Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Akaratlan, néha gonosz gondolataim vannak fórum

Akaratlan, néha gonosz gondolataim vannak (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
máj. 24. 10:54
A gyerekosztály még egy egészséges embernek is megterhelő lehet lelkileg. Pszichés betegséggel és ilyen torz gondolatokkal én nem tartom jó ötletnek ott önkénteskedni.
51. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 50. - Ildi992)
máj. 24. 10:37
Köszönöm szépen! Én is üdvözöllek szeretettel!
máj. 24. 10:32
Mindenkinek van jó és rossz arca. A kérdés melyiket táplálod? A gonosz néha benéz, és továbbál, ha nem talál helyet. Ne foglalkozz vele. Üdvözöllek szeretettel. Mert tevagy a szeretett. Tápláld a jót!
49. I-I-I (válaszként erre: 47. - Flip4)
máj. 24. 10:24
Hànyszor olvastad el a Bibliát?
48. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 47. - Flip4)
máj. 24. 10:08
Köszönöm szépen,most már nyugodtabb vagyok.
47. Flip4
máj. 24. 06:58
Ne hibáztasd magad. Ilyen a kényszeres gondolkodás. Tudd hogy jó ember vagy, akármit is gondolsz valamikor. És hogy pusztán gondolattal nem tudsz bántani senkit, ahhoz tettek kellenek, de te sosem tennél rosszat. A Bibliát meg hanyagold, mert egy felesleges bűntudatkeltő baromság. A jók feny8tésnek érezhetik, a rosszak meg le se tolják a benne 8rt intelmeket.
46. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 45. - I-I-I)
máj. 23. 15:50
Rendben,köszönöm :)
45. I-I-I (válaszként erre: 38. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 23. 12:13
Szívesen, ha még probléma van, írj nyugodtan (akár privátban is).:)
máj. 23. 11:15
a következményei
43. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 42. - New(l))
máj. 23. 11:15
Köszönöm szépen :) Aranyos vagy! Igen,sajnos nagyon sokat szenvedtem. :( Nem kívánnék rosszat, és főleg direkt nem tudnék ártani senkinek. Köszönöm mégegyszer,lehet ez a sok áramos kezelésektől is. Annak a sok rossznak,amiket elszenvedtem.
42. New(l) (válaszként erre: 39. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 23. 11:08

Kiváló ötlet! :)

Ez nagyon szép vállalás lenne.

Emlékszem a betegségeidre (és a traumákra amiket elszenvedtél 😓), nem csodálom, hogy jelen van az életedben a kényszerbetegség.

Ne hibáztasd magad, ezek a gondolatok az agyad torz szüleményei, biztos vagyok benne, hogy szívből sosem kívánnál rosszat senkinek (ártani meg pláne nem tudnál).

41. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 40. - Globus)
máj. 23. 11:06
Igen,meg fogom próbálni! Szorítsatok kérlek hogy sikerüljön!
40. globus (válaszként erre: 39. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 23. 10:57
Ez fantasztikus lenne, tényleg! Sok örömet okozna mindenkinek. Felolvashatnál meséket, vagy csak beszélgetni velük, rajzolni.
39. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 36. - New(l))
máj. 23. 10:24
De,kényszergondolatok. Sokat vagyok itthon egyedül sajnos. Régebben kényszer cselekedetek is voltak,még az elején mikor sokkal betegebb voltam. Minden kis szösz zavart,fel kellett szedegetnem a szőnyegről... mindennek egyformán kellett állnia (tárgyak igazgatása) ilyesmik. Szeretem a gyerekeket. Nekem meg páromnak sajnos nem lehetett/lehet. Arra gondoltam, legközelebbi kontrollon rákérdezek a Dokinőmnél hogy be járhatnék-e a kórházba önkéntesként a gyerekosztályra gyerekekkel foglalkozni? Legalább négy órába. Mesét olvasni,játszani velük? Jó ötlet??
38. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 34. - I-I-I)
máj. 23. 10:18
Köszönöm szépen,ez megnyugtató.
37. New(l) (válaszként erre: 36. - New(l))
máj. 23. 07:43
Jav. Kényszergondolatok
36. New(l)
máj. 23. 07:33

Nem kényemszergondolatok ezek véletlenül?

Valami házon kívüli elfoglaltság kellene neked, bárki bekattanna, ha álló nap otthon ülne. Valami önkéntes munka?

máj. 22. 23:00
Szerintem mindenkinek vannak rossz gondolatai.
34. I-I-I (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 22. 20:34

Szívesen!

Az istenkáromlás démona szemrehányásokkal árasztja el a lelket Istennel szemben és

kétségekkel az isteni misztériumok iránt, természetesen a tiszta szűzzel, Máriával, Isten

Anyjával kapcsolatban. Eljuthat arra a gondolatra, hogy az ő lelkéből erednek ezek az

istenkáromlások, és a csontjai megdermednek a gyötrődéstől és lelkiismeret-furdalástól.

Ne zavarodj össze, testvérem, és ne gyötrődj, mintha a lelked eltávolodott volna Istentől, és

tisztátalan lenne. Ne hallgass arra, amit a démon súg. A hozzájárulásod nélkül gyötör téged.

Tudd tehát jól, hogy nem a te gondolataid gyötörnek, hanem a démoné. Tényleg, attól a

pillanattól, hogy az istenkáromlások abbamaradnak, újra visszatér belé az öröm, tisztának,

ragyogónak találja magát, megvilágosodik és megerősödik.

Az istenkáromlás démonának jelenléte, más testvéreitől követve csak néhány pillanatig

tart az imádság, a zsoltározás vagy az olvasás alatt… Ezek az istenkáromló hangok

áthaladnak a lelken, ami felkavarodik és szenved. Azt gondolja, hogy dicsőítő imái

istenkáromlássá váltak, mert belekeveredtek az istenkáromló gondolatok, de ez nincs

így… Nyugodtan mutasd be dicséreteidet, szeretett lélek, mert Isten szétválasztja a te

tiszta és szívesen látott dicsőítésedet a csaló démon istenkáromlásaitól…

De a lélek fél, remeg és enged a szív keserűségének. Egész teste gyötrődik és kéri, hogy

meghalhasson… A démon akkor előveszi a halálos mérget, a kétségbeesést… Boldog, aki

nem törik össze a fájdalomtól és a kétségbeeséstől ennek a próbának az idején. Óhaja

szerint nem csak hogy nem lesz megfosztva Istentől, hanem csodálatos ajándékokat fog

kapni! (Lépcsős Szent János, Homília a paráznaság és az istenkáromlás démonáról)

33. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 32. - Csemár)
máj. 22. 18:41
az lesz.
32. csemár (válaszként erre: 31. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 22. 16:49
Próbálj meg!
31. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 30. - Csemár)
máj. 22. 16:37
Igazad van,megpróbálok majd beszélni a pappal.
30. csemár (válaszként erre: 29. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 22. 16:34
Vannak lelki segítőid, van szaksegítséged. Nem inkább velük kéne ezeket a dilemmáidat megbeszélni,
29. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 28. - Csemár)
máj. 22. 16:31
Jó,de ezt nem én irányítom. ha tehetném,már rég megtettem volna..
28. csemár (válaszként erre: 25. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 22. 16:09
Pontosabban: ne a bűntudattal törődjél. (Hanem azzal, hogy a jövőben ne legyen okod rá.)
27. Ágio8405 (válaszként erre: 25. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 22. 16:02
Ne, felesleges. Annyi más hasznosabb dolgot van amire koncentrálhatsz.
26. globus (válaszként erre: 23. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 22. 15:55

Valószínűleg valaki olyan felé érzel indulatot, akinek nem tudod kiadni. Előfordulhat bárkivel, hogy odacsapna, de pont abban a szituációban nem tanácsos, aztán csak végül máson csattan az ostor, egy ártatlanon.

Állítólag jó a bokszzsák. Vagy boxzsák? Püfölj valamit és képzeld el :)

máj. 22. 15:53
Akkor ne törődjek a bűntudattal?
24. csemár (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 22. 15:44
Szerintem azt, hogy kár az időt tölteni vele.
23. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 21. - Globus)
máj. 22. 15:32
igen,nagy hatással lenne.. szeretteimről,akik épp hogy jók hozzám. de néha idegenekről is :(
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook