Akik 2009 októberében kezdik a próbálkozást (beszélgetés)
Az,mázli! barátnők erre csak annyit mondtak: ti ketten együtt nagyon termékenyek vagytok. :)
óóó,én is szeretnék templomit,csak nem vagyok megkeresztelve :( de tervezem,hogy majd Zével együtt megkeresztelkedem,és amire már picit nagyobb lesz,3-4 éves akkor tartanánk,hogy ő is élvezhesse picit.
Köszi szépen,mindkettőért!! :))
Szeptemberben volt az esküvő, októberben próbáltuk a babót,és szerencsére elsőre sikerült,szerencsések vagyunk nagyon. :)
Most látom, nemrég házasodtatok össze, ahhoz is gratula! :)
Ezek szerint hamar sikerült a babóca? :)
Szia!
Én örülnék neki! :)
várom a fejleményeket majd! :)
Sziasztok!
Mi decemberben kezdünk neki a babaprojektnek, de azért néha bekukkantok ide is, ha nem gond :)
Nha igen, szülésznőn én is gondolkozok.
Am megjött:(. Úgyhogy majd csak novemberben esetleg!
A derekad épp a babó miatt is fájhat,nekem legalábbis fájt,meg úgy éreztem megjön,óránként rohangáltam wcre,hogy na,megjött-e már,de szerencsére nem.
teljesen így vagyok ezzel,mint te! azt a pénzt,amit a dokinak adnék,inkább költöm a Picúrra,annak sokkal több értelmét látom.
nálunk ambulancia van,de ha választasz 1 orvost,hogy te az ambuláns rendelésen hozzá szeretnél járni,akkor azon a napon mész,amikor ő rendel.sok jó orvos van szerencsére,aki szimpatikus is,de egyelőre ráérek még ezen gondolkozni úgy hiszem. :)
szülésre meg ha fogadok,akkor esetleg szülésznőt,eddig az ismerőseim azt ajánlották,hiszen ő van veled,az orvos bemegy akkorra,amikor kábé már jön ki a baba.
na,ez kisregény lett :)
köszi szépen a virágot! :)
Hát az a helyzet, hogy én sajnnálok anny pénzt kiadni, csak a saját kényelmem miatt. És a körzetünkben úgy van, hogy majdnem minden nap más a doki. Ezt úgy kell elképzelni, hogy XY csak hétfőnként rendel, ZV kedden és csütörtökön, stb... És a kedd doki nagyon aranyos, valószínű hozzá fogok járni. A körzetihez így is úgy is járni kell. A szülésre meg még nem tudom, hogy megfogadom-e, vagy bízok a szerencsében.
Te hogy állsz ehhez a kérdéshez?
Amúgy még nincs jele a mensinek, jobban mondva a derekam még mindig fáj és feszül a hasam... Meglátjuk, most egy picit azt érzem, hogy tuti meg fog jönni:(!
Értem,akkor a mai nap még a mumus,aztán nagy valószínűséggel örülhetünk! :)
mi ma vagyunk 5 hét 5 naposak.10 nap múlva,amikor megyek vissza uh-ra,akkor leszünk 7 hetesek,remélem minden okés lesz Töpszlivel és képet is kapok. :)
Tényleg,te magándokihoz fogsz járni,ha szabad kérdeznem? :)
Mára,de éppen a holnap is belefér. Azért tűztem ki a csütörtököt,mert olyan hosszú ciklusom még életemben nem volt:).
És te hogy vagy? Hanyadik héten is vagy? És hogy viseled?
Igen,még se híre se hamva a mensinek. Remélem nem is lesz. Drukkoljatok csajok!
Többiek? Hogy álltok, hogy vagytok?
Sziasztok Csajok!
kivel mizújs? Ági,olvastam még nem jön meg,drukkolok,hogy ne is jöjjön! ;) Meg persze mindenki másnak is drukkolok! :)
Én ma voltam dokinál,még csak a petezsákot látták,10 nap múlva megyek vissza uh-ra,akkorra elméletileg lesz már szívhang is :)
Kedves Smukky!
Szerintem Én az összes létező praktikát és csodaszert kipróbáltam már, sajnos ezek rám nem hatottak!
Pusz
Lányok!
Fel a fejjel...!Gondolom alkalmaztok különféle praktikákat...pl. gyertyábaállás, stb. Ezek sem segitenek?
Sziasztok Lányok!
Hát...ez most nekünk sem jött össze, sajnos:-(
További ajánlott fórumok:
- Akik már majdnem egy éve próbálkoznak a babával.......
- Akik régóta próbálkoznak, de nem jön a baba
- Akik már egy éve próbálkoznak a babával
- PCOS sorstársak, akik ovuteszttel is próbálkoznak
- Csokibarna a hajam, és szőkét szeretnék.Tudom ez időbe telik, de hogy vagy mivel probálkoztatok, akik már átestek ezen?!
- Akik az első babával probálkoznak