő lapra írták rá, hogy kell majd UH amelyiken a mai vérvételes cuccok voltak, így a recepción persye automatikusan azt gondolták, hogy az is kell, hiába jeleztem, hogy az szerintem csak a köv.ciklusban mert akkor lesz beültetés, de hát mit volt mit tenni kivártam a soromat. Erre a Konc doki úgy leb...sz, hogy csak na, hogy de most ez most felesleges meg minden...Na mindegy, neki 5 perc felesleges vizsgálat, nekem 3 óra felesleges várakozás, azt hiszem én jártam szarabbul. Olyan pipa lettem, még mindig csak puffogok...
hhvv, nem tudtam már tegnap este hoxa-zni így nem tudom vajon melyik lányzó voltál, de ott üldögéltemma én is, pink szoknya, fehér felsőben... MI AZ EREDMÉNY?
Sajnálom és tudom nem könnyű nem feladni de várd meg a vérvételt....annyira drukkolok neked:-D
++++++++++++
:(:(:(
Azért várjuk meg a vérvételt!
Sajnálom! :(
Tudod Én is hasonlóképpen jártam.De ne feledd nem vagy egyedül :)Itt mindenki együtt érez veled!!!És ahogy a Csajok mondták az már jó jel ha elindult.A következő biztosan sikerülni fog!!!Ölelés neked és fel a fejjel!!! :)
Vasárnap csináltam egy 25-ös tesztet (pedig nagyon nem akartam, de nem tudtam megállni).
Sajnos negatív lett.., ezek szerint a 10,3-ról nem ment feljebb a hcg-m.
Holnap megyek vv-re, majd kiderül.
Az az érdekes, hogy már azt a kis gombócka szerűséget sem érzem a hasamban:-(
Mindenkinek szorítok, aki beavatkozás vagy eredmény "hirdetés" elött áll!:-)
sziasztok!
Igen én megyek holnap reggel 2. HCG vv-re.
Nekem 3. napi vv, rákszűrés, klamídia kellett újra, mivel letelt az 1 év.
Gyere majd a hírekkel! :)
Kittus
Na azért!!! Különben ejnye-bejnye lett volna)
Davider
Igen,jövőre leszek épp 18))))
Igaz már 2x,de akkor is)) Sokszor gondolkozni kell ám,ha megkérdezik,mennyi is vagyok)
A statisztikák miatt kell.35 felett már rizikósak a dolgok.Igaz nekem így is nagyon magas volt az AMH értékem.Majd kíváncsi leszek,most,hogy az IR rendeződött,mennyire ment lejjebb.
Hát sajna ez van.Van amihez már öreg vagyok)
Jó szórakozást a kis tündérrel)))
Jó éjt drágáim holnap nem leszek kirándulunk egyet remélem utoljára hármasban és a következő kirándulás négyesben vagy ötösben lesz:-DD
Ausztria Mesepark lánykám kedvéért...de tuti mi is élvezni fogjuk:)
Nem rossz az sem ha érzel valamit és az sem ha nem de ne aggódj tuti
+++++++++++++++ lesz:)
Szia!
Még 1hét várakozás az eredményig! Nem érzek semmi különöset! Remélem ez nem rossz! :)
Te is fiatal vagy:-DD
Különben nem értem miért nem 40 a korhatár van akinek még 38 évesen is gyönyörűen működik a petefészke sok sok tüszővel....
Kittus
Remélem azért sűrűn gondoltál ránk,miközben etted)))
Lulluly
Én csak ingyen szerettem volna adni.De sajnos kicsúsztam ebből,mert elmúltam 35(((
Igaz nemrég volt,de akkor is túlkoros vagyok már...
Sebaj,mert látom,sokan vannak még így,és szerencsére ők még fiatalok is)))
Gratula a babához))))) Jó egészséget nekik))))