Akik 2009 októberében kezdik a próbálkozást (beszélgetés)
Szia Zsuzsi!
Nekem is csak egy inszemem volt és remélem holnap kiderül, hogy nem is kell több :-D
Szóval, mint ahogy az írtam is már, nekem a menses 3-7napja között napi 2 szem Clostilbegitet kellett szednem, majd ezután nézték a tüszőket, hogy mekkorák, nekem kettőt láttak, de csak az egyik volt megfelelő méretű, majd a doki megmondta, hogy mikor kell szúrnom a decap-ot és utána 36-40 órával rá megcsinálta az inszemet. Magát a beavatkozást abszolút ki lehet bírni, nem kellemes, de azért kibírható, nekem csak egy pillanatra fájt, ahogy a katétert felhelyezte, semmi több. Aznap még éreztem, hogy megpiszkáltak, de másnapra nem volt kutya bajom sem!
Sziasztok Lányok!!!
A helyzet az, hogy mégsem jött meg. egnap este óta volt kb 2-3 csepp világos barnázá és azóta semmi. Szerintetek most mi van? Mégis lehetek terhes???
Szia Szamy!
Ne haragudj, hogy csak most válaszolok, de mindig csak kutyfuttában vagyok...Tehát a hsg...az az igazság, hogy nekem laparoszkópiám volt, nem hsg-m. Ezt a műtétet altatásban csinálják és tartalmazza a hsg-t is. Azért ajánlotta inkább ezt a dokim, mert ennél az eljárásnál, ha kiderül, hogy valami nem ok, akkor rögtön próbálja is orvosolni. Nálam minden rendben volt, csak egy kis polipot talált az egyik kürtnél, amit azonnal le is csípett. Nem volt túl vészes az egész, utána kicsit fel voltam puffadva, egy kicsit fájt a pocakom, de pár nap után a régi voltam. Akkor hát pedig az inszemináció: menses 3-7 napjáig Clostilbegyt-et kellett szednem és utána folyamatosan nézték a tüszőket (nekem kettő lett), majd hasfalba kellett adnom egy tüszőrepesztő szurkát és utána 40 órával megcsinálták az inszemet. Az sem vészes, kicsit kellemetlen volt, egy pillanatra éreztem csak fájdalmat, de utána nap már nem fájt semmim sem!
Puszi
Üdv a csapatban! Neked is mielőbbi babásodást kívánok!
Meséljetek csajok, ki mit csinál,milyen tervei vannak?
sztem bizti:)
Én is akarok kérni képet, amit nézegethetek:)
Nekem dec 21.olyan messze van még :(
remélem a kis petezsákról azért kapok valami képet jövő héten. :)
Megnéztem a kalkulátort:) Ugyanaz jött ki, mint ami a gyakorlatban:) Én úgy tudom, hogy hasi csak a 12.héttől lesz...nekem az dec.10-re esik:)
Jó ez a kalk.:)
én ezzel számoltam,de mondjuk konkrétan tudom a fogantatás napját is. :)
tényleg,hasi uh csak kb a 12.héttől lesz,vagy valahogy így,nem?
Köszönöm szépen,ne csüggedj,biztosan neked is pozitív lesz az a teszt,higgy benne! ;)
én úgy olvastam valahol,hogy mensi elmaradása után 2-4 nappal már megbízható eredményt adnak a tesztek. én mondjuk éreztem,hogy babás vagyok, a tesztet csak a férjem megnyugtatására csináltam.
Pont ma vagyok 5 hetes. én jövő héten valamikor megyek,hogy még drága párom is itthon legyen,igaz itt nem divat a kispapákat beengedni :( ez neki nagy csalódás. természetesen beszámolok. :)
akkor te is júliusban szülsz,ha minden jól megy? :)
Gratulálok a pozi teszthez. Úgy irigykedem...
Télleg, leghamarabb mikor mutat ki egy teszt megbízható eredményt? És mensihez képest, hogy ajánlott tesztelni?
Bogyeszkusz!
Majd írj, hogy mi volt a dokinál!Én csak hétfőhöz egy hétre megyek...és már nagyon várom:)
Hány hetes vagy kb?
Sziasztok!
először is gratula smukky,többikeért pedig drukkolok,hogy ne jöjjön meg és baba legyen! :)
én augusztusban kezdtem el az elevitet,és októberben kezdtük a próbálkozást,és hála az égnek az első alkalommal össze is jött,pozitív lett a teszt.dokihoz majd csak jövő héten megyek,de remélem minden rendben lesz! :)
üdv Mindenkinek! :)
Szia!
Mi még az inszemináció előtt vagyunk! Nagyon félek. jövő héten lesz a HSG. Attól is rettegek. Leírnád a tapasztalataidat. Az inszemről és a HSG.ről is.
Köszi.
További ajánlott fórumok:
- Akik már majdnem egy éve próbálkoznak a babával.......
- Akik régóta próbálkoznak, de nem jön a baba
- Akik már egy éve próbálkoznak a babával
- PCOS sorstársak, akik ovuteszttel is próbálkoznak
- Csokibarna a hajam, és szőkét szeretnék.Tudom ez időbe telik, de hogy vagy mivel probálkoztatok, akik már átestek ezen?!
- Akik az első babával probálkoznak