Ajándékötleteket várok esküvőre (beszélgetés)
:-))))))
a lényeg az, hogy jól vagytok!
Mire várod a babót?
most nézem a kérdés kiíróját:)
köszi, igen jól vagyunk, már nincsenek rosszullétek a picur meg csak nő, csak nő:)
ezek is jó ötletek, bár én az ikea utalványtól ódzkodnék.
Igaz mondta ő is hogy állítólag vannak olyan párok, akik bemennek az ikeába, kinézik miket kérnek, felírják a listát, és körbeadják a násznépnek, mindenki pipálja ki azt amit megvesznek... hát nem tom ez is egy formája az ajándékozásnak...
amúgy hogy vagy? pocaklakó?
remélem minden oké:-)))))
bocsika de én ilyenről még nem hallottam:-)
ez mit takar? milyennek kell elképzelnem, és hol lehet ilyet kapni?
ez jó ötlet:-)
köszönöm
csak még utána kell néznem hol tudok ilyen hímzést csináltatni:-O
Nem tudom h mennyi összegben gondolkodsz. Hátha belefér az ötletem. :-) Én kiegészítő ajándéknak adtam nem egészen 1éve.
Hófehér fűrdőlepedőt vetten & ráhímeztettem egy karika gyűrűs motivumot ami összevolt fonódva. (már a nászútra vitték magukkal!)
Vagy egy szép képkeret amibe beletehetik az első közös fotójukat az esküvőröl v nászutról.
Jó kis ágynemű olyan vagány fajtát-- báár azok nem olcsók.... :-(
Egy jó ismerősöm, aki a kozmetikusom is, nemsokára férjhez megy. Nekik szerenék valami kis apróságot adni az esküvőre. A férjjelöltet kevésbé ismerem. A lánnyal pedig az évek folyamán jóban lettünk. Szeretném viszonozni a kedvességét, amit irántam tanúsított, valami kis ajándékkal.
Nem szeretnék drága ajándékot, valami emlékeztető dolog kellene,egy kevdes ajándék amire ha ránéz, eszébe jut hogy tőlem kapta.
Várom az ötleteket:-)
További ajánlott fórumok:
- Karácsonyi ajándékötletek és készülődés
- Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek gyerekeknek
- 30. szülinapra ajándékötleteket várok !☺
- Névnapi ajándékötleteket várok férfi részére. Szeret a ház körül tüsténkedni, imádja a kutyáját...
- Gyors-pocakos esküvőre (1-2000 Ft) ajándékötlet?
- Évfordulós ajándékötleteket várok